“Wat ik heb geleerd is dat ik de manier waarop een gesprek verloopt, belangrijker vind dan de uitkomst. Is er respect voor elkaar. Luisteren we oprecht naar elkaar? Staan we open voor elkaars gedachten en gevoelens?”

Bianca van roshum

In een inzichtsessie van 90 minuten onderzoeken we waar jij en jouw partner op vastlopen. Als we jouw pijnpunt(en) helder hebben, zoomen we in op hoe we jouw onzekerheid en angsten kunnen ombuigen naar stapjes voorwaarts. Soms leidt een enkel stapje in het versterken van jouw spreekkracht al tot een grote verandering.

Mijn rol als facilitator

Ik ben Bianca van Roshum (1974), moeder van 2 tieners. Ik ben van kinds af aan enorm geboeid door alles wat gaat over persoonlijke en relationele groei. Waarom mensen doen wat ze doen en zeggen wat ze zeggen vind ik heel fascinerend. Lange tijd heb ik geworsteld met het voor mezelf opkomen in relaties. Ik was een pleaser, wilde het zo graag goed doen voor de ander, vaak ten koste van mezelf. Mijn gebrek aan spreekkracht heeft best wat relaties geschaad, waaronder het huwelijk met de vader van mijn kinderen wat daar op is stukgelopen. En natuurlijk wijzen niet alle vingers naar mij, maar had ik toen geweten wat anders had gekund, had dat veel ellende kunnen voorkomen. Mijn verlangen is om stellen te behoeden voor een relatiebreuk en te faciliteren in het versterken van hun relatie. Wat altijd begint bij het verbeteren van de communicatie.

Vanuit mijn eigen ervaring en natuurlijke interesse in verbindend communiceren, heb ik mezelf daarom de laatste jaren ontwikkeld in coaching en training in liefdevol grenzen stellen. Veel facetten komen voort uit het gedachtegoed van geweldloos communiceren; Vanuit essentie en intuïtie waarvoor het hoofd je hart dient en niet andersom. Ik noem het ‘hartscommunicatie’.

Ik ben dankbaar en het maakt me heel blij dat ik mensen (jong en oud) hierin mag begeleiden.

Spreekkrachtcoaching
Tijdens een Inzichtsessie van 90 minuten bekijken we samen hoe we jouw communicatiewijze kunnen versterken. Ik ga je begeleiden om te leren communiceren vanuit dat wat je hart je ingeeft. Je hoofd weet veel, maar voelt niks. Jouw hart vertelt je de waarheid. Hoe je dit dan het beste kunt verpakken naar je partner toen, gaan we samen bekijken.

Assertiviteitstraining
Vind je het lastig om voor jezelf op te komen binnen je relatie en denk je vaak achteraf, dat had ik anders willen doen? In een persoonlijke assertiviteitstraining leer je hoe je voor jezelf kunt opkomen wanneer jij die behoefte voelt zodat je partner leert om meer rekening te gaan houden met jou.

Online sessie
Mijn coaching vindt altijd online plaats. Gebleken is dat dit voor de meeste mensen een prima manier is om vrijuit te kunnen spreken zonder dat ze daarvoor de deur uit hoeven. Dat maakt ook dat ik de sessie voor een schappelijke prijs kan aanbieden.

Jouw investering € 65 voor 90 minuten online coaching.

Na jouw aanmelding stuur ik je via een separate e-mail een aantal data. Ook ontvang je dan direct een betaallink. Zodra ik jouw betaling binnen heb, is jouw boeking definitief.