4 doeltreffende tips voor mannen die weer on speaking terms willen komen met hun vrouw en een scheiding willen voorkomen.

  • Hoe kom je weer in contact met haar?
  • Hoe kun je ervoor zorgen dat je haar weer voor je wint?
  • Hoe zorg je ervoor dat jullie weer een normaal gesprek kunnen voeren?

By Bianca van Roshum

Scheiden is lijden, voor velen zelfs een traumatische gebeurtenis. Het enige wat je na een scheiding overhoudt, zijn brokstukken, niets is meer hetzelfde. Waarbij de bron van alle ellende voor velen vaak nog jaar en dag voortsleept. Door een vechtscheiding, geen of beroerde communicatie onderling.  Ex-partners die elkaar steeds meer het leven zuur maken. Ten koste van heel veel, maar vooral ten koste van een ontspannen kindertijd voor hun kroost.

Natuurlijk is het mogelijk om de conflictcommunicatie tussen jullie te doorbreken ook al lijkt de situatie niet meer te redden.

Met deze 4 strategieën ga ik je laten zien wat je precies moet zeggen en doen om de strijdbijl met je lief te begraven en weer on speaking terms te komen – ook al lijkt het nu dat jij de enige bent die deze behoefte voelt.

Natuurlijk wil je het liefste dat er tussen jou en je partner geen issues spelen. Zeker niet omdat het je leeg trekt, de sfeer er tussen jullie niet beter op wordt en escalatie onvermijdelijk lijkt.

Niets is zo fucked up als dat je je door je dagen heen moet slepen omdat negativiteit je gewoon leeg trekt. Waarin je continu conflicten met je lief moet incasseren. Wat je lam legt, boos en gefrustreerd maakt. Waarbij jij je onbegrepen voelt en mogelijk de wanhoop nabij bent.

Met deze 4 praktische tools ga ik je stap voor stap laten zien wat je precies moet zeggen en het beste kunt doen om de strijdbijl te begraven en weer on speaking terms te komen.

Natuurlijk wil je het liefste dat er tussen jou en je lief geen issues spelen. Dat jullie relatie floreert en er geen wolkje aan de lucht is.

Helaas is de realiteit op dit moment anders.

En ben je in de war, gefrustreerd of bang en heb je op dit moment geen idee hoe het tij te keren. Je wilt heel graag dat de relatie in rustiger vaarwater komt en voorkomen dat zij de handdoek in de ring gooit. Of dat jullie samen geen uitweg meer zien.

Het eerste wat je onder ogen moet komen, is te gaan inzien wat er feitelijk aan de hand is tussen jullie. En waar het continu misgaat zodat er conflicten ontstaan of periodes van radiostilte en ongezonde spanning.

Deze 4 strategieën waarom het tussen jullie nu NIET werkt en die juist wel door veel koppels wordt gebruikt als het mis dreigt te gaan, deel ik graag met je.

>>> Ik wil snel een oplossing, stuur mij deze 4 GRATIS strategieën

Wat ik voor jou wens is een relatie waar je (weer) blij van wordt.

Een liefdevolle relatie waarin je prettig functioneert. Goed voor jou, voor je vrouw en voor jullie kinderen. (mochten deze er zijn)

Daar werk ik heel graag met je naar toe.

Ik weet dat het ook voor jou mogelijk is, heb bewijs dat het kan, maak dagelijks mee dat het kan, heb het zelf ervaren en wil dit ook voor jou.

Dit moet eindigen, want dat gaat ten koste van jou, van je leven en de tijd tikt door.

Niemand weet hoe lang zijn toekomst nog is, maar één ding weet ik wel, deze wordt elke dag korter.

Ik heb al heel wat mensen het inzicht geboden dat er geen conflicten hoeven te te zijn die de boventoon voeren in een liefdesrelatie. En al helemaal geen voortwoekerende oorlog van jaren lang. Met elkaar onder één dak blijven wonen in zo’n situatie maakt ons ziek. Altijd!

Na mijn communicatie,- en after divorce coachopleiding heb ik me gespecialiseerd in intuïtief communiceren. Vanuit dit segment ben ik me verder gaan verdiepen in  conflicthantering tussen geliefden. En ontdekt dat hier nog zoveel winst is te behalen. Inmiddels ben ik gespecialiseerd in het verbeteren van de relatie tussen partners ter voorkoming van een scheiding of relatiebreuk.

Nu is het aan jou om de volgende stap te zetten

Of je neemt direct actie of dat waar je bang voor bent zal zich manifesteren en de situatie zal alleen maar erger worden.

Je kunt Stap 1 van deze strategieën al binnen 10 minuten starten. Helemaal gratis.

Ik kan je helpen, maar jij zal de eerste stap moeten zetten.

Reactie deelnemers 

Door slechts een aantal stappen toe te passen, gaan mijn vrouw en ik al anders met elkaar om. Jarenlang heb ik het idee gehad dat ik getrouwd was met een voetbalcoach (schelden, wegwerp gebaren om vervolgens weer in zichzelf gekeerd op de bank te gaan zitten) is er nu een positieve verandering. De tools in deze cursus helpen ons om dichter bij elkaar te komen, sterker nog: we beginnen elkaar steeds meer te begrijpen. Onze relatie gaat er met sprongen op vooruit. 

Ik mag wel zeggen dat deze cursus voor mij een soort van reddingsboei is geweest. Het heeft ons huwelijk in ieder geval gered. Daar waar ik vaak twijfelde of ik iets zou aankaarten – bang voor de gevolgen – weet ik nu hoe ik bij mezelf kan blijven in een gesprek. En hoe ik anders om kan gaan met dat wij zij wilt of vindt en zij daardoor weer opener naar mij is geworden. 

 

Over Bianca

Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als intuïtief communicatietrainer zowel mannen als vrouwen in het versterken van hun communicatieskills. Ook is zij auteur en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen vrouwen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

“Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging in communicatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen hier in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Dit tools die ik je kan aanreiken zijn 100% uniek. Ik ben ze nog niet eerder tegengekomen.

The choice is yours!

>> Ik weet genoeg, ik wil deze strategieën nu aanvragen