Hoe je jezelf weer terugvindt na een scheiding

Hoe je jezelf weer op de rit krijgt na een scheiding

Beheersen de volgende gedachten en stemming momenteel volledig jouw leven?

 • Waarom is het niet gelukt, ik begrijp het gewoon niet
 • Ik voel me continu zo verdrietig, om alles
 • Ik haal geen plezier meer uit het leven
 • Wat als ik nooit meer iemand vind om gelukkig mee te worden
 • Misschien ben ik gewoon niet goed in relaties
 • Ik pieker veel maar kom niet in actie
 • Ik zit niet goed in mijn energie
 • Ik weet niet goed hoe ik de negatieve vicieuze cirkel moet doorbreken
 • Ik ben alles kwijt, het wordt nooit meer zo als vroegerWaarom moest dit mij overkomen?
 • Wat heb ik fout gedaan?
 • Ik ben bang om alleen verder te gaan
 • Ik ervaar veel stress en spanning
 • Ik ben zo boos en wil mijn ex het liefste de huid vol schelden
 • Hoe krijg ik ooit weer een leuke partner?
 • Ik zit vol twijfels en onzekerheden
 • Nooit meer een relatie, ik heb mijn lesje wel geleerd
 • Waarom zou ik nog dromen?

Beheersen de volgende gedachten en stemmingen momenteel volledig jouw leven?

 • Waarom is het niet gelukt? Ik begrijp het gewoon niet!
 • Ik voel me continu zo verdrietig, om alles!
 • Ik haal geen plezier meer uit het leven
 • Wat als... ik nooit meer iemand vind om gelukkig mee te worden??
 • Misschien ben ik gewoon niet goed in relaties
 • Ik ben alles kwijt! Het wordt nooit meer zoals vroeger
 • Waarom moest mij dit overkomen?
 • Wat heb ik fout gedaan?
 • Hoe krijg ik ooit weer een leuke partner?
 • Nooit meer een relatie! Ik heb mijn lesje wel geleerd!
 • Ik heb niemand nodig
 • Waarom zou ik nog dromen?!

Een relatiebreuk/scheiding kan de allerergste ervaring zijn die je zelf wilt voorkomen en ook je kinderen niet gunt. Het is een van de WHAT NOW? Moments, die van grote invloed zijn om je emoties, gemoed, gedachten, gedrag en communicatie. Aan de andere kant: het kan ook een emotioneel bevrijdende bevestigende overgang zijn als start van een nieuwe reis naar zelfontdekking en groei.

Proberen erachter te komen wat er precies allemaal is gebeurd en waar het fout ging, is niet zo belangrijk als jezelf de vraag stellen:

Hoe start ik een nieuw leven na een scheiding?

Hoe start ik een nieuw leven 

na de scheiding?

Nadat je door het hele scheidingsproces bent gegaan, bevind je jezelf in een compleet nieuw, vreemd en eng gebied. Bekende routines zijn weg, gezamenlijke vrienden hebben mogelijk de kant van je ex gekozen, je huis is anders. Hoe kun je weer terugkomen tot een stabiele en voor jou comfortabele situatie?

Wat als je geen enkele actie onderneemt...

...en je je over 365 dagen nog exact zo voelt als vandaag?

De teleurstelling is groot. Het huwelijk of de relatie heeft je namelijk niet gebracht wat je je ervan had voorgesteld. Je worstelt er behoorlijk mee, vraagt jezelf af of er voor jou nog een rooskleurig leven, laat staan een fijne relatie is weggelegd. Dat voelt nu helemaal niet zo en je staat op het punt jezelf te verliezen. Jezelf kwijt te raken in somberheid en passiviteit. Je hebt geen puf of zin om iets te ondernemen, met wie is ook de vraag want de vriendenclub is uiteen gevallen. Je haalt weinig troost uit goedbedoelde woorden en adviezen. Je ervaart elke dag als een uitputtingsslag en je energieniveau is heel laag. Te laag om te kunnen genieten van wat dan ook.
Je mag jezelf alle ruimte gunnen om boos te zijn, verdrietig te zijn en gefrustreerd te zijn om de situatie die nu jouw nieuwe realiteit is. Waar je echter voor moet waken is dat je jezelf helemaal gaat verliezen. 

THINK MORE ON

THE EXCITEMENT THEN THE FEAR

Wil jij ook die nieuwe start die goed voelt?

Hoe zou het voelen als je:

- inzicht krijg in wat je tegenhoudt je nieuwe leven op de rit te krijgen?

- tools in handen hebt om je emotionele staat te veranderen?

- overzicht krijgt waar je nu door vastloopt?

- vermogen ontwikkelt tot zelfreflectie?

- een open houding creërt en zin krijgt in verandering?

- wilskracht ontwikkelt om je nieuwe leven in te  richten?

- daadkracht in jezelf ontdekt die je empowert om actie te nemen?

- doorzettingsvermogen ontdekt die je helpt nieuwe plannen te maken en stappen te zetten?

Ook jou gaat dit lukken!!!


Het leven na een scheiding is niet het einde van de wereld. Velen zijn je voorgegaan en zijn een betere versie van zichzelf geworden, zijn gelukkig en tevreden met zichzelf en hun nieuwe leven. Het is hoe jij ermee omgaat wat jouw lot bepaalt. Het grootste deel van het resultaat ligt in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is je leven opnieuw te op te bouwen, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je je leven weer kunt vormgeven na een scheiding. Dit online coachtraject zal je begeleiden in dit proces en je versterken in het opbouwen van jouw nieuwe leven.

Zo ga je praktische wijze ontdekken wat ook alweer past bij jou, goed voelt voor jou, of het nu gaat over het vormgeven van je nieuwe leven als ook hoe je omgaat met de nieuwe situaties uit je oude leven. Zoals het contact met je ex, je kinderen, gezamenlijke vrienden en nog zoveel meer. Zonder dat je je nog langer hoeft te verstoppen, hoeft te verantwoorden of te verdedigen. Dit programma leert je stapsgewijs je eigen nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw nieuwe leven je gaat passen als een jas.

Stel je eens voor: je zit weer vol energie om leuke dingen te ondernemen, leuke nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf weer vreugde en plezier te gunnen. Het contact met je kinderen loopt weer prettig doordat ook zij merken dat je beter in je vel zit en vrienden bellen je weer om wat af te spreken. Simpelweg omdat je weer leuk gezelschap bent.


Jouw winst na dit 'Stop Met Strijden' programma:

 • 1
   Een gezonde basis zelfwaardering 
 • 2
   Dealen met je emoties
 • 3
   Het doorbreken van jouw negatieve spiraal 
 • 4
   Jouw drive om jezelf te empoweren
 • 5
   Leren communiceren met je ex
 • 6
   De kunst van conflictvrij communiceren
 • 7
   De weg naar meer zelfvertrouwen
 • 8
   Jouw keuzespier ontwikkelen
 • 9
   Leren omgaan met zelfsabotageHoe verder als alleenstaande ouder
 • 10
   Omgaan met je gebroken hart
 • 11
   De kunst van omdenken
 • 11
  Omgang met je kind(eren)
 • 12
  Eerlijk zijn naar jezelf
 • 13
  Skills om grenzen af te bakenen
 • 14
  Doorbreken van angsten
 • 15
  Omgaan met bedrog
 • 16
  Leren omgaan met je interne criticus
 • 17
  Tevredenheid over jezelf
 • 18
  Jouw FUCK-IT attitude
 • 19
  Jouw blauwdruk hoe jij wilt leven
 • 20
  Jouw vermogen tot meer daadkracht
 • 21
   Opnieuw gaan daten
 • 22
   Duidelijk krijgen van jouw relatiewaarden
 • 23
   Jouw nieuwe leven starten

Jouw uitkomst na dit coachtraject:

 • 1
  Dealen met je emoties
 • 2
  Helderheid in pijnpunten
 • 3
  De kracht van focus ontdekken
 • 4
  Leren omdenken
 • 5
  Omgaan met het weerzien van je ex
 • 6
  Omgaan met conflicten
 • 7
  Meer zelfvertrouwen
 • 8
  Doorbreken van angsten
 • 9
  Omgaan met je gebroken hart
 • 10
  Verder gaan als alleenstaande ouder
 • 11
  Omgaan met bedrog
 • 12
  Doorbreken negativiteit
 • 13
  Grenzen leren stellen
 • 14
  Omgaan met weerstand en tijdslurpers
 • 15
  De juiste keuzes maken
 • 16
  Omgaan met afwijzing
 • 17
  Communiceren met je ex
 • 18
  Opnieuw gaan daten
 • 19
  Jouw waarden in een relatie ontdekken
 • 20
  Jouw nieuwe leven starten

"Een zeer praktisch coachingsprogramma dat je uit de overleefstand haalt en je stapsgewijs en meeneemt naar een leven waarin jij je comfortabel voelt en weer helemaal jezelf kunt zijn."

Dit programma heeft niet als insteek jou als persoon te willen veranderen of je allerlei foefjes te leren hoe je moet gaan denken en doen. Wel versterkt dit programma jou in het creëren van jouw nieuwe leven waarin weer ruimte komt voor vreugde en voldoening. En het gevoel van vrijheid om op elk gewenst moment keuzes te maken die bij jou passen. Waar jij je comfortabel bij voelt. Doordat je in dit programma leert om te gaan met onderliggende processen en gedachten, kun je hier bewust mee omgaan en zal dit zeker effect krijgen op je gedrag, je communicatie en je gevoelsbeleving. Met een permanente transformatie als resultaat. Een waardevolle verandering waardoor je jouw leven weer op waarde gaat schatten.


Wat heb je nu nodig?

 • Inzicht in wat je tegenhoudt je nieuwe leven op de rit te krijgen
 • Tools om je manier van denken en doen te veranderen
 • Helder overzicht in waar je nu in vastloopt
 • Iemand die jou de juiste vragen stelt
 • Een open houding voor verandering
 • De ruimte om gewoon lekker jezelf te kunnen zijn
 • Een boost in je zelfvertrouwen
 • Iemand die je uitdaagt weer die leuke persoon te worden
 •  Herontdekking van dat wat je blij maakt en je energie geeft
 • Inzicht in wat je tegenhoudt je nieuwe leven op de rit te krijgen
 • Tools om je emotionele staat te veranderen
 • Overzicht in waar je nu in vastloopt
 • Vermogen tot zelfreflectie
 • Een open houding voor verandering
 • Wilskracht
 • Daadkracht
 • Doorzettingsvermogen

Wat gaat dit coachtraject jou opleveren?

Supertof dat je aan het afwegen bent om jezelf te empoweren na je scheiding. Ik weet uit ervaring, niks is meer hetzelfde maar alleen jij bepaalt de wijze hoe je met deze omstandigheden omgaat. 

Het grootste deel van het resultaat ligt in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is de regie over jouw leven terug te pakken, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je je leven weer kunt vormgeven en te gaan voor wat jou blij maakt, wat jou een joyful leven geeft.

De coachsessies in dit programma zullen je begeleiden in dit proces en je sterken in het opbouwen van de gewenste attitude zodat ook jij met een gezonde dosis levenslust verder kan met jezelf en met jouw leven. Je afscheid kunt nemen van het leven voor je scheiding en je open staat voor een nieuwe fase die komen gaat.

Na deze training heb je waardevolle inzichten opgedaan en tools in handen hoe voor jou het leven na een scheiding weer leuk en mooi kan zijn en wat jouw keuzes gaan worden om weer blij te kunnen zijn met jezelf. Voldoening te krijgen van het leven. Je hebt helder wat jij belangrijk vindt en ook weet je dat alleen jij dit veranderproces verder vorm kunt geven op de manier zoals jij dat wenst.

Waar bestaat dit programma uit?

 • 20 coachsessies met praktische inzichten, methoden en handvatten die jou verlossen van jouw emotionele worsteling, gebrek aan (voldoende) zelfvertrouwen en zin om van start te gaan met een nieuwe levensfase
 • diverse praktische opdrachten om binnen no time te ontdekken hoe je verder kunt
 • een actieplan om te leren kiezen, de juiste keuzes te gaan maken voor jezelf
 • Een gratis ticket tot mijn eerstvolgende Inspiratie event; een dag vol waarde bedoeld om je verder te inspireren
 • Binnen no-time structurele verandering in jouw mindset, attitude en communicatie

Ben jij klaar met de bullshit en ben je toe aan wat meer energie in je donder? Start dan met het vormgeven van een je nieuwe leven. Ook voor jou is het mogelijk om binnen no time weer vol energie de dag te beginnen en er wat moois van te maken.

Dit programma leert je stapsgewijs je eigen nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw nieuwe attitude je gaat passen als een jas.

Ook jou gaat het lukken !

Het leven na een scheiding is niet het einde van de wereld. Velen zijn je voorgegaan en zijn een betere versie van zichzelf geworden, zijn gelukkig en tevreden met zichzelf en hun nieuwe leven.

Het grootste deel van het resultaat ligt in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is je leven opnieuw te op te bouwen, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je je leven weer kunt vormgeven na een scheiding. 

Dit online coachtraject zal je begeleiden in dit proces en je versterken in het opbouwen van jouw nieuwe leven.

Zo ga je praktische wijze ontdekken wat ook alweer past bij jou, goed voelt voor jou, of het nu gaat over het vormgeven van je nieuwe leven als ook hoe je omgaat met de nieuwe situaties uit je oude leven.

Zoals het contact met je ex, je kinderen, gezamenlijke vrienden en nog zoveel meer. Zonder dat je je nog langer hoeft te verstoppen, hoeft te verantwoorden of te verdedigen.

Dit programma leert je stapsgewijs je eigen nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw nieuwe leven je gaat passen als een jas.

Stel dat: 
het leven je weer toe lacht, je weer vol energie zit om leuke dingen te ondernemen, leuke nieuwe mensen te ontmoeten en je simpelweg weer zin hebt in leuke dingen ondernemen. Het contact met je kinderen loopt weer prettig doordat ook zij merken dat je beter in je vel zit en vrienden bellen je weer om wat af te spreken. Omdat je weer leuk gezelschap bent.

Hoe voelt dat voor jou? Wat zou dat voor je betekenen?

Stel je eens voor:
je zit weer vol energie om leuke dingen te ondernemen, leuke nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf weer vreugde en plezier te gunnen. Het contact met je kinderen loopt weer prettig doordat ook zij merken dat je beter in je vel zit en vrienden bellen je weer om wat af te spreken. Simpelweg omdat je weer leuk gezelschap bent.


“Waar ik met deze online training achter ben gekomen, is dat ik al jaren lang mezelf plooide in de behoeften van de wereld om mij heen. En mezelf daarin een beetje verloren ben. Waardoor ik ook niet meer de sterke persoon was als in het begin van de relatie. Bianca is in deze training heerlijk recht door zee…oprecht maar streng…lief maar niet te…. Confronterend maar niet lomp… Aanvullend hierop ben ik via 1 op 1 sessies bij Bianca de diepte ingegaan met mezelf. Het heeft mij teruggebracht tot wie ik diep van binnen ben. Nu mag t naar buiten, mag iedereen weten en horen waar ik voor sta, wat en wie er voor mij toe doet, wat mijn drijfveren en maatstaven zijn. Ik word weer blij van mezelf, ben weer leuk gezelschap voor familie en vrienden en kan me weer gericht focussen omdat het beeld niet langer troebel is. Daar waar ik dacht dat ik mijn eigenwaarde een beetje kwijt was, zaten er gewoon lagen overheen. Ik ben er weer, en ik voel me sterker dan ooit. Mannen, denk niet dat het zich vanzelf wel oplost door in de misère te blijven hangen. Je bent misschien al over de helft van je leven. Voorkom dat je straks met spijt terugkijkt op de kansen die je niet gepakt hebt, op de keuzes die je niet gemaakt hebt. Neem actie, blijf praten, zoek een coach. Maar doe iets. Het leven is tekort om in negativiteit te leven.”


M. Spronk 
<1970>papa van 1 zoon en 1 dochter


"Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe dit programma mij binnen no-time van een - voor mijn gevoel - ellendige mislukkeling naar weer een blij mens heeft gebracht. Ik mag wel zeggen dat dit programma een soort van reddingsboei is geweest. In nog geen 7 weken mezelf weer back on track. En eigenlijk vind ik mezelf leuker dan ooit tevoren. Heb nu scherp wat ik echt belangrijk vind, hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen, hoe ik mijn kostbare vrije tijd wil spenderen. En het grootste kado is wel, dat de band met mijn kinderen er alleen maar sterker door is geworden."


Ron Schepers 
vader van 3 jongens (11, 13 en 16)

Hoe gaat dit programma jou helpen?

 • Je hebt controle over je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf weer te laten zien, vol zelfvertrouwen
 • Je hebt weer een hoog energieniveau
 • Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden
 • Je beschikt over een nieuwe blauwdruk
 • Je hebt weer zin om dingen te ondernemen
 • Je hebt rust in je hoofd en lichaam
 • Je communiceert krachtiger
 • Je kunt op elk gewenst moment helder kiezen
 • Je bent een kei in zelf-management
 • Je hebt controle over je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf weer te laten zien, vol zelfvertrouwen
 • Je hebt weer een hoog energieniveau
 • Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden
 • Je beschikt over een nieuwe blauwdruk
 • Je hebt weer zin om dingen te ondernemen
 • Je hebt rust in je hoofd en lichaam
 • Je communiceert krachtiger
 • Je kunt op elk gewenst moment helder kiezen
 • Je bent een kei in zelf-management


"Het was zo duidelijk dat ons huwelijk geen lang leven meer beschoren was. We waren de laatste jaren meer goede maatjes - kamergenoten - maar dan had je het ook wel gehad. Van intimiteit was al lang geen sprake meer. Toen mijn ex aangaf dat hij niet meer verder wilde, stortte mijn wereld in. Hoopte steeds op dat ene telefoontje: schat, ik kom weer naar huis, want ik kan niet zonder jou. Dit coachingsprogramma kwam voor mij op een moment dat ik verbitterd aan het raken was. Wat ook nare impact begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht heb ik genoten. Van een herontdekking naar mezelf. Ik heb lagen in mezelf aangeroerd waarvan ik het bestaan niet eens wist. En zo waardevol! Weet weer waar ik voor sta, waar ik blij van wordt, voor wie ik van betekenis wil zijn en waar ik voldoening uit haal. Dit te weten geeft me zoveel zelfvertrouwen. Een tijd lang had ik 's morgens niet eens puf om mijn bed uit te komen. Dat is inmiddels we anders. Ik bruis weer van energie en heb het weer naar mijn zin." 


J. Penders 
<1982>, 1 zoon


"Het was zo duidelijk dat ons huwelijk geen lang leven meer beschoren was. We waren de laatste jaren meer goede maatjes - kamergenoten - maar dan had je het ook wel gehad. Van intimiteit was al lang geen sprake meer. Toen mijn ex aangaf dat hij niet meer verder wilde, stortte mijn wereld in. Hoopte steeds op dat ene telefoontje: schat, ik kom weer naar huis, want ik kan niet zonder jou. Dit coachingsprogramma kwam voor mij op een moment dat ik verbitterd aan het raken was. Wat ook nare impact begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht heb ik genoten. Van een herontdekking naar mezelf. Ik heb lagen in mezelf aangeroerd waarvan ik het bestaan niete eens wist. En zo waardevol! Weet weer waar ik voor sta, waar ik blij van wordt, voor wie ik van betekenis wil zijn en waar ik voldoening uit haal. Dit te weten geeft me zoveel zelfvertrouwen. Een tijd lang had ik 's morgens niet eens puf om mijn bed uit te komen. Dat is inmiddels we anders. Ik bruis weer van energie en heb het weer naar mijn zin."


Jessica Penders 
moeder van 1 meisje (13)

Niet tevreden, geld terug

Bestel de training direct, dan krijg je nu 15 dagen lang volledige tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat als jij na aanschaf van alle leerstof en coachtechnieken na 15 dagen nog altijd niet overtuigd bent dat 't jou gaat helpen los te komen van jouw Stop met pleasen aandrang. Dan kun je het tot dan toe door jou betaalde bedrag terugvragen.

Ik ben er zeker van dat je met dit online coachtraject een enorme groei zult doormaken. Dat zich zal manifesteren in een upgrade van jouw levensvreugde. 

Ik zou niet willen dat je nu nog twijfelt over alle voordelen die dit programma je zou kunnen brengen. Daarom stel ik voor dat je de training gewoon zelf test. 

Ik ben ervan overtuigd dat je er geen spijt van zult hebben. Maar is dit toch zo, laat het me dan weten, dan nemen wij zonder excuus en moeilijk doenerij ons verlies en betalen jou het reeds betaalde bedrag terug.

Een indruk van het coachtraject 'Voorkom scheiden; stop met strijden ':

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Omgaan met afwijzing en
inzicht in kansen het anders
te gaan doen

Anticiperen:
"Empower je mindset"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de twijfels
en onzekerheden die nu overheersen

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen en voor jezelf op te komen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven, gaat JA zeggen aan jezelf en leert hierbij 
trouw te blijven aan jezelf

In 7 weken back on track

Opbouw coachtraject "van Dal naar Doorbraak":

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Upgrade met de juiste focus en aandacht jouw leven met inzicht in jouw kernwaarden

Anticiperen:
"Inzicht in kansen"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de negativiteit die nu overheerst

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven en leert hierbij
trouw te blijven aan jezelf

In 7 weken back on track

Opbouw coachtraject "van Dal naar Doorbraak":

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Upgrade met de juiste focus en aandacht jouw leven met inzicht in jouw kernwaarden

Anticiperen:
"Inzicht in kansen"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de negativiteit die nu overheerst

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven en leert hierbij
trouw te blijven aan jezelf

Over Bianca...

Ik, Bianca (1974) gescheiden, auteur van het boek 'Lul ik hou van je!' en moeder van twee heerlijke kinderen, heb zelf aan den lijve ervaren hoe eenzaam en onbegrepen je je kunt voelen in een relatie. Niet omdat je beiden niet wilt dat het beter wordt, maar we niet wisten hoe we het tij nog konden keren. Ik ben mezelf behoorlijk kwijtgeraakt de laatste jaren voor de scheiding. Had op een bepaald moment nergens meer zin in, haalde nergens plezier meer uit wat ook nog eens leidde tot schuldgevoel naar mijn man en kinderen. Anti depressiva heeft mijn emoties voor bijna een jaar min of meer lamgelegd, maar het bleek slechts een pleister op een etterende wond. Toen ik deze acuut blootlegde, kwam ik niet lang daarna tot de kern van het probleem. Het was niet mijn werk, de onrust over wat ik wilde in het leven, de drukte van de kids. Het was mijn huwelijk. We waren elkaar ergens kwijtgeraakt. De emotionele connectie was enorm verzwakt. De scheiding was heftig, gelukkig geen vechtscheiding. Ik heb heel veel gehad aan coaches (een koppel) die mij hebben laten inzien dat mijn emotionele kant er mag zijn, daar waar ik dacht dat ik deze moest onderdrukken. Voor mij destijds erkenning voor mijn identiteit. Daarmee kon ik verder. En daar ben ik nog altijd dankbaar voor. Het raakt me te zien hoeveel mensen niet gelukkig zijn omdat ze vast blijven zitten in een leven dat ze geen vreugde brengt, de misère niet kunnen doorbreken, met alle gevolgen van dien voor zichzelf en hun omgeving. Zoveel mensen die niet voor zichzelf durven kiezen, voor een voller leven. Bang voor de gevolgen van hun keuze. Of in de negatieve emoties verstrikt zijn geraakt die het scheidingsproces maar ook zeker de periode na een scheiding met zich meebrengt. Ik ben dan ook heel blij dat ik van betekenis kan zijn om deze wereld een klein beetje mooier en verdraagzamer te maken. Iedere persoon die ik kan versterken in het weer op waarde leren schatten van het leven en het leren waarderen van zichzelf, is er eentje gewonnen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Door me in het coachingsvak te bekwamen onder meer via de Robbins Mandana Academy van Tony Robbins, het coachprogramma bij Michael Pilarczyk en bij coaches uit de UK die zich specifiek richten op relaties en scheidingen en ben ik bekend met de methodes en strategieën die mij in staat stellen mensen binnen korte tijd tot een prachtig resultaat te brengen.  Mensen leren en aanmoedigen weer te kiezen voor zichzelf en daarmee voor een vreugdevol leven, is mijn missie. Daar sta ik voor en ga ik voor.


Het raakt me te zien hoeveel mensen niet gelukkig zijn omdat ze vast blijven zitten in een leven dat ze geen vreugde brengt, de misère niet kunnen doorbreken, met alle gevolgen van dien voor zichzelf en hun omgeving.  

Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging en manifestatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen. 

The choice is yours!

Ga jij over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan was ik nu van mijn miserabele gevoel verlost of ploeter jij door waarin jouw behoeften, wensen weer naar de achtergrond verdwijnen en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jouw leven blijven?

Ga jij nu die stap zetten om jezelf voorgoed te verlossen van de worstelingen, negatieve gevoelens en gebrek aan zin en lef om deel 2 van je leven op te pakken?

Over Bianca...

Ik, Bianca (1974) gescheiden en moeder van twee heerlijke kinderen, heb zelf aan den lijve ervaren hoe eenzaam en onbegrepen je je kunt voelen in een relatie. Niet omdat je beiden niet wilt dat het beter wordt, maar we niet wisten hoe we het tij nog konden keren. Ik ben mezelf behoorlijk kwijtgeraakt de laatste jaren voor de scheiding. Had op een bepaald moment nergens meer zin in, haalde nergens plezier meer uit wat ook nog eens leidde tot schuldgevoel naar mijn man en kinderen. Anti depressiva heeft mijn emoties voor bijna een jaar min of meer lamgelegd, maar het bleek slechts een pleister op een etterende wond. Toen ik deze acuut blootlegde, kwam ik niet lang daarna tot de kern van het probleem. Het was niet mijn werk, de onrust over wat ik wilde in het leven, de drukte van de kids. Het was mijn huwelijk. We waren elkaar ergens kwijtgeraakt. De emotionele connectie was enorm verzwakt. De scheiding was heftig, gelukkig geen vechtscheiding. Ik heb heel veel gehad aan coaches (een koppel) die mij hebben laten inzien dat mijn emotionele kant er mag zijn, daar waar ik dacht dat ik deze moest onderdrukken. Voor mij destijds erkenning voor mijn identiteit. Daarmee kon ik verder. En daar ben ik nog altijd dankbaar voor.

Het raakt me te zien hoeveel mensen niet gelukkig zijn omdat ze vast blijven zitten in een leven dat ze geen vreugde brengt, de misere niet kunnen doorbreken, met alle gevolgen van dien voor zichzelf en hun omgeving. Zoveel mensen die niet voor zichzelf durven kiezen, voor een voller leven. Bang voor de gevolgen van hun keuze. Of in de negatieve emoties verstrikt zijn geraakt die het scheidingsproces maar ook zeker de periode na een scheiding met zich meebrengt. Ik ben dan ook heel blij dat ik van betekenis kan zijn om deze wereld een klein beetje mooier en verdraagzamer te maken. Iedere persoon die ik kan versterken in het weer op waarde leren schatten van het leven en het leren waarderen van zichzelf, is er eentje gewonnen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Door me in het coachingsvak te bekwamen onder meer via de Robbins Mandana Academy van Tony Robbins, het coachprogramma bij Michael Pilarczyk en bij coaches uit de UK die zich specifiek richten op relaties en scheidingen en ben ik bekend met de methodes en strategieën die mij in staat stellen mensen binnen korte tijd tot een verbluffend resultaat te brengen. Ik sta als after divorce coach inmiddels bekend om een nuchtere, recht door zee aanpak. Mensen leren hun vermogen aan te boren om weer te kiezen voor zichzelf en daarmee voor een vreugdevol leven, is mijn missie. Daar sta ik voor en ga ik voor!


“Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe deze online training mij binnen no-time van een – voor mijn gevoel – ellendige mislukkeling naar weer een blij mens heeft gebracht. Ik mag wel zeggen dat dit online coachtraject een soort van reddingsboei is geweest. In nog geen 7 weken een ware comeback. En eigenlijk vind ik mezelf leuker dan ooit tevoren. Heb nu scherp wat ik echt belangrijk vindt, hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen, hoe ik wil mijn kostbare vrije tijd wil spenderen. En het grootste kado is wel dat de band met mijn kinderen alleen maar sterker is geworden en zij weer een leuke papa hebben.”


R. Schepers
<1976>, 2 dochters


Waar ik met de face to face coaching bij Bianca achter ben gekomen, is dat ik al jaren lang mezelf plooide in de behoeften van de wereld om mij heen. En mezelf daarin een beetje verloren ben. Waardoor ik ook niet meer de sterke persoon was als in het begin van de relatie. Via coaching de diepte ingaan met mezelf, zonder vragen of interruptie van een ander, heeft mij teruggebracht tot wie ik diep van binnen ben. Nu mag t naar buiten, mag iedereen weten en horen waar ik voor sta, wat en wie er voor mij toe doet, wat mijn drijfveren en maatstaven zijn. Ik word weer blij van mezelf,  ben weer leuk gezelschap voor familie en vrienden en kan me weer gericht focussen omdat het beeld niet langer troebel is. Daar waar ik dacht dat ik mijn eigenwaarde een beetje kwijt was, zaten er gewoon lagen overheen. Ik ben er weer, en ik voel me sterker dan ooit. Mannen, denk niet dat het zich vanzelf wel oplost door in de misère te blijven hangen. Neem actie, zoek een coach. Maar doe iets. Het leven is tekort om in negativiteit te leven.”


M. Spronk 
vader van een jongen en een meisje

Pré-Launch aanbod

BONUS: Speciaal eendaags live event bomvol inspiratie en leuke ontmoetingen voor de eerste 70 aanmeldingen.

BONUS: Speciale eendaagse Live Masterclass voor de eerste 40 aanmeldingen

Dit Pré-Launch aanbod is geldig t/m 28 september 2020 BESTEL NU!!

81
Days
08
Hours
57
Minutes
33
Seconds

'Voorkom scheiden, stop met strijden'

SMP Coachtraject
12 weken programma

BASISTRAJECT ZONDER
PERSOONLIJKE COACHING

127,-

ipv €297,-


Zelf aan de slag 

 • 18 maanden toegang
 • Eigen tempo
 • Geld terug garantie
 • Deelname Q&A webinars
SMP coachtraject 
'kickstart in
20 dagen' 

MINI-PROGRAMMA

95,-

ipv € 195,-


Voor een snelle kickstart

 • 12 maanden toegang
 • Eigen tempo
 • Deelname Q&A webinars
 • Geen geld terug garantie

Je kunt je direct aanmelden 
Klik bij de laatste stap in het betaalproces door naar het registratieformulier. Als je dit hebt ingevuld ontvang je alle gegevens via e-mail om te kunnen inloggen.

P.S. 

Heb je met dit in gedachte nog steeds moeite met het JA zeggen tegen je nieuwe leven na een scheiding, je grenzen te trekken naar energieslurpers en weerstand te bieden aan andermans grillen en heb je hier dagelijks meer last van dan je lief is? En merk je ook dat jouw lief, je kind(eren), je vrienden en je collega's hier last van hebben, dan is nu het moment om hier voorgoed verandering in te brengen. Bedenk je dat je géén risico loopt, je bent 100% ingedekt door mijn ijzersterke tevredenheidsgarantie. 

En weet: life is now: press Play !

Als het leven niet zo loopt zoals we voor ogen hadden, is het risico dat we het geloof opgeven ooit nog van het leven te kunnen genieten. Bijna iedereen heeft zich weleens zo gevoeld, maar zo hoeft het niet te blijven. Het is namelijk voor niemand te laat om het beste dat het leven je kan bieden, na te streven. Die keuze is geheel aan jou: kies je voor de focus op de moeilijkheden of kies je voor inzicht in de mogelijkheden die het leven je kan bieden?