Cursus voor mannen die weer on speaking terms willen komen met hun vrouw en een scheiding willen voorkomen.

 • Hoe kom je weer in contact met haar?
 • Hoe kun je ervoor zorgen dat je haar weer voor je wint?
 • Hoe zorg je ervoor dat je relatie weer een feestje wordt in plaats van een zorg?

By Bianca van Roshum

Scheiden is lijden, voor velen zelfs een traumatische gebeurtenis. Het enige wat je na een scheiding overhoudt, zijn brokstukken, niets is meer hetzelfde. Waarbij de bron van alle ellende voor velen vaak nog jaar en dag voortsleept. Door een vechtscheiding, geen of beroerde communicatie onderling.  Ex-partners die elkaar steeds meer het leven zuur maken. Ten koste van heel veel, maar vooral ten koste van een ontspannen kindertijd voor hun kroost.

Natuurlijk is het mogelijk om de conflictcommunicatie tussen jullie te doorbreken ook al lijkt de situatie niet meer te redden.

Ik ga je stap voor stap laten zien wat je precies moet zeggen en doen om de strijdbijl met je lief te begraven en weer on speaking terms te komen – ook al lijkt het nu dat jij de enige bent die deze behoefte voelt.

Natuurlijk wil je het liefste dat er tussen jou en je partner geen issues spelen. Zeker niet omdat het je leeg trekt, de sfeer er tussen jullie niet beter op wordt en escalatie onvermijdelijk lijkt.

Niets is zo fucked up als je je door je dagen heen moet slepen omdat negativiteit je gewoon leeg trekt. Waarin je continu conflicten met je lief moet incasseren. Wat je lam legt, boos en gefrustreerd maakt. Waarbij jij je onbegrepen voelt en mogelijk de wanhoop nabij bent.

In deze praktische en beknopte cursus ga ik je stap voor stap laten zien wat je precies moet zeggen en het beste kunt doen om de strijdbijl te begraven en weer on speaking terms te komen.

Natuurlijk wil je het liefste dat er tussen jou en je lief geen issues spelen. Dat jullie relatie floreert en er geen wolkje aan de lucht is.

Helaas is de realiteit op dit moment anders.

En ben je in de war, gefrustreerd of bang en heb je op dit moment geen idee hoe het tij te keren. Je wilt heel graag dat de relatie in rustiger vaarwater komt en voorkomen dat zij de handdoek in de ring gooit. Of dat jullie samen geen uitweg meer zien.

Het eerste wat je onder ogen moet komen, is te gaan inzien wat er feitelijk aan de hand is tussen jullie. En waar het continu misgaat zodat er conflicten ontstaan of periodes van radiostilte en ongezonde spanning.

>>>> Ik weet genoeg, ik wil graag van start met deze cursus

Als je je gelijk wilt krijgen, begrip wilt krijgen voor jouw standpunt, is het ergste dat je kunt doen in verweer gaan. Doe dat nooit!

Wat dan wel?

Hier is een voorbeeld uit mijn praktijk:

Een tijdje geleden deelde een man zijn angst dat doordat de situatie tussen hem en zijn vrouw zo uit de hand liep, zij dreigde met een scheiding. Hij was in alle staten, boos, woedend en ook bang. Hij had angst dat ze haar zin zou doordrijven en hij haar zou verliezen.

Hij was behoorlijk overstuur toen hij mij dit vertelde.

Nadat ik hem kon bedaren en hij oprecht naar me kon luisteren, gaf ik hem een aantal zinnen die hij haar zou kunnen gaan zeggen.

Een paar dagen later belde hij me en begon opgewonden te vertellen wat er was voorgevallen. Hij had haar gevraagd om met hem af te spreken op een neutrale plek omdat hij haar het liefst persoonlijk wilde spreken.

“Ik vertelde haar de zinnen die jij mij vertelde te gebruiken. Ze viel hierna gewoon stil en keek me eerst vol ongeloof aan. Ze stond op en excuseerde zich om naar het toilet te gaan. In de tussentijd werd ik behoorlijk nerveus, bang dat ik de situatie erger had gemaakt dan die al was.  Toen ze terugkwam bleek het tegendeel waar. Ze liep naar de tafel, ging zitten en keek me aandachtig aan. Haar reactie: het raakt me behoorlijk wat je net zei. Als je dit echt meent, dan wil ik heel graag een nieuwe start maken met jou. Ik wil dat we ieder goed nadenken hoe we onze communicatie voor de toekomst het beste kunnen aanpakken, zodat we er beiden een goed gevoel bij hebben en deze ellende in de toekomst kunnen voorkomen.

Ik moest er echt bij stilstaan om haar niet met open mond aan te staren, dus ik herstelde me snel en rondde het precies zo af zoals jij me adviseerde bij een dergelijke reactie van haar zijde.”

Dezelfde simpele methode kan ook voor jou werken!

Ik kan het weten omdat het inmiddels voor zoveel mensen al in hun voordeel heeft gewerkt en tot mooie resultaten heeft geleid.

Deze methodes heb ik niet net bedacht, deze zijn al decennia oud en al zoveel mensen hebben hun leven en hun relaties (welke dan ook) hiermee kwalitatief verbeterd.

Simpelweg door het toe te passen. In alle situaties en omstandigheden.

Hoe het werkt…

Zie het als een mooi voordeel dat je vrouw milder wordt naar jou, flexibeler wordt. Zie het NIET als een must, als noodzaak.

Als je het namelijk slechts als een te behalen voordeel ziet, is de verwachting lager en jouw mogelijke wanhoop niet voelbaar. Verwacht gewoon niet teveel, des te prettiger word je verrast.

Zorg voor een positieve houding, of je daar nu zin in hebt of niet. Schakel je gevoelens voor nu even uit, die zijn van ondergeschikt belang en komen later wel weer.

Tijdens het gesprek met je vrouw gaat het niet om wat jij voelt of wat jij denkt! Houd dat goed in gedachten. Alleen dan zal het tij keren en kun je sympathie winnen.

En kom je tot het gewenste resultaat.

Hoe ik jou hierbij kan helpen, vertel ik je graag.

Begin in ieder geval zo snel mogelijk.

Ik heb zojuist deze online cursus ontwikkeld: ‘Stop met strijden, voorkomen scheiden, waarin ik je 7 doeltreffende tools geef om weer on speaking terms te komen met je lief. En nog beter: om elkaar weer te herontdekken en van je relatie weer een feestje te maken in plaats van een zorg.

En er niet langer conflicten ontstaan en communiceren gewoon een stuk prettiger wordt. Geen laatste redmiddel meer is maar een tool om de verbinding tussen jullie te versterken, te verdiepen.

Geen stress meer, geen gepieker, geen onbegrip, geen boosheid.

En nee: je hoeft niet avond aan avond te studeren. De tools zijn direct toepasbaar en deze kun je al vanaf de eerste stap toepassen in de praktijk. 

Deze cursus is totaal anders dan elke communicatiecursus of boek over conflicthantering wat je tot nu toe hebt gevolgd of gelezen.

Dat het tussen jou en jouw vrouw dreigt mis te gaan, gaat me aan het hart, omdat ik weet dat het anders kan. Beter kan. Dat heb ik gelukkig al zoveel keren mogen ervaren en de resultaten liegen er niet om. Ik heb het over koppels die anders nog tig jaren met elkaar in strijd zouden zijn geweest. Mogelijk met een scheiding tot gevolgd. Diezelfde koppels hebben nu normale gesprekken, zonder stress, zonder spanning, zonder zware gevolgen. 

Dat gun ik jou ook! Laat me je hierbij helpen

Stoppen met strijden is één ding maar precies wat te zeggen en te doen om te kunnen stoppen met strijden – vooral als je op dit moment de enige lijkt die hiermee wilt stoppen – een heel andere tak van sport.

Deze cursus laat je precies zien wat je moet zeggen en wat je moet doen, de precieze woorden die je moet gebruiken, op welk moment je het beste kunt praten en op welke wijze dat het beste effect heeft.

Het begeleidt je bij elke stap en coacht je om het contact en de communicatie met je vrouw te redden van een permanent rampgebied. En een scheiding te voorkomen.

7 Stappen die je direct kunt toepassen en die een wereld van verschil gaan maken. In elke situatie maar zeker in jullie relatie! 

Een aantal onderwerpen die de revue passeren:

 • Wat vrouwen het liefste horen.
 • Waar vrouwen allergisch voor zijn.
 • Hoe je om kunt gaan met egoïstisch gedrag.
 • Hoe je voorkomt dat je in de aanval gaat.
 • Hoe je jouw boodschap laat binnenkomen bij haar.
 • Hoe je kunt meebewegen en welk magisch effect dit oplevert.
 • Welke vragen tijdens een gesprek tussen jullie een positieve uitwerking hebben op haar.
 • Wat jouw winst is bij het kunnen shiften van je aanpak.
 • Wat het belang van tijd is.
 • Hoe anders vrouwen bedraad zijn en daardoor anders reageren.
 • Hoe je er te allen tijde voor kunt zorgen dat zij zich openstelt aan jou.
 • Hoe je binnen no-time weer on speaking terms kunt komen met jouw lief.

Wat ik voor jou wens is een relatie waar je (weer) blij van wordt.

Een liefdevolle relatie waarin je prettig functioneert. Goed voor jou, voor je vrouw en voor jullie kinderen. (mochten deze er zijn)

Daar werk ik heel graag met je naar toe.

Ik weet dat het ook voor jou mogelijk is, heb bewijs dat het kan, maak dagelijks mee dat het kan, heb het zelf ervaren en wil dit ook voor jou.

Dit moet eindigen, want dat gaat ten koste van jou, van je leven en de tijd tikt door.

Niemand weet hoe lang zijn toekomst nog is, maar één ding weet ik wel, deze wordt elke dag korter.

Ik heb al heel wat mensen het inzicht geboden dat er geen conflicten hoeven te te zijn die de boventoon voeren in een liefdesrelatie. En al helemaal geen voortwoekerende oorlog van jaren lang. Met elkaar onder één dak blijven wonen in zo’n situatie maakt ons ziek. Altijd!

Na mijn communicatie,- en after divorce coachopleiding heb ik me gespecialiseerd in intuïtief communiceren. Vanuit dit segment ben ik me verder gaan verdiepen in  conflicthantering tussen geliefden. En ontdekt dat hier nog zoveel winst is te behalen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de relatie tussen partners ter voorkoming van een scheiding of relatiebreuk.

Nu is het aan jou om de volgende stap te zetten

Of je neemt direct actie of dat waar je bang voor bent zal zich manifesteren en de situatie zal alleen maar erger worden.

Je kunt Stap 1 van deze cursus al binnen 10 minuten starten voor € 169.

Ik kan je helpen, maar jij zal de eerste stap moeten zetten.

Mijn pré-launch aanbod voor jou:

Ga jij over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan was ik nu nog samen met haar geweest of ploeter jij door waarin jouw behoefte de relatie te verbeteren naar de achtergrond verdwijnt en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jouw leven blijven?

Of zet jij nu deze stap en ga je voorgoed afscheid nemen van deze situatie?

In 7 stappen ontdekken hoe je jouw communicatie zodanig kunt aanpassen dat het vóór je gaat werken en niet langer tegen je . 7 stappen voor een levenslang effect.

>>> Ik wil dit pré-launch aanbod voor € 69 ipv € 169.  Geef bij je bestelling de kortingscode LIEFDE  in en je bespaart direct € 100.

Reactie deelnemers 

Door slechts een aantal stappen toe te passen, gaan mijn vrouw en ik al anders met elkaar om. Jarenlang heb ik het idee gehad dat ik getrouwd was met een voetbalcoach (schelden, wegwerp gebaren om vervolgens weer in zichzelf gekeerd op de bank te gaan zitten) is er nu een positieve verandering. De tools in deze cursus helpen ons om dichter bij elkaar te komen, sterker nog: we beginnen elkaar steeds meer te begrijpen. Onze relatie gaat er met sprongen op vooruit. 

Ik mag wel zeggen dat deze cursus voor mij een soort van reddingsboei is geweest. Het heeft ons huwelijk in ieder geval gered. Daar waar ik vaak twijfelde of ik iets zou aankaarten – bang voor de gevolgen – weet ik nu hoe ik bij mezelf kan blijven in een gesprek. En hoe ik anders om kan gaan met dat wij zij wilt of vindt en zij daardoor weer opener naar mij is geworden. 

Bestel de pré-launch  van deze cursus direct (gebruik de kortingscode LIEFDE), dan krijg je nu 10 dagen lang volledige tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat als jij na aanschaf van alle leerstof en impacttechnieken na 10 dagen nog altijd niet overtuigd bent dat ‘t jou gaat helpen je communicatie te verbeteren, dan kun je het tot dan toe door jou betaalde bedrag terugvragen.

Ik ben er zeker van dat je met deze cursus enorme groei zult doormaken. Dat zich zal manifesteren in een verdieping van jouw communicatie en daarmee van jouw relatie.

Ik zou niet willen dat je nu nog twijfelt over alle voordelen die deze cursus je zou kunnen brengen. Daarom stel ik voor dat je de cursus gewoon zelf test.

Ik ben ervan overtuigd dat je er geen spijt van zult hebben. Maar is dit toch zo, laat het me dan weten, dan nemen wij zonder excuus en moeilijk doenerij ons verlies en betalen jou het reeds betaalde bedrag terug.

Over Bianca

Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als intuïtief communicatietrainer zowel mannen als vrouwen in het versterken van hun communicatieskills. Ook is zij auteur en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen vrouwen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

“Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging in communicatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen hier in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen.

The choice is yours!

Ja, ik wil de cursus graag starten

P.S. Hoeveel van de methodes in deze cursus voor jou het gewenste effect zullen hebben, weet ik niet.

Wat ik wel weet is dat er al zoveel mensen over de hele wereld deze strategieën hebben toegepast en met mooie resultaten. Geen conflicten meer, koppels die weer met elkaar delen, zich weer open stellen aan elkaar en de liefde voor elkaar weer hebben teruggevonden. Kinderen die weer eeen warm thuis hebbenen niet langer lelijke uithalen over de andere ouder hoeven te incasseren.

Stel dat je de training niet gaat doen.

Wat gebeurt er dan?

Lukt het je dan de conflicten met je lief op eigen houtje op te lossen?

Waarschijnlijk niet.

Ga je jezelf dit op de langere termijn kwalijk nemen als je steeds met het negatieve effect hiervan geconfronteerd wordt? Met een mogelijke scheiding tot gevolg?

Waarschijnlijk wel.

Nogmaals, ik kan de beslissing niet voor je maken, dit is helemaal aan jou.

Ik kan je helpen, maar jij moet de eerste stap zetten.

Je hoeft dit niet alleen te doen.

Als jij er klaar voor bent, kan ik je helpen om dit en dit te bereiken.

Ja, ik wil graag gebruik maken van het pré-launch aanbod en bespaar hiermee
€ 100.
(kortingscode LIEFDE)

Naar de webshop