Op zondag 16 februari gun ik mezelf een feestje. Mijn verjaardag vier ik al jaren niet meer. De lancering van mijn boek wil ik echter niet zomaar voorbij laten gaan. Ik zou het heel tof vinden als je er bij bent. Het wordt leuk. En gezellig.

Heb je zin en tijd, blok dan alvast zondagmiddag 16 februari in je agenda. Tussen 13.30 en 13.45 is de ontvangst in de foyer van het Pitboeltheater in Sittard. Om 14 uur start het programma.

Het enige wat je hoeft te doen is mij te laten weten of je er wel / niet bij kunt zijn. En wie je eventueel wilt meenemen. Dat kan via een What’s app berichtje. De plaatsen zijn natuurlijk niet onbeperkt, maar met een beetje geluk, heeft iedereen een zitplaats. Voor de ‘senioren’ onder ons wordt zeker een plekje vrijgehouden:-).

Rond 17 uur laat ik iedereen weer ‘vrij’ en kun je desgewenst nog even naborrelen in de gezellige bar. Heb je mijn boek al en wil je deze laten signeren, dan kan dat tijdens dit borrelmoment. Heb je mijn boek nog niet maar wil je ’em wel kopen, dan kun je dit tijdens de eerste pauze en naborrel.

Kun je echter niet zo lang wachten:-), dan is het mogelijk ‘Lul ik hou van je’ via een pré-order optie aan te schaffen. Dit kan tot en met 26 januari. Scheelt je 3 euries en je maakt ook nog eens kans op een wellness kadobon t.w.v. € 35,-.

Parkeren kan rondom het Pitboeltheater in Sittard en is gratis. Kom je een beetje op tijd, dan weet je zeker dat je een parkeerplaats in de buurt hebt.

Zien we elkaar de 16e?

Liefs,