Je heb een prima leven maar ergens begint het steeds meer te knagen. Want je vindt het knap lastig om jouw grenzen aan te geven. Uit angst voor gedoe, gezeik, dat je de ander teleurstelt of achteraf een schuldgevoel hebt. Waardoor je blijft doen wat je altijd al doet, meegaand zijn, toegeeflijk zijn en JA zeggen terwijl je zo graag eens NEE wilt roepen. Maar dat je vind je zo moeilijk en je vraagt je af hoe je hier ooit door heen kunt breken. Je weet dat er iets zal moeten veranderen. Wil je niet steeds de sjaak zijn op het werk, je partner ook eens aangeven dat je meer ruimte wilt voor eigen tijd en jezelf ‘s avonds in de spiegel wilt aankijken met een blik: ‘zie je nu wel dat je het wel kunt!’

Al te lang verloochen je jezelf, voel je de behoefte groeien om duidelijk te zijn. Wil je zeggen wat jij vindt of wilt zodat jouw omgeving rekening nu eindelijk eens gaat houden met jou.

Welke simpele stappen kun jij zetten om direct jouw grenzen te gaan aangeven? Zonder dat het leidt tot conflictsituaties, een behoefte tot verdedigen of schuldgevoelens bij jou?

Met mijn nieuwste training ‘Liefdevol Grenzen Stellen (LGS) help ik jou met een ijzersterke aanpak, zodat je supersnel ontdekt hoe jij kunt gaan aangeven wat jouw behoefte is en ontdekt hoe jij meer ruimte kunt creëren voor jezelf. Op een manier die zorgt dat je spreekt vanuit jezelf en waarin je weet hoe je de ander kunt bereiken. Deze training gaat op 1 november 2021 van start. Je leert hoe je gaat opkomen vóór jezelf en (meer) gaat vertrouwen óp jezelf. 

Vind je het lastig om jouw grenzen aan te geven? Troost je, je bent niet de enige. Veel mensen laten hun grenzen (oneindig) oprekken. Uit angst voor weerstand, gezeik, teleurstelling of het veroorzaken van conflictsituaties. En doen we het dan wel een keer, dan voelen we ons vaak ook nog schuldig achteraf. Waardoor je blijft doen wat je altijd al doet, meegaand zijn, toegeeflijk zijn en JA zeggen terwijl je zo graag eens NEE wilt roepen. Maar dat vind je zo moeilijk en je vraagt je af hoe je hier ooit door heen kunt breken. Je weet dat er iets zal moeten veranderen. Wil je niet steeds de sjaak zijn op het werk, je partner ook eens aangeven dat je meer ruimte wilt voor eigen tijd en jezelf ‘s avonds in de spiegel wilt aankijken met een blik: ‘zie je nu wel dat je voor jezelf kunt kiezen!’.

Al te lang verloochen je jezelf, voel je de behoefte groeien om duidelijk te zijn. Wil je zeggen wat jij vindt of wilt zodat jouw omgeving rekening nu eindelijk eens gaat houden met jou.

Welke simpele stappen kun jij zetten om direct jouw grenzen te gaan aangeven? Zonder dat het leidt tot conflictsituaties, een behoefte tot verdedigen of schuldgevoelens bij jou?

Met mijn nieuwste training ‘Liefdevol Grenzen Stellen (LGS) help ik jou met een ijzersterke aanpak, zodat je supersnel ontdekt hoe jij kunt gaan aangeven wat jouw behoefte is en ontdekt hoe jij meer ruimte kunt creëren voor jezelf. Op een natuurlijke manier die zorgt dat je spreekt vanuit jezelf. Zonder schuldgevoel of de behoefte je te gaan verdedigen. En met compassie naar de ander.

4 Gouden tips als je moeite hebt met grenzen aangeven

Hoe kun je nu jouw behoefte kenbaar maken en ook duidelijk zeggen wat je niet wilt of juist wel? Zonder dat je het gevoel hebt dat het dan lastig wordt? Dat deel ik graag met je in dit e-book. 

HERKEN JE EEN VAN DEZE SITUATIES?

 • Je hebt wel eens aangegeven dat je iets niet meer wilde en daarin je grens aangegeven, maar de negatieve reactie die je hier op terugkreeg, heeft je van je stuk gebracht en ervoor gezorgd dat je dichtsloeg.
 • Als je al eens een grens trekt, dan weet jouw partner je toch op een ander standpunt te brengen waardoor je merkt dat je je toch weer plooit naar zijn/haar behoeften.
 • Op het werk ben jij meestal de persoon die te vaak ‘Ik doe het wel’ roept’ terwijl je weet dat het teveel wordt. Als je het al eens aangeeft, krijg je allerlei complimenten hoe goed je het doet, dat je toch maar weer besluit het extra werk erbij te nemen. 

HOE ZOU HET ZIJN ALS ...

 • Je binnen no-time een treffende reactie geeft, omdat je weet wat je kunt doen zodat de ander ECHT naar je gaat luisteren?
 • Je je ECHT goed voelt met je reactie omdat het recht uit je hart was?
 • Je met plezier ‘lastige’ situaties aangaat, omdat je exact weet wat je moet doen en laten?

WAT DEZE SUPER WAARDEVOLLE TRAINING JE OP LEVERT:

 • Je weet na slechts het volgen van een aantal lessen al waar je op moet letten als je jouw grens gaat aangeven.
 • Je kent het gedachtegoed van verbindend communiceren en weet ook wat je VOORAL niet (meer) moet doen.
 • Je ervaart dat wat jij voelt er mag zijn en leert hoe je vanuit jouw behoefte de ander leert rekening te gaan houden met jou.
 • Je wordt duidelijk in jouw communicatie waardoor je meer respect gaat verdienen van de wereld om je heen.

EEN AANTAL REACTIES VAN CURSISTEN

"Dat het zo simpel zou zijn maar ook zo natuurlijk zou voelen, had ik niet kunnen bedenken. Dit zouden ze je op school moeten leren. Dat had in mijn geval een hoop ellende gescheeld."
Maikel
"Eindelijk heb ik door hoe ik mijn eigen tijd meer kan afdwingen zonder dat het in mijn communicatie zo rot voelt. Mijn omgeving geeft juist terug dat ze het fijn vinden dat ik nu zo duidelijk ben."
Chantal
"Het doen van de oefeningen in deze training ging niet direct makkelijk. Ik merkte dat ik over een behoorlijke drempel heen moest. Maar wat gaaf is het dan om te ervaren hoe begripvol anderen reageren."
Annelies

DEZE TRAINING IS GAAT JOU HEEL VEEL WAARDE BIEDEN ALS: 

 • Je diep van binnen voelt dat er NU echt iets moet gaan veranderen.
 • Je klaar bent met je meegaandheid en vindt dat jouw omgeving rekening mag gaan houden met jou.
 • Je jezelf commiteert aan 6 Lessen en de oefeningen ook SERIEUS neemt.

DEZE TRAINING GAAT JOUW GEEN ENKELE WAARDE BIEDEN ALS:

 • Je er eigenlijk nog niet klaar voor bent.
 • Je wekelijks niet 2 uurtjes tijd kunt vinden om ermee aan de slag te gaan.
 • Je niet open kunt staan voor een breder blikveld op jouw houding, gedrag en communicatie.

KLAAR VOOR EEN SCHATKIST AAN WAARDEVOLLE INZICHTEN?

€ 79 dat is een schijntje. Hoe weet ik of dit kwaliteit is?

Dit is mijn kennismakingsproduct zoals ze dat zo mooi noemen. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met mij en mijn manier van werken. Ik wil dat het qua prijs echt een no-brainer is. Het heeft dus niets met de kwaliteit van het product te maken. Sterker nog: ik wil dat je super tevreden bent, zodat je misschien in de toekomst nog eens naar me toe komt voor het volgen van een training of het bijwonen van een lezing.

Daarnaast is deze prijs tijdelijk. Deze gaat  op 1 november omhoog naar € 179. 🙂

Training Liefdevol grenzen stellen

Tijdig je grenzen stellen is ontzettend belangrijk. Jezelf laten zien op de grens wil zeggen dat je kenbaar maakt wat je wilt, wat je niet wilt, waar je behoeftes liggen en welke angsten je hierin tegenkomt. Hoe kun je dan het beste je grenzen aangeven? Op een liefdevolle manier zodat je in verbinding blijft met de ander?

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?