Het leven is vergankelijk

en niemand is onschendbaar. De tijd tikt door. Onze kostbare vrije tijd besteden aan onvrede en negativisme vind ik een kostbare verspilling. Toen mijn liefste vriendin overleed heb ik haar beloofd er hier wat van te maken. Die belofte neem ik serieus. Bij mezelf naar binnen kijken en me afvragen wat ik nu eigenlijk wil met mijn leven, leidde tot waardevolle antwoorden. Zo leerde ik luisteren naar de stem van mijn hart. Hart leven voorkomt bij mij negatieve stress en verkeerde keuzes. Ik vertrouw hierbij op mijn innerlijk kompas dat mij precies op het juiste moment vertelt wat het beste is voor mij.

Wil je dingen in je leven ontwikkelen, veranderen of verdiepen, dan biedt ‘Leef hart’ inzicht en inspiratie en ervaar je het als een waardevolle wegwijzer voor het creëren van intuïtief leiderschap. Met hartvol communiceren als rode draad.

 

In haar 2e boek deelt Bianca ervaringen van zichzelf en anderen om meer vanuit het hart te gaan spreken en te gaan leven.  Door je hart meer open te stellen kom je in een diepere verbinding met jezelf en met de wereld om je heen. Ook meer tevredenheid ervaren en te accepteren dat niet
alles kan gaan zoals we willen, was voor Bianca een waardevol inzicht wat leidde tot meer levensvreugde. Ondanks de omstandigheden die op dit moment juist zwaarder zijn dan ooit.

Bianca moedigt haar lezers aan om meer naar hun hart te luisteren. Dat spreekt altijd de waarheid. In ons hoofd zit geen gevoel, dat is slechts een richtinggever. Toch geven we vaak voorrang aan lastige en lelijke gedachten en baseren we hier onze keuzes op. Hoe je dit kunt ombuigen naar meer leven vanuit je gevoel, vanuit een eigen koers varen om zo in betere harmonie te komen met jezelf, zijn thema’s die tijdens deze presentatie de revue passeren. 

Het boek in een keer uitgelezen. Zo confronterend en kloppend. Op alles zei ik ja ook al zei mijn onderbuik gevoel anders. Nu net gescheiden,herstellen van burn out en over 2 weken een nieuwe start. Vanaf nu focus op wat goed gaat, mezelf op 1 zetten en vertrouwen op mijn gevoel.
“Ik hoop dat je er veel mensen mee bereikt en hier en daar iemand net dat zetje in de rug kunt geven. En ik denk dat dit zeker gaat lukken gezien de energie die van je verhaal afspat!”

Kort fragment:

“Keer op keer wist ik direct na zo’n besluit dat ik de juiste keuze had gemaakt. Mijn energie begon weer te stromen, de bewolking uit mijn hoofd verdween en daar waar ik dacht dat er vele slapeloze nachten zouden volgen, sliep ik vervolgens als een puppy.

Dit heeft mijn vertrouwen ontwikkeld in het kiezen vanuit mijn intuïtie. Jouw intuïtie – het innerlijk kompas – is richtinggevend naar dat wat je echt wilt. Er gehoor aan geven en daarop je keuzes baseren is een belangrijke stap om steeds dichter bij de essentie van jouw levensdoel te komen. Namelijk het leven te leven met de door jouw gewenste portie levensvreugde en voldoening. 

Door in verbinding te zijn met jezelf en met anderen. Doordat ik mezelf ben gaan uitdagen te gaan varen op mijn kompas, heb ik me van de angst die ook mij te lang in de greep hield, kunnen bevrijden.”

Een unieke en waardevolle bron van inspiratie voor iedereen die de diepere betekenis van leven vanuit je hart wil ontdekken.

Bianca heeft zich sinds 2016 gespecialiseerd in het gedachtegoed van geweldloos communiceren. Waarbij ze zich de laatste jaren verder heeft ontwikkeld in de kracht van verbindend communiceren. Via haar boeken en trainingen moedigt zij mensen aan zich uit te spreken. In welke situatie dan ook.