Waarvoor kun je bij mij terecht?

Persoonlijke begeleiding
Loop je momenteel ergens vast in de liefde of in je relatie en overweeg je een de hulp van een coach, therapeut of consulent? Laten we hier dan samen naar kijken.

Assertiviteitstraining
Vind je het lastig om voor jezelf op te komen en denk je vaak achteraf, dat had ik anders willen doen? In een persoonlijke assertiviteitstraining leer je hoe je voor jezelf kunt opkomen wanneer jij die behoefte voelt zodat anderen rekening leren houden met jou.

Relatiecounseling
Zijn jullie elkaar ergens kwijtgeraakt en krijgen jullie het niet voor elkaar het tij te keren en weer on speaking terms te komen met elkaar? Als relatieconsulente onderzoek ik graag met jullie hoe het zover heeft kunnen komen maar ook hoe jullie elkaar weer terugvinden en het weer fijn kunnen hebben met elkaar.

Liefdescounseling
Vind jij het lastig om na je scheiding weer een nieuwe relatie aan te gaan? Je open te stellen voor de liefde en merk je dat je erop vastloopt? Dat je in een vlucht of vechthouding belandt terwijl je jezelf toch echt dat liefdesgeluk wel gunt? Ik help je graag op weg om weer te gaan vertrouwen op de liefde en op jezelf.

After divorce counseling
Kom je uit een scheiding maar merk je dat je jezelf emotioneel nog niet goed op de rit krijgt? Laat me je dan helpen om jouw nieuwe pad te creëren zodat je de daadkracht en wilskracht terugkrijgt om zin te krijgen in deze nieuwe fase van je leven. Hoe uitzichtloos deze op dit moment ook lijkt.

Communicatie impactsessie
In een Impactsessie van 60 minuten bekijken we samen hoe we jouw vastlopen kunnen ombuigen naar doortastende communicatie. Ik ga je begeleiden om jouw al aanwezige communicatieskills te versterken. Ik geloof niet in maniertjes of trucjes. Wel ga ik op basis van jouw intrinsieke behoefte en motivatie jou empoweren in je spreekvaardigheid.