“Wat mij het meest heeft geholpen tijdens de sessies met Bianca is het leren vanuit mezelf te spreken. Zodat ik niet meer uithaal naar mijn vrouw, vanuit soms best een kort lontje, maar wel heb geleerd te zeggen wat ik wil en hoe iets overkomt op mij. Dat geeft haar ook de kans om meer rekening te houden met mijn gevoelens en behoeften.”

A. Drenth

Voor wie?

Voor mannen die behoefte hebben aan wat guidance van een vrouw. Om zo inzicht te krijgen hoe een vrouw denkt, hoe een vrouw zich bij een man wil voelen en wat een vrouw nodig heeft. Het is eigenlijk best simpel, je moet het alleen ontdekken en dan toepassen. Wij vrouwen lijken complexe wezens, maar de essentiële dingen die wij willen, waar we van AAN gaan staan, en waardoor we voor jou willen (blijven) gaan, zijn geen hogere wiskunde. Geloof me. Ik help je graag op weg en beloof je minstens 3 eye-openers in de eerste coaching sessie. Of er wat jou betreft een vervolg nodig is, bepaal je helemaal zelf.

Praktisch

Duur coaching: 90 minuten

Tarief: € 75 euro

Hoe: online via een videocall

Wanneer: overdag, s avonds en (soms) zelfs in het weekend

Plan van aanpak: is er niet, jij bepaalt wanneer en hoeveel naar behoefte

In een inzichtsessie van 90 minuten gaan we ontdekken waar het bij jouw wringt als het aankomt op de liefde en relaties. Als we jouw pijnpunt(en) helder hebben, zoomen we in op de verandering die jij jezelf wenst. Bij jezelf en/of in jouw relatie. De communicatie staat hierbij centraal. ALTIJD. Samen bepalen we vervolgens welke stappen je direct kunt zetten om de shift te activeren.

Mijn rol als facilitator

Ik ben Bianca van Roshum (1974), moeder van 2 tieners. Van kinds af aan ben ik al enorm geboeid door alles wat gaat over persoonlijke en relationele groei. Waarom mensen doen wat ze doen en zeggen wat ze zeggen vind ik heel fascinerend. Lange tijd heb ik geworsteld met het voor mezelf opkomen in relaties. Ik was een pleaser, wilde het zo graag goed doen voor de ander, wat nog wel eens ten koste ging van mezelf. Mijn gebrek aan spreekkracht heeft best wat relaties geschaad, waaronder het huwelijk met de vader van mijn kinderen wat daar op is stukgelopen. Ik kon me niet goed uiten, werd dan boos als ik me onbegrepen voelde en dat leidde zelden tot weer in verbinding komen. Natuurlijk wijzen niet alle vingers naar mij, maar had ik toen geweten wat anders had gekund, had dat veel ellende kunnen voorkomen. Mijn verlangen is om mannen te behoeden voor een relatiebreuk en te faciliteren in het versterken van hun relatie. Wat altijd begint bij het verbeteren van de communicatie. En het zetten van de eerste stap.

Vanuit mijn eigen ervaring en natuurlijke interesse in verbindend communiceren, heb ik mezelf daarom de laatste jaren ontwikkeld in coaching en training in liefdevol grenzen stellen. Veel facetten komen voort uit het gedachtegoed van geweldloos communiceren; Vanuit essentie en intuïtie waarvoor het hoofd je hart dient en niet andersom. Ik noem het ‘hartscommunicatie’.

Ik ben dankbaar en het maakt me heel blij dat ik mensen (jong en oud) hierin mag begeleiden.

No nonsense coaching
Geen gezever, gezweef, ellenlange sessies of oeverloos gezwets. Ik werk to the point, doelgericht richting de gewenste verandering. We gaan niet deepdiven in jouw verleden, maar wel kijken hoe jij jouw toekomst kunt beïnvloeden voor meer levens- en liefdesgeluk.

Assertiviteitscoaching
Vind je het lastig om voor jezelf op te komen binnen je relatie en denk je vaak achteraf, dat had ik anders willen doen? In een persoonlijke coachingsessie leer je hoe je voor jezelf kunt opkomen wanneer jij die behoefte voelt zodat je partner leert om meer rekening te gaan houden met jou.

Online sessie
Mijn coaching vindt altijd online plaats. Gebleken is dat dit voor de meeste mensen een prima manier is om vrijuit te kunnen spreken zonder dat ze daarvoor de deur uit hoeven. Dat maakt ook dat ik de sessie voor een schappelijke prijs kan aanbieden.

Jouw investering: € 75 voor 90 minuten online coaching.

Na jouw aanmelding stuur ik je via een separate e-mail een aantal data. Ook ontvang je dan direct een betaallink. Zodra ik jouw betaling binnen heb, is jouw boeking definitief.

Aanmelden coaching (#11)