Training

Protected by Copyscape

We lopen allemaal wel eens vast in onze communicatie. Merk jij nu dat je hierdoor minder lekker in je vel zit en je het steeds lastiger vindt je uit te spreken? Je moeite hebt het hoofd te bieden aan negatieve kritiek, afwijzing of verwijten?

Dan wordt het tijd voor actie! Zodat jij je gaat leren uitspreken met de stem die bij jou past. Je krachtiger laat horen zodat anderen rekening met jou gaan houden in plaats van omgekeerd.

Cabaretfragment: accepteren wie je bent

Via mijn IMPACT Training begeleid ik vrouwen zoals jij en ik om zich te empoweren in hun communicatie. Help ik je jouw stem (terug) te vinden en meer impact te creëren. En help ik jou ook graag aan nieuwe inzichten. Inzichten die je aanmoedigen om in actie te komen. En het vanaf nu eens anders te gaan doen. Zodat je daadwerkelijk een verandering in gang kunt zetten. En aangemoedigd wordt deze aanpak te continueren en impact te gaan maken in je dagelijkse communicatie.

“Nu weet ik hoe ik mijn mening kan delen zonder bang te zijn voor afwijzing. Waardoor ik niet langer mezelf aan de zijlijn parkeer vanuit een soort schuldgevoel maar mijn behoeften tijdig kenbaar maak. ”

~R. Schepers

Met behulp van mijn IMPACT methode ga je ontdekken hoe je jouw verhaal meer kracht bij zet zodat anderen niet meer om je heen kunnen. MIJN GRIP methode zorgt ervoor dat je jouw stem als krachtige tool leert gebruiken. Zodat je de aandacht van anderen vast kunt houden en je boodschap dynamisch kunt verkondigen.

Ik help je graag een grote stap vooruit. Zodat je zelfzeker gaat communiceren, je bewust wordt van de kracht van jouw stem. En gaat geloven dat deze gehoord mag worden.
Ik geloof dat je door een ding anders te doen, een grote stap kunt maken. En

Binnenkort vind je hier weer nieuwe trainingsdata en locaties. Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een invompanytraining, stuur dan een bericht via het contactformulier.