De persoonlijke sfeer waarin het boek geschreven is voelt als een interessante combinatie tussen zelfhulpboek en column. Vloeiend geschreven en zonder te zwaar te worden neemt Bianca je mee door de lulligheden van alledag die zo herkenbaar zijn in een relatie. Mooi om na het lezen te ontdekken dat het me onbewust al heeft aangezet tot een andere zienswijze op bepaalde punten. Alleen al door het inzicht dat het ook anders kan.

– Natascha Pulles –

Interessant om te lezen, vooral dat stukje in welke mate vrouwen verschillen van mannen. Zo herkenbaar. Dit was voor mij een heel inspirerend boek wat me aan het denken heeft gezet. Soms zit je zo vastgeroest aan gewoontes en als je daar dan mee doorgaat, zal er niks of weinig veranderen. Door de tips van Bianca zag ik het verschil om het eens anders te gaan doen. Het heeft mij geholpen het roer om te gooien en anders met mijn inzichten om te gaan. Duidelijke ‘winstpakkers’ die me zelfs achteraf nog waardevolle inzichten geven.

– Maryanne Drummen –


Zelf heb ik al 35 jaar een gelukkig en standvastig huwelijk. Maar ook in goede huwelijken komen ruzies en onbegrip voor. En het is zeker waar dat mannen en vrouwen verschillende denkwijzen hebben. Vrouwen vervallen sneller in stilzwijgen en mokken en verwachten dat mannen weten wat zij willen zonder daar duidelijk over te communiceren. De adviezen van Bianca zullen voor de lezeressen een steuntje in de rug zijn om dit gedrag in iets positiefs om te zetten en een ruzie niet te laten voortduren.

– Carla Hagen –

Fijn om dingen te lezen die zo herkenbaar zijn. Ook omdat ik het met situaties waar ik tegenaan loop kan vergelijken en ik deze met de tips in dit boek mogelijk kan verbeteren in de toekomst. Door met andere vrouwen te delen wat Bianca heeft meegemaakt in relaties maak ze deze thema’s bespreekbaar.

– Elyse Hillebrand –

Ik ken Bianca al jaren en heb haar strubbelingen in een aantal relaties van dichtbij meegemaakt. Fijn om te zien dat ze nu in rustig vaarwater terecht is gekomen en weer trouw is aan zichzelf. Tof dat haar ervaringen uiteindelijk hebben geleid tot dit boek. Dat ze er veel andere vrouwen mee mag inspireren.

– Marlies van Zetten –