BEHEERSEN DE VOLGENDE EEN BLOKKADES EEN GROOT DEEL JOUW GESPREKKEN?

 • Ik klap dicht bij weerstand
 • Ik durf vaak niet te zeggen wat ik wil of vind
 • Ik ben bang dat ik dom over kom
 • Ik zou willen dat ik sneller kon reageren
 • Ik vind het moeilijk om NEE te zeggen
 • Anderen ondermijnen mijn capaciteiten
 • Ik vind het lastig om mijn mening te verkondigen
 • Ik weet niet goed hoe ik me staande moet houden in conflictsituaties
 • Ik baal vaak achteraf omdat ik bedenk wat ik eigenlijk had willen zeggen
 • Ik voel me kleiner bij mensen die makkelijk een gesprek kunnen voeren
 • Grenzen afbakenen is niet mijn sterkste punt
 • Ik ben heel gevoelig voor het oordeel van mijn omgeving, waardoor ik me vaak stil houd
 • Ik voel me oncomfortabel bij het kenbaar maken van mijn onvrede
 • Ik kan moeilijk omgaan met conflicten, houd me hierin zelden staande
 • Ik reageer te vaak latent-assertief of soms juist agressief
 • Ik ervaar veel stress en spanning tijdens gesprekken
 • Ik laat anderen over me heen lopen
 • Ik laat me vaak domineren en loop dan vast
 • Ik heb meestal problemen met het vinden van de juiste woorden
 • Ik vind het lastig om mijn standpunt in te nemen
 • Ik zeg vaker JA naar anderen dan ik eigenlijk zou willen

Dan gaat deze gratis training jou op weg helpen in jouw manifestatieproces naar meer communicatiekracht.


Wat als je geen enkele actie onderneemt en …

 • je over 365 dagen nog exact zo communiceert en er geregeld in vastloopt
 • je een promotie misloopt omdat je je niet tijdig durfde uit te spreken
 • je relatie op de klippen loopt omdat het je niet lukte het ijs te breken of de strijd te keren
 • schoonmoeder je nog steeds domineert met haar goedbedoelde acties en opmerkingen
 • die vriendin je nog altijd niet laat uitpraten en het alleen maar over zichzelf heeft
 • je nog altijd dichtslaat als die collega jou haar ongezouten mening geeft
 • jij je nog altijd onzeker voelt om te zeggen wat jij wilt of vindt
 • jij je steeds vaker alleen en onbegrepen voelt

Ga jij vanuit leiderschap communiceren, dan ga je jezelf ook meer waarderen. Jouw mening en zienswijze zijn immers net zo belangrijk als die van een ander. Als je jezelf meer zou laten horen, tijdig zou uitspreken, dan leren anderen rekening houden met jou. Zou jij meer vanuit vertrouwen communiceren en niet langer vanuit angst, dan zou je achter jouw eigen mening staan en je niet laten ompraten. Klinkt jouw boodschap ook veel steviger. En komt het met overtuiging over op de ander. Wie dat dan ook is.

Jouw manier van communiceren bepaalt ECHT de kwaliteit van jouw leven. Maar weinig mensen zijn zich hier bewust van. Maar die mensen die dit ervaren, ontdekken ook het succes dat ze ermee behalen. Elke dag weer. In alle levensgebieden.

Bianca van Roshum, communicatiecoach, -trainer en auteur

Deze training zoomt in op thema’s uit de boeken van Bianca van Roshum: ‘Lul ik hou van je!’ en ‘Leef hart’. En biedt jouw een aantal effectieve handreikingen om jouw communicatiekracht binnen no time (verder) te ontwikkelen. Zodat jij vol zelfvertrouwen kunt zeggen wat jij wilt of vindt. Waardoor anderen (meer) rekening gaan houden met jou. En jij je niet langer oncomfortabel voelt. Bij wie dan ook!

Geef jij jouw communicatie de aandacht die het verdient, dan ga je binnen no time ervaren dat leiderschap in communicatie je leven echt kan veranderen in alle opzichten.

AANVRAGEN TRAINING