In 7 stappen van relatieprobleem naar relatiegeluk’
Cursus voor koppels die van hun relatie weer een feestje willen maken i.p.v. een zorg

 • Zijn jullie er klaar mee steeds vast te lopen in jullie gesprekken?
 • Lukt het jullie niet meer elkaar te bereiken in de communicatie?
 • Is het onbegrip tussen jullie zo hoog dat een normaal gesprek voeren niet meer mogelijk lijkt?
 • Is het 5 voor 12 in jullie relatie en weten jullie niet meer wat te doen?
 • Merk je dat deze situatie je gevoel infecteert, meer dan je zou willen?

Miranda: Het is 1e Kerstdag 2018 en ik loop de hele dag al met een knoop in mijn maag. Ik wist natuurlijk, dat kerstdiner moet doorgaan. Maar Mike en ik hadden nog geen woord met elkaar gewisseld. Ons laatste gesprek, nu ruim een week geleden was weer eens geëscaleerd. Ik kan ook zo boos worden als hij mij niet begrijpt. Wat ik ook zeg, hij wil het gewoon niet begrijpen. En nu moet ik ook nog de hele dag mooi weer gaan spelen omdat zijn ouders en zus er zijn. Ik kan het niet meer, ik voel me zo alleen en onbegrepen. En weet niet of ik dit nog lang ga volhouden zo. Ik kan me niet voorstellen dat wij volgend jaar kerst nog met elkaar gaan halen. En ik heb gewoon geen puf meer om weer het gesprek met hem te moeten aangaan. Daar waar we eerder altijd avonden vol konden praten en alles met elkaar deelden, ook ons ongenoegen, lijkt het wel of we elkaar helemaal niet meer kunnen bereiken. Ik deel nu meer met mijn vriendinnen dan met hem. Dit kan niet langer zo doorgaan.

Mike: Ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar wat ik de laatste tijd ook doe of zeg, het is nooit goed genoeg. Als ik Miranda een knuffel wil geven, duwt ze me zelfs weg. De intieme momenten zijn ver te zoeken. En een normaal gesprek zit er al helemaal niet meer in, ze wordt dan zo emotioneel en dan klap ik dicht. Ik kan daar niet mee omgaan. Ze wordt eerst boos en als ik haar daar dan op aanspreek, begint ze te huilen en zou ik haar niet begrijpen. Ik heb het idee dat we steeds meer op drijfzand staan. En weet ook eerlijk gezegd niet hoe ik deze kerst door moet komen en mijn ouders het idee moet geven dat het allemaal koek en ei is tussen ons.

Dat was 2018. Afgelopen kerst was het compleet anders. We hebben tegen de familie gezegd: ‘Dit jaar even niet, want nu we elkaar weer hebben teruggevonden willen we deze kerst helemaal niet met andere mensen zijn. IWe willen nu juist even alleen met elkaar zijn. En om samen deze bijzondere kerst te kunnen ervaren, is het grootste kado ever.

Dit is een van de ervaringen van een koppel dat ik tot op de dag van vandaag mag begeleiden. Niet omdat het nog moet om een relatiebreuk te voorkomen. Wel omdat ze via mij een klankbord vinden hun communicatie alleen nog maar meer te versterken ten gunste van hun relatie.

Wat was hun grote inzicht?
Dit is allemaal gebeurd dankzij deze praktische online cursus ‘Vind elkaar weer terug!’.

Als jullie jezelf ook de kans gunnen van je relatie weer een feestje te maken i.p.v. een zorg en van start gaan met deze cursus, dan gaan jullie dit ervaren:

 • eindelijk weer van ‘je onbegrepen voelen’, naar ‘open gesprekken en met elkaar i.p.v. tegen elkaar praten’
 • eindelijk weer ‘speciaal’ zijn voor elkaar en het gevoel van ‘samen’ terugvinden
 • niet langer weerstand en frustratie voelen als je in dezelfde ruimte bent, maar weer thuiskomen bij elkaar
 • eindelijk echt genieten van de momenten samen met familie en vrienden zonder een zwaar gevoel
 • eindelijk weer echte, warmte en intimiteit kunnen ervaren met elkaar
 • weer blij worden van elkaars gezelschap
 • weer vol vertrouwen over jullie relatie zijn
 • gelijkwaardigheid ervaren
 • weer energie van elkaar krijgen
 • genieten van de rust, wetende dat jullie vanaf nu elke hobbel zullen overwinnen.
 • Je weer comfortabel voelen bij elkaar
 • Zin hebben in de toekomst samen
 • 100% puur relatiegeluk ervaren

Waarom ik de expert ben die jullie kan helpen?

De koppels die ik de afgelopen jaren heb mogen helpen om hun communicatie te versterken, hebben ervaren dat ze alleen zo de liefde voor elkaar weer konden herontdekken. En ik ga jullie hier ook mee helpen. Ik heb zelf 25 jaar vallen en opstaan ervaren in relaties. Hier zelf een boek over gschreven.;-) Meestal liep het stuk op de communicatie of liever gezegd, het gebrek daar aan. Dus ik weet precies hoe het voelt. Je onbegrepen voelen, de dag al moe beginnen maar toch zorgen dat alles doorloopt wat moet en nodig is om alle ballen in de lucht te houden. Maar ook de zoektocht naar openingen in de communicatie, met ups en vooral veel downs. Op het oog een prima leven hebben maar tegelijkertijd ook dat intense verlangen naar een liefdevolle verbinding met de ander. Alles op het gebied van communicatiemethodes en strategieën heb ik geprobeerd maar het zorgde alleen maar voor onbegrip en meer ongemak in de relatie. Met het gevoel van verdriet en frustratie ten spijt. Inmiddels heb ik een fijne liefdevolle relatie met compassievolle communicatie en deel ik mijn kennis en ervaring heel graag met jullie. Met deze cursus bied ik handvatten om jullie te ondersteunen zodat ook jullie een kans krijgen het tij te keren en weer relatiegeluk te gaan ervaren. Want voor het versterken van de communicatie in jullie relatie heb je een klankbord en een steuntje in de rug nodig.

De hoogste tijd dus om afscheid te nemen van het rotgevoel dat jullie nu beiden hebben. Ik gun jullie het gevoel van weer thuiskomen bij elkaar. Klaar nu de conflicten en ijzige stilzwijgsessies toch?

Willen jullie dit echt anders dan heb ik de oplossing voor jullie.
In deze cursus gaan jullie aan de slag met een gedachtegoed wat altijd werkt als het aankomt op het versterken van de communicatie. ALTIJD! Het effect is magisch, dat durf ik gerust te stellen.

Welke koppels kan ik niet helpen?

Ik wil alleen dat jullie meedoen aan deze cursus als je beiden heel duidelijk voelt dat dit jullie gaat helpen bij het terugvinden van jullie relatiegeluk. Het is heel jammer van jullie investering en inspanning als de kans van slagen niet maximaal is.

Dit programma is niet geschikt voor jullie als…

 • jullie vinden dat het probleem alleen maar bij de ander ligt
 • jullie op dit moment alleen maar willen gaan voor je eigen gelijk
 • midden in een rouw of loslaat proces zit van een vorige relatie
 • geen kans ziet om minimaal 2 x per week een half uur vrij te maken voor deze cursus
 • je je moeilijk kunt openstellen voor de gevoelens van jouw partner
 • er bij een van jullie enorme weerstand zit t.a.v. online cursussen
 • jullie eigenlijk al weten dat een relatiebreuk onvermijdelijk is

HIER HEBBEN WIJ GEEN LAST VAN. WIJ WILLEN GRAAG STARTEN.

In deze cursus geef ik je alle tips, tools en ondersteuning die jullie nodig hebben om elkaar weer te begrijpen en nader tot elkaar te komen. Zonder dat ruzie, conflicten of andere nare dingen nog langer de boventoon voeren in jullie relatie.

Wat jullie gaan doen en wat ik jullie ga leren:
In 7 stappen help ik jullie jullie communicatieproblemen om te buigen naar relatiegeluk

Niets is zo fucked up als je je door je dagen heen moet slepen omdat negativiteit je gewoon leeg trekt. Waarin je continu conflicten met je lief moet incasseren. Wat je lam legt, boos en gefrustreerd maakt. Waarbij jij je onbegrepen voelt en mogelijk de wanhoop nabij bent.

In deze praktische en beknopte cursus ga ik jullie stap voor stap laten zien wat je precies moet zeggen en het beste kunt doen om de strijdbijl te begraven en weer on speaking terms te komen. Om die opening tot een gesprek te creëren waarin jullie oprecht naar elkaar gaan luisteren.

Natuurlijk wil je het liefste dat er tussen jou en je lief geen issues spelen. Dat jullie relatie floreert en er geen wolkje aan de lucht is.

Helaas is de realiteit op dit moment anders.

En ben je in de war, gefrustreerd of bang en heb je op dit moment geen idee hoe het tij te keren. Je wilt heel graag dat de relatie in rustiger vaarwater komt en voorkomen dat je partner de handdoek in de ring gooit. Of dat jullie samen geen uitweg meer zien.

Liefde lijkt iets vanzelfsprekends…totdat het er niet meer is!

Het eerste wat jullie onder ogen moeten komen, is te gaan inzien wat er feitelijk aan de hand is tussen jullie. En waar het continu misgaat zodat er conflicten ontstaan of periodes van radiostilte en ongezonde spanning.

>>>> Wij weten genoeg, we willen graag van start met deze cursus

De simpele methode die ik gebruik en magisch vind kan ook voor jullie werken!

Ik kan het weten omdat het inmiddels voor zoveel mensen al in hun voordeel heeft gewerkt en tot mooie resultaten heeft geleid. En meestal alleen maar door slechts één ding anders te doen dan dat je gewend bent te doen.

Deze methodes heb ik niet net bedacht, deze zijn al decennia oud en al zoveel mensen hebben hun leven en hun relaties (welke dan ook) hiermee kwalitatief verbeterd.

Simpelweg door het toe te passen. In alle situaties en omstandigheden.

Hoe het werkt…

Zie het als een mooi voordeel dat jullie milder worden naar elkaar, flexibeler worden ook. Zie het NIET als een must, niet als noodzaak. wel als te behalen voordeel.

Tijdens het gesprek met elkaar gaat het niet om wat jij voelt of wat jij denkt! Houd dat goed in gedachten. Alleen dan zal het tij keren en kun je sympathie winnen.

En kom je tot het gewenste resultaat.

Hoe ik jullie hierbij kan helpen, vertel ik heel graag.

Begin in ieder geval zo snel mogelijk. Jullie bepalen zelf wanneer je de cursus volgt, hoe je dit wilt doen en hoe vaak. Iedere week stuur ik jullie de volgende stap, 7 in totaal. Het tempo is aan jullie.

En nee: jullie hoeven niet avond aan avond te studeren. De tools zijn direct toepasbaar en deze zijn al vanaf de eerste stap toepasbaar in de praktijk. 

Deze cursus is totaal anders dan elke relatiecursus of boek over conflicthantering of relatieproblemen wat je tot nu toe hebt gevolgd of gelezen.

Dat het tussen jou en je partner dreigt mis te gaan, gaat me aan het hart, omdat ik weet dat het anders kan. Beter kan. Dat heb ik gelukkig al zoveel keren mogen ervaren en de resultaten liegen er niet om. Ik heb het over koppels die anders nog tig jaren met elkaar in strijd zouden zijn geweest. Mogelijk met een scheiding tot gevolg. Diezelfde koppels hebben nu normale gesprekken, zonder stress, zonder spanning, zonder zware gevolgen. En weer vol liefde en respect voor elkaar.

Dat gun ik jullie ook! Laat me hierbij helpen.

Oplossen van de relatieproblemen is één ding maar precies wat te zeggen en te doen om de problemen te doorbreken is een heel andere tak van sport.

Deze cursus laat jullie precies zien wat je moet zeggen en wat je moet doen, op welk moment je het beste kunt praten en op welke wijze dat het beste effect heeft.

Het begeleidt jullie bij elke stap en coacht jullie om het contact en de communicatie met elkaar te redden van een permanent rampgebied. En een scheiding of relatiebreuk te voorkomen.

7 Stappen die jullie direct kunnen toepassen en die een wereld van verschil gaan maken. In elke situatie maar zeker in jullie relatie! 

Een aantal onderwerpen die de revue passeren:

 • Wat jullie het liefste van elkaar willen horen.
 • Jullie allergiezones.
 • Hoe je voorkomt dat je in de aanval gaat.
 • Hoe je jouw boodschap laat binnenkomen bij je partner.
 • Hoe je kunt meebewegen en welk magisch effect dit oplevert.
 • Welke vragen tijdens een gesprek tussen jullie een positieve uitwerking hebben op elkaar.
 • Hoe je ervoor zorgt dat d eander jou direct serieus neemt.
 • Wat het belang van tijd is.
 • Hoe anders jullie bedraad zijn en daardoor anders reageren.
 • Hoe je er te allen tijde voor kunt zorgen dat de ander zich voor je openstelt.
 • Hoe je binnen no-time weer on speaking terms kunt komen met elkaar.

Wat ik jullie wens is een relatie waar je beiden blij van wordt.

Een liefdevolle relatie waarin je prettig met elkaar functioneert. Waar je er beiden voor gaat om elkaar een fijn gevoel te geven. De dag samen fijn te starten en elkaar aan het einde van de dag aan te kijken met het gevoel: wat voel ik me lekker met jou.

Daar werk ik heel graag met jullie naar toe.

Ik weet dat het ook voor jullie mogelijk is, heb bewijs dat het kan, maak dagelijks mee dat het kan, heb het zelf ervaren en wil dit ook voor jullie.

Dit moet eindigen, want dat gaat ten koste van jullie relatie, van jullie leven en de tijd tikt door.

Niemand weet hoe lang zijn toekomst nog is, maar één ding weet ik wel, deze wordt elke dag korter.

Ik heb al heel wat mensen het inzicht geboden dat er geen verwijtende communicatie hoeft te te zijn die de boventoon voert in een liefdesrelatie. En al helemaal geen woekerende oorlog van jaren lang. Met elkaar onder één dak blijven wonen in zo’n situatie maakt ons ziek en ongelukkig. Altijd!

Na mijn communicatiecounseling,- en after divorce coachopleiding heb ik me gespecialiseerd in intuïtief communiceren. Vanuit dit segment ben ik me verder gaan verdiepen in  conflicthantering tussen geliefden. En ontdekt dat hier nog zoveel winst te behalen is. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de relatie tussen partners ter voorkoming van een scheiding of relatiebreuk.

Nu is het aan jullie om de volgende stap te zetten

Of jullie nemen direct actie of dat waar je bang voor bent zal zich manifesteren en zal de situatie allen maar erger maken.

Jullie kunnen stap 1 van deze cursus al binnen 10 minuten starten. (reguliere prijs € 250)

7 Stappen voor het redden of verbeteren van je relatie voor slechts 250 euro! Bij mij heb je hier nog geen 4 counselingsessies voor.

Ik kan jullie helpen, maar jullie zullen de eerste stap moeten zetten.

MIJN PRÉ-LAUNCH AANBOD VOOR Jullie (t/m 30 nov 20):

Gaan jullie over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan waren we nu nog samen geweest of ploeteren jullie door waarin jullie behoefte de relatie te verbeteren naar de achtergrond verdwijnt en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jullie leven blijven?

Of zetten jullie nu deze stap en gaan jullie voorgoed afscheid nemen van deze relatieproblemen?

In 7 stappen ontdekken hoe jullie de communicatie zodanig kunnen aanpassen dat het vóór jullie gaat werken en niet langer tegen .

7 Stappen voor een levenslang effect. Dat pakt niemand jullie meer af.

>>> Wij willen dit pré-launch aanbod voor € 150 ipv € 250. 

Geef bij de bestelling de kortingscode LIEFDE  in en je bespaart direct € 100. Dit kan tot en met 30 november 2020. Daarna vervalt deze kortingscode.

Ervaringen van deelnemers:

Door slechts een aantal stappen toe te passen, gaan mijn vrouw en ik al anders met elkaar om. Jarenlang heb ik het idee gehad dat ik getrouwd was met een voetbalcoach (schelden, wegwerp gebaren om vervolgens weer in zichzelf gekeerd op de bank te gaan zitten) is er nu een positieve verandering. De tools in deze cursus helpen ons om dichter bij elkaar te komen, sterker nog: we beginnen elkaar steeds meer te begrijpen. Onze relatie gaat er met sprongen op vooruit. 

Ik mag wel zeggen dat deze cursus voor mij een soort van reddingsboei is geweest. Het heeft ons huwelijk in ieder geval gered. Daar waar ik vaak twijfelde of ik iets zou aankaarten – bang voor de gevolgen – weet ik nu hoe ik bij mezelf kan blijven in een gesprek. En hoe ik anders om kan gaan met dat wij zij wilt of vindt en zij daardoor weer opener naar mij is geworden. 

Bestel de pré-launch  van deze cursus direct (gebruik de kortingscode LIEFDE), dan krijg je nu 10 dagen lang volledige tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat als jullie na aanschaf van alle leerstof en impacttechnieken na 10 dagen nog altijd niet overtuigd zijn dat ‘t jullie gaat helpen jullie relatie en communicatie te verbeteren, jullie het betaalde bedrag kunnen terugvragen.

Ik ben er zeker van dat jullie met deze cursus enorme groei zullen doormaken. Dat zich zal manifesteren in een verdieping van jouw communicatie en daarmee van jouw relatie.

Ik zou niet willen dat jullie nu nog twijfelen over alle voordelen die deze cursus jullie zou kunnen brengen. Daarom stel ik voor dat jullie de cursus gewoon zelf testen.

Ik ben ervan overtuigd dat jullie er geen spijt van zullen hebben. Maar is dit toch zo, laat het me dan weten, dan nemen wij zonder excuus en moeilijk doenerij ons verlies en betalen jullie het reeds betaalde bedrag terug.

Over Bianca
Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als intuïtief communicatietrainer zowel mannen als vrouwen in het versterken van hun communicatieskills. Ook is zij auteur van het boek Lul ik hou van je! waarin ze haar ervaringen deelt over 25 jaar vallen en opstaan in relaties. Bianca is inmiddels gelukkig in de liefde en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen vrouwen en mannen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

“Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging in communicatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen hier in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen.

The choice is yours!

>>> Ja, wij willen graag met de cursus beginnen

P.S. Hoeveel van de methodes in deze cursus voor jullie het gewenste effect zullen hebben, weet ik niet.

Wat ik wel weet is dat er al zoveel mensen over de hele wereld dit gedachtegoed hebben toegepast en met mooie resultaten. Geen conflicten meer, koppels die weer met elkaar delen, zich weer open stellen aan elkaar en de liefde voor elkaar weer hebben teruggevonden. Kinderen die weer een warm thuis hebben en niet langer lelijke uithalen over de andere ouder hoeven te incasseren.

Stel dat jullie de training niet gaan doen.

Wat gebeurt er dan?

Lukt het jullie dan de conflicten met elkaar op eigen houtje op te lossen?

Waarschijnlijk niet.

Ga je jezelf dit op de langere termijn kwalijk nemen als je steeds met het negatieve effect hiervan geconfronteerd wordt? Met een mogelijke scheiding tot gevolg?

Waarschijnlijk wel.

Nogmaals, ik kan de beslissing niet voor jullie maken, dit is helemaal aan jullie.

Ik kan jullie helpen, maar jullie moeten de eerste stap zetten.

Jullie hoeven dit niet alleen te doen.

Als jullie er klaar voor zijn, kan ik jullie helpen om dit alles te bereiken.

Jullie investering voor deze cursus is

€ 250,-