Handboek voor een liefdevolle verbinding met jezelf

Het leven is vergankelijk en niemand is onschendbaar. De tijd tikt door. Onze kostbare vrije tijd besteden aan onvrede en negativisme vind ik een kostbare verspilling. Toen mijn liefste vriendin overleed heb ik haar beloofd er hier wat van te maken. Die belofte neem ik serieus. Bij mezelf naar binnen kijken en me afvragen wat ik nu eigenlijk wil met mijn leven, leidde tot waardevolle antwoorden. Zo leerde ik luisteren naar de stem van mijn hart. Hart leven voorkomt bij mij negatieve stress en verkeerde keuzes. Ik vertrouw hierbij op mijn innerlijk kompas dat mij precies op het juiste moment vertelt wat het beste is voor mij.

Wil je dingen in je leven ontwikkelen, veranderen of verdiepen, dan biedt ‘Leef hart’ inzicht en inspiratie en ervaar je het als een waardevolle wegwijzer voor het creëren van intuïtief leiderschap.

 

Bianca deelt in haar 2e boek ervaringen om kwetsbaarheid als krachtbron toe te laten. Zij moedigt lezers aan om het pad van het hart te volgen, een eigen koers te varen en zo in harmonie te komen met jezelf. Bianca is gediplomeerd coach en trainer en heeft zich gespecialiseerd in het gedachtegoed van geweldloos communiceren. Waarbij ze zich de laatste jaren verder heeft ontwikkeld en verdiept in de kracht van intuïtief communiceren.

Het boek in een keer uitgelezen. Zo confronterend en kloppend. Op alles zei ik ja ook al zei mijn onderbuik gevoel anders. Nu net gescheiden,herstellen van burn out en over 2 weken een nieuwe start. Vanaf nu focus op wat goed gaat, mezelf op 1 zetten en vertrouwen op mijn gevoel.
“Ik hoop dat je er veel mensen mee bereikt en hier en daar iemand net dat zetje in de rug kunt geven. En ik denk dat dit zeker gaat lukken gezien de energie die van je verhaal afspat!”

Kort fragment:

“Keer op keer wist ik direct na zo’n besluit dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mijn energie begon weer te stromen, de bewolking uit mijn hoofd verdween en daar waar ik dacht dat er vele slapeloze nachten zouden volgen, sliep ik vervolgens als een puppy.
Dit heeft mijn vertrouwen ontwikkeld in het kiezen vanuit mijn intuïtie. Jouw intuïtie – het innerlijk kompas – is richtinggevend naar dat wat je echt wilt. Er gehoor aan geven en daarop je keuzes baseren is een belangrijke stap om steeds dichter bij de essentie van jouw levensdoel te komen. Namelijk het leven te leven met de door jouw gewenste portie levensvreugde en voldoening. Door in verbinding te zijn met jezelf en met anderen. Doordat ik mezelf ben gaan uitdagen te gaan varen op mijn kompas, heb ik me van de angst die ook mij te lang in de greep hield, kunnen bevrijden.”

Een unieke en waardevolle bron van inspiratie voor iedereen die de diepere betekenis van leven vanuit je hart wil ontdekken.

Bianca deelt haar ervaringen om kwetsbaarheid als krachtbron toe te laten. Zij moedigt jou aan om het pad van je hart te volgen, je eigen koers te varen en zo in harmonie te komen met jezelf.

Na het lezen van dit boek ben je bevrijd van gepieker en getwijfel en weet jij welke stappen je kunt zetten om te gaan leven vanuit je hart. Een mooi cadeau aan jezelf om meer in verbinding te komen met jouw innerlijke kern. En te gaan leven zoals jij dat wilt. Wil je dingen in je leven ontwikkelen, veranderen of verdiepen, dan biedt ‘Leef hart’ jou inzicht en inspiratie en ervaar je het als een waardevolle wegwijzer voor het creëren van intuïtief leiderschap.

Bianca deelt haar ervaringen om kwetsbaarheid als kracht toe te laten. Zij moedigt jou aan om het pad van je hart te volgen, je eigen koers te varen en zo in harmonie te komen met jezelf.

Dit boek is jou op het lijf geschreven als je verlangt naar een betekenisvol leven waarin jij volledig jezelf kunt zijn. Waarin je niet langer wilt doorsukkelen, maar je eigen koers wilt varen. Mogelijk ben je op de een of andere manier vastgelopen en wil je weer richting geven aan jouw leven? Dan is nu het moment gekomen om op zoek te gaan naar jouw diepere kern, jouw ware identiteit.