Coaching

“Wat ik heb geleerd is dat ik de manier waarop een gesprek verloopt, belangrijker vind dan de uitkomst. Is er respect voor elkaar. Luisteren we oprecht naar elkaar? Staan we open voor elkaars gedachten en gevoelens?”

Bianca van roshum

Ik ben Bianca van Roshum (1974), moeder van 2 tieners. Ik ben ruim 20 jaar werkzaam in het bedrijfsleven en bied advies en ondersteuning in communicatie. Als jong meisje was ik al bijzonder geboeid over de manier waarop mensen met elkaar praten, in hun gedrag en houding jegens elkaar. Ook heb ik het lange tijd moeilijk gevonden om tijdig op te komen voor mezelf. Mijn grens duidelijk aan te geven op een respectvolle manier. Dit heeft best wat relaties geschaad, waaronder het huwelijk met de vader van mijn kinderen wat daar op is stukgelopen.

Vanuit mijn eigen ervaring en natuurlijke interesse in verbindend communiceren, heb ik mezelf daarom de laatste jaren ontwikkeld in coaching en training in liefdevol grenzen stellen. Veel facetten komen voort uit het gedachtegoed van geweldloos communiceren; Vanuit essentie en intuïtie waarvoor het hoofd je hart dient en niet andersom. Ik noem het ‘hartscommunicatie’.

Ik ben dankbaar en het maakt me heel blij dat ik mensen (jong en oud) hierin mag begeleiden.

Persoonlijke begeleiding
Loop je momenteel ergens vast in je dagelijkse communicatie of specifiek met een bepaald persoon in jouw leven? En overweeg je de hulp van een coach, therapeut of consulent? Laten we hier dan samen naar kijken.

Communicatiecoaching
Tijdens een Inzichtsessie van 60 minuten bekijken we samen hoe we jouw vastlopen kunnen ombuigen naar communicatie op basis van je intuïtie. Ik ga je begeleiden om te leren communiceren vanuit wat je hart je ingeeft. Ik geloof niet in maniertjes of trucjes. Wel ga ik op basis van jouw intrinsieke behoefte en motivatie jou empoweren in je spreekvaardigheid. Zodat je trouw kunt blijven aan jezelf en je anderen kunt leren meer rekening te gaan houden met jou.

Assertiviteitstraining
Vind je het lastig om voor jezelf op te komen en denk je vaak achteraf, dat had ik anders willen doen? In een persoonlijke assertiviteitstraining leer je hoe je voor jezelf kunt opkomen wanneer jij die behoefte voelt zodat anderen rekening leren houden met jou.

Coachsessie opties

Virtueel
Via videobellen

Live
Op mijn kantoor in Urmond.

Per e-mail
Via een losse sessie of een pakket.

Coachsessie aanvragen

Stuur me een e-mail en ik doe jou een aantal data suggesties. Ik plan circa 75 minuten in voor een sessie.