Ik ben Bianca van Roshum (1974), moeder van 2 tieners. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven en bied advies en ondersteuning in communicatie. Als jong meisje was ik al bijzonder geboeid over de manier waarop mensen met elkaar praten, in hun gedrag en houding jegens elkaar. De laatste 5 jaren heb ik mezelf daarom ontwikkeld in coaching en training op het gebied van intuïtief communiceren. Veel facetten komen voort uit het gedachtegoed van geweldloos communiceren; Vanuit essentie en intuïtie waarvoor het hoofd je hart dient en niet andersom. Ik ben dankbaar en het maakt me heel blij dat ik mensen (jong en oud) hierin mag begeleiden.

Persoonlijke begeleiding
Loop je momenteel ergens vast in je dagelijkse communicatie of specifiek met een bepaald persoon in jouw leven? En overweeg je de hulp van een coach, therapeut of consulent? Laten we hier dan samen naar kijken.

Communicatiecoaching
Tijdens een Inzichtsessie van 60 minuten bekijken we samen hoe we jouw vastlopen kunnen ombuigen naar communicatie op basis van je intuïtie. Ik ga je begeleiden om te leren communiceren vanuit wat je hart je ingeeft. Ik geloof niet in maniertjes of trucjes. Wel ga ik op basis van jouw intrinsieke behoefte en motivatie jou empoweren in je spreekvaardigheid. Zodat je trouw kunt blijven aan jezelf en je anderen kunt leren meer rekening te gaan houden met jou.

Assertiviteitstraining
Vind je het lastig om voor jezelf op te komen en denk je vaak achteraf, dat had ik anders willen doen? In een persoonlijke assertiviteitstraining leer je hoe je voor jezelf kunt opkomen wanneer jij die behoefte voelt zodat anderen rekening leren houden met jou.

After divorce coaching
Kom je uit een scheiding maar merk je dat je jezelf emotioneel nog niet goed op de rit krijgt? Laat me je dan helpen om jouw nieuwe pad te creëren zodat je de daadkracht en wilskracht terugkrijgt om zin te krijgen in deze nieuwe fase van je leven. Hoe uitzichtloos deze op dit moment ook lijkt.

Voor een afspraak: bel: 085 – 0041748 of maak een afspraak via e-mail.

Coaching