Avondworkshop – ‘Zo ga je om met negatieve kritiek’

Ken je ze? Van die mensen die het altijd beter weten, jou het gevoel geven dat je het nooit goed genoeg doet, altijd wat aan te merken hebben op wat jij zegt of doet? 

Achteraf bedenken we dan vaak hoe we graag hadden willen reageren. In deze workshop neem ik je mee naar hoe je op het moment zelf kunt omgaan met deze ‘lastige’ gesprekspartners. Op een natuurlijke manier, zodat het je geen moeite meer kost.

Wanneer?

  • do 14 april 2022
  • Tijdstip: van 19.30 – ca. 22.00 u.

Gun jezelf een waardevolle avond met like minded people en join.

Ontdek wat jou helpt om stappen te zetten hoe je je onzekerheid de baas wordt door meer te gaan communiceren van binnenuit. 

Dat praat namelijk een stuk makkelijker.

En op die manier kunt omgaan met weerstand vanuit je omgeving. Zonder dat je naderhand een schuldgevoel hebt of ter plaatse de aanval opent of juist in de verdediging schiet. Gedurende deze avond neem ik je mee in het (her)ontdekken van jouw communicatiekracht en deel ik mijn meest waardevolle inzichten, tips & lessons learned!

Om jou te inspireren & te laten ontdekken hoe jij:

  1. Omgaat met lastige mensen
  2. Relatieproblemen kunt oplossen
  3. Weer in verbinding kunt komen met jezelf en anderen
  4. Je grenzen kunt aangeven en bewaken
  5. Effectiever kunt communiceren

Voor wie is deze avond bedoeld?

Voor mannen en vrouwen (vanaf 35 jaar oud) die behoefte hebben aan meer inzichten in communiceren vanuit je hart, zich willen laten inspireren om het eens anders te gaan doen en benieuwd zijn naar de ervaringen van anderen.

Ik kijk er naar uit je dan te spreken. Het gaat superleuk en waardevol worden. En ik denk dat het je zeker kan inspireren.

Praktische informatie:

Locatie: Urmond (van der Valk business center)

Jouw investering: 19,-.

ONTDEK JOUW COMMUNICATIEKRACHT IN 7 STAPPEN

Wil je alvast aan de slag met het creëren van communicatiekracht, dan heb ik 7 supertips voor je in mijn GRATIS e-book.