.

Datum: 14 januari 2024 | 15.00 – 16.30 uur | Pitboeltheater Sittard | Vooraf reserveren

Ticket: € 10 (incl. drankje na de voorstelling)

In haar voorstelling ’10 Relatiegeboden voor koppels’ legt Bianca van Roshum (49) haar kaarten op tafel. Open, luchtig en soms kritisch vraagt zij zich af hoe wat het geheim is van een goede relatie. En is dat er eigenlijk wel? Bewapend met zelfspot en anekdotes sjeest Bianca langs allerlei situaties op zoek naar antwoorden.

Is verbinding de belangrijkste drijfveer in de liefde? Deze vraag loopt als rode draad door de voorstelling.

Deze zondagmiddag neemt Bianca je in een 90 minuten durende voorstelling mee in geboden over de liefde, relaties met als rode draad de onderlinge communicatie. ‘Want mannen en vrouwen zijn nu eenmaal anders bedraad wat nog wel eens leidt tot hilarische situaties maar ook tot heftige confrontaties’. De 10 geboden kun je interpreteren met een knipoog. Herken je bepaalde situaties en kun je er wat mee, dan is dat alleen maar mooi meegenomen. Heb je geen relatie, ook voor singles een warm welkom. Bianca deelt daarnaast haar eigen vallen en opstaan ervaringen in de liefde. Dus lekker achterover leunen en genieten met misschien wel een lach en een traan. Op het puntje van je stoel zitten mag natuurlijk ook. 😉

.

In april hadden we als Lionsclub Eijsden Mergelland het genoegen om Bianca van Roshum als gast te mogen verwelkomen. Bianca heeft ons deelgenoot gemaakt van de 10 relatiegeboden voor mannen. Dit was een combi van vermaak met een ondertoon hoe je door net een aantal dingen in je communicatie te wijzigen in je communicatie en gedrag anders te doen groots effect kunt krijgen bij vrouwen. Als ervaringsdeskundige wist Bianca bij ons Lionsleden de juiste snaar in deze te raken waarbij zij zich heel knap staande hield bij dit mannelijk gezelschap. Al met al liet zij een onuitwisbare indruk achter en keerden we huiswaarts met het nodige huiswerk. Bianca nogmaals hartelijk dank voor je bijdrage aan deze memorabele en leerzame avond.

Pierre Erven, lion’s club eijsden mergelland

Bianca: “Ik ben geen relatie-expert, ook geen liefdesgoeroe. Laten we die misperceptie alvast even wegnemen. Wat ik wel was; een relatieverslaafde! Die ervoor zorgde dat ik voor de verkeerde mannen viel. En te lang bij ze bleef. Door mijn pittige ervaringen met relaties kan ik mezelf inmiddels wel een ervaringsdeskundige noemen:-). En dank ik alle mannen voor de wijze lessen. Want die hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. En ik vind mezelf helemaal prima.”

.

“In deze show van 1,5 uur is het mijn drijfveer om je te prikkelen, te inspireren, te stimuleren en je te enthousiasmeren om met een verfrissende blik naar jezelf, naar je lief en je relatie te kijken.”

.

De plaatsen zijn natuurlijk niet onbeperkt, dus wees er snel bij en reserveer je plek.

.

Na de voorstelling is er gelegenheid tot even naborrelen in de gezellige bar. Heb je een boek van Bianca dan kun je deze desgewenst laten signeren tijdens dit borrelmoment.

.

Duidelijke presentatie, goed opgebouwd en interessant. Perfecte combi van uitleg, delen van eigen ervaringen en betrekken van het publiek. Aanrader!

Wendy Ebus

.

Tussen 14.30 en 14.45 is de ontvangst in de foyer van het Pitboeltheater in Sittard.
Om 15 uur start de voorstelling.

Parkeren kan rondom het Pitboeltheater in Sittard en is gratis.

N.B. Geen pintransacties mogelijk voor entreeticket en drankjes. Alleen contante betaling.

Aanmelden inspiratieshow