STOP MET PLEASEN, ZO DOE JE DAT!

Hoe je nooit meer jezelf wegcijfert en de
regie terugpakt over jouw leven

Beheersen de volgende angsten en onzekerheden een groot deel van jouw leven?

 • Ik vergelijk mezelf teveel met anderen
 • Ik durf vaak niet te kiezen
 • Ik ben bang dat ik anderen teleurstel
 • Ik streef altijd naar meer en beter
 • Ik vind het moeilijk om JA te zeggen tegen mezelf
 • Ik pieker veel maar kom niet in actie
 • Ik zit niet goed in mijn energie
 • Ik weet niet goed hoe ik de vicieuze cirkel moet doorbreken
 • Dingen voor anderen doen gaat meestal ten koste van mezelf
 • Het kost me moeite te zeggen wat ik graag zou willen
 • Grenzen tijdig afbakenen is niet mijn sterkste punt
 • Ik ben heel gevoelig voor het oordeel van mijn omgeving
 • Ik voel me beetje bij minder minder gelukkig worden
 • Ik kan moeilijk omgaan met conflicten
 • Ik ben bang voor weerstand
 • Ik ervaar veel stress en spanning
 • Ik neem te weinig tijd voor mezelf
 • Ik laat me vaak ontmoedigen door de mening van anderen
 • Ik zit vol twijfels en onzekerheden
 • Ik vond het lastig om mijn standpunt in te nemen
 • Ik zeg vaker NEE tegen mezelf dan JA aan mezelf

Beheersen de volgende gedachten en stemmingen momenteel volledig jouw leven?

 • Waarom is het niet gelukt? Ik begrijp het gewoon niet!
 • Ik voel me continu zo verdrietig, om alles!
 • Ik haal geen plezier meer uit het leven
 • Wat als... ik nooit meer iemand vind om gelukkig mee te worden??
 • Misschien ben ik gewoon niet goed in relaties
 • Ik ben alles kwijt! Het wordt nooit meer zoals vroeger
 • Waarom moest mij dit overkomen?
 • Wat heb ik fout gedaan?
 • Hoe krijg ik ooit weer een leuke partner?
 • Nooit meer een relatie! Ik heb mijn lesje wel geleerd!
 • Ik heb niemand nodig
 • Waarom zou ik nog dromen?!

Ben jij een pleaser? Wil je anderen niet teleurstellen? Zit je agenda overvol, omdat je alles voor iedereen doet? Wil je iets niet, maar doe je het toch? Wil je het liefst iedereen te vriend houden? Loop je jezelf regelmatig voorbij?

Dan ben je, wat ze noemen, een pleaser: iemand die geen nee kan zeggen.

Hoe start ik met het pakken van de regie over mijn leven?

Hoe start ik een nieuw leven 

na de scheiding?

Waarom willen we anderen tevreden stellen? Daar zijn een heleboel redenen voor. We voelen ons verantwoordelijk. We willen graag helpen. We willen anderen niet teleurstellen. We willen niet dat ze ons afwijzen. We willen conflicten vermijden. We willen niet egoïstisch overkomen.

Wat als je geen enkele actie onderneemt...

...en je je over 365 dagen nog exact zo voelt als vandaag?

Als je jezelf meer zou waarderen, zou je ook jouw tijd, behoeften en wensen waarderen. Deze zijn immers net zo belangrijk als die van een ander. Als je meer jezelf zou waarderen, zou je je eigen mening net zo belangrijk vinden als die van de ander. Dan zou je achter je mening staan en je niet laten ompraten.

THINK MORE ON

THE EXCITEMENT THEN THE FEAR

Nooit meer NEE zeggen tegen jezelf

Hoe zou het voelen als je jezelf nooit meer JA hoort zeggen terwijl je NEE bedoelt

Je weet hoe je op elk gewenst moment kunt kiezen voor dat wat goed voelt

Je meer ruimte en rust gaat ervaren

Je elke dag op een prettig energieniveau functioneert

Je voelt dat je goed genoeg bent

Je weet hoe je je grenzen moet afbakenen

Je weet hoe je omgaat met tijd- en energieslurpers

Je voor altijd verlost ben van je pleasegedrag

Je geen last meer hebt van jouw het-is-nooit-goed-genoeg gevoel

Je weet hoe je de juiste keuzes kunt maken

Mensen meer rekening gaan houden met jou

Anderen jou op waarde gaan schatten

Je omgeving jou vanaf nu ook eens serieus gaat nemen

Je gewoon de vrijheid ervaart te kunnen zijn wie je bent

Jij (weer) JA kunt zeggen aan jezelf



Ontwikkel in dit 50 weken traject:

 • 1
   1 Een gezonde basis zelfwaardering 
 • 2
   2 De juiste focus
 • 3
   3 Het doorbreken van jouw perfectiedrang 
 • 4
   4 Jouw drive om jezelf te empoweren
 • 5
   5 Jouw vermogen om te gaan met 'lastige' mensen
 • 6
   6 De kunst van conflictvrij communiceren
 • 7
   7 De weg naar meer zelfvertrouwen
 • 8
   8 Jouw keuzespier
 • 9
   9 Jouw manier hoe om te gaan met oordelen 
 • 10
  10 De tools hoe anderen met JOU moeten omgaan
 • 11
  De kunst van omdenken
 • 12
  Hoe je negativiteit doorbreekt
 • 13
  Jouw skills om grenzen af te bakenen
 • 14
  Het bieden van weerstand tegen tijdslurpers
 • 15
  Het bieden van weerstand tegen energievampieren
 • 16
  Jouw stijl hoe om te gaan met je interne criticus
 • 17
  Tevredenheid over jezelf
 • 18
  Jouw FUCK-IT attitude
 • 19
  Jouw blauwdruk hoe jij wilt leven
 • 20
  Jouw vermogen tot meer daadkracht

Jouw uitkomst na dit coachtraject:

 • 1
  Dealen met je emoties
 • 2
  Helderheid in pijnpunten
 • 3
  De kracht van focus ontdekken
 • 4
  Leren omdenken
 • 5
  Omgaan met het weerzien van je ex
 • 6
  Omgaan met conflicten
 • 7
  Meer zelfvertrouwen
 • 8
  Doorbreken van angsten
 • 9
  Omgaan met je gebroken hart
 • 10
  Verder gaan als alleenstaande ouder
 • 11
  Omgaan met bedrog
 • 12
  Doorbreken negativiteit
 • 13
  Grenzen leren stellen
 • 14
  Omgaan met weerstand en tijdslurpers
 • 15
  De juiste keuzes maken
 • 16
  Omgaan met afwijzing
 • 17
  Communiceren met je ex
 • 18
  Opnieuw gaan daten
 • 19
  Jouw waarden in een relatie ontdekken
 • 20
  Jouw nieuwe leven starten

Dit programma heeft niet als insteek jou als persoon te willen veranderen of je allerlei foefjes te leren hoe je moet gaan denken en doen. Wel versterkt het jou in het creëren van jouw nieuwe leven waarin weer ruimte komt voor vreugde en voldoening. En het gevoel van vrijheid om op elk gewenst moment keuzes te maken die bij jou passen. En het belangrijkste: weer JA te leren zeggen aan jezelf!

Wat heb nu je nodig?

 • Inzicht in wat je tegenhoudt jouw pleasegedrag te doorbreken
 • Tools om je manier van denken en doen te veranderen
 • Helder overzicht in waar je nu in vastloopt
 • Iemand die jou de juiste vragen stelt
 • Een open houding voor verandering
 • De ruimte om gewoon lekker jezelf te kunnen zijn
 • Een boost in je zelfvertrouwen
 • Iemand die je uitdaagt weer die leuke veertiger te worden
 • Inzicht in wat je tegenhoudt je nieuwe leven op de rit te krijgen
 • Tools om je emotionele staat te veranderen
 • Overzicht in waar je nu in vastloopt
 • Vermogen tot zelfreflectie
 • Een open houding voor verandering
 • Wilskracht
 • Daadkracht
 • Doorzettingsvermogen

Gun jij jezelf een No. 1 positie?

Supertof dat je aan afwegen bent of je klaar bent om jezelf te empoweren naar je Fuck it attitude, op weg naar jouw 40+ Kick-ass leven.!

Het grootste deel van het resultaat ligt in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is de regie over jouw leven terug te pakken, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je je leven weer kunt vormgeven en te gaan voor wat jou blij maakt, wat jou een joyful leven geeft.

Deze maar liefst 50 coachsessies (!) zullen je begeleiden in dit proces en je versterken in het opbouwen van jouw Fuck-it attitude zodat ook jij weer JA gaat zeggen aan jezelf. 

Waar bestaat dit programma uit?

 • 50 Coachsessies met praktische inzichten, methoden en handvatten die jou verlossen van jouw pleasegedrag
 • diverse praktische opdrachten om binnen no time JA te gaan zeggen aan jezelf
 • een actieplan om te leren kiezen, de juiste keuzes te gaan maken voor jezelf
 • Een community op facebook waar je met andere veertigers kunt communiceren over relevante thema's
 • Een gratis ticket tot mijn eerstvolgende Inspiratie event; een dag vol waarde bedoeld voor open minded veertigers
 • Binnen no-time structurele verandering in jouw mindset, attitude en communicatie

Ben jij klaar met de bullshit en wil je gaan knallen met jouw Fuck-it attitude? Start dan met het vormgeven van een je nieuwe leven. Ook voor jou is het mogelijk om binnen no time weer vol energie de dag te beginnen en er wat moois van te maken.

Dit programma leert je stapsgewijs je eigen nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw nieuwe attitude je gaat passen als een jas.

Ook jou gaat het lukken !

Het leven na een scheiding is niet het einde van de wereld. Velen zijn je voorgegaan en zijn een betere versie van zichzelf geworden, zijn gelukkig en tevreden met zichzelf en hun nieuwe leven.

Het grootste deel van het resultaat ligt in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is je leven opnieuw te op te bouwen, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je je leven weer kunt vormgeven na een scheiding. 

Dit online coachtraject zal je begeleiden in dit proces en je versterken in het opbouwen van jouw nieuwe leven.

Zo ga je praktische wijze ontdekken wat ook alweer past bij jou, goed voelt voor jou, of het nu gaat over het vormgeven van je nieuwe leven als ook hoe je omgaat met de nieuwe situaties uit je oude leven.

Zoals het contact met je ex, je kinderen, gezamenlijke vrienden en nog zoveel meer. Zonder dat je je nog langer hoeft te verstoppen, hoeft te verantwoorden of te verdedigen.

Dit programma leert je stapsgewijs je eigen nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw nieuwe leven je gaat passen als een jas.

Stel dat: 
het leven je weer toe lacht, je weer vol energie zit om leuke dingen te ondernemen, leuke nieuwe mensen te ontmoeten en je simpelweg weer zin hebt in leuke dingen ondernemen. Het contact met je kinderen loopt weer prettig doordat ook zij merken dat je beter in je vel zit en vrienden bellen je weer om wat af te spreken. Omdat je weer leuk gezelschap bent.

Hoe voelt dat voor jou? Wat zou dat voor je betekenen?

Stel je eens voor:
je zit weer vol energie om leuke dingen te ondernemen, leuke nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf weer vreugde en plezier te gunnen. Het contact met je kinderen loopt weer prettig doordat ook zij merken dat je beter in je vel zit en vrienden bellen je weer om wat af te spreken. Simpelweg omdat je weer leuk gezelschap bent.


“Waar ik met de online training ‘Kick-ass your 40s’' pilot) achter ben gekomen, is dat ik al jaren lang mezelf plooide in de behoeften van de wereld om mij heen. En mezelf daarin een beetje verloren ben. Waardoor ik ook niet meer de sterke persoon was als in het begin van de relatie. Bianca is in deze training heerlijk recht door zee…oprecht maar streng…lief maar niet te…. Confronterend maar niet lomp… Aanvullend hierop ben ik via 1 op 1 sessies bij Bianca de diepte ingegaan met mezelf. Het heeft mij teruggebracht tot wie ik diep van binnen ben. Nu mag t naar buiten, mag iedereen weten en horen waar ik voor sta, wat en wie er voor mij toe doet, wat mijn drijfveren en maatstaven zijn. Ik word weer blij van mezelf, ben weer leuk gezelschap voor familie en vrienden en kan me weer gericht focussen omdat het beeld niet langer troebel is. Daar waar ik dacht dat ik mijn eigenwaarde een beetje kwijt was, zaten er gewoon lagen overheen. Ik ben er weer, en ik voel me sterker dan ooit. Mannen, denk niet dat het zich vanzelf wel oplost door in de misère te blijven hangen. Je bent misschien al over de helft van je leven. Voorkom dat je straks met spijt terugkijkt op de kansen die je niet gepakt hebt, op de keuzes die je niet gemaakt hebt. Neem actie, blijf praten, zoek een coach. Maar doe iets. Het leven is tekort om in negativiteit te leven.”


Michel Spronk 
<1970>papa van 1 zoon en 1 dochter


"Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe dit programma mij binnen no-time van een - voor mijn gevoel - ellendige mislukkeling naar weer een blij mens heeft gebracht. Ik mag wel zeggen dat dit programma een soort van reddingsboei is geweest. In nog geen 7 weken mezelf weer back on track. En eigenlijk vind ik mezelf leuker dan ooit tevoren. Heb nu scherp wat ik echt belangrijk vind, hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen, hoe ik mijn kostbare vrije tijd wil spenderen. En het grootste kado is wel, dat de band met mijn kinderen er alleen maar sterker door is geworden."


Ron Schepers 
vader van 3 jongens (11, 13 en 16)

Hoe gaat dit programma jou helpen?

 • Je hebt controle over je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf weer te laten zien, vol zelfvertrouwen
 • Je hebt weer een hoog energieniveau
 • Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden
 • Je beschikt over een nieuwe blauwdruk
 • Je hebt weer zin om dingen te ondernemen
 • Je hebt rust in je hoofd en lichaam
 • Je communiceert krachtiger
 • Je kunt op elk gewenst moment helder kiezen
 • Je bent een kei in zelf-management
 • Je hebt controle over je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf weer te laten zien, vol zelfvertrouwen
 • Je hebt weer een hoog energieniveau
 • Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden
 • Je beschikt over een nieuwe blauwdruk
 • Je hebt weer zin om dingen te ondernemen
 • Je hebt rust in je hoofd en lichaam
 • Je communiceert krachtiger
 • Je kunt op elk gewenst moment helder kiezen
 • Je bent een kei in zelf-management


“Het was zo duidelijk dat ik rond mijn 40e kampte met een soort depressie. Ik haalde nergens meer energie uit, alles koste me steeds meer moeite en voor mijn directe omgeving was ik alles behalve leuk in de omgang. Ik had het gevoel de boot te hebben gemist, geen actieve deelgenoot meer te zijn van mijn eigen leven. Alsof het me overkwam, zonder dat ik zelf in staat was aan het roer te staan. Ergens was ik die drive om ergens voor te gaan kwijtgeraakt, simpelweg blij en tevreden zijn waren abstracte termen voor mij geworden Hoopte steeds weer op te staan met een goede energie, met een gevoel dat ik zin zou hebben om de dag te beginnen. het tegendeel bleek waar. De optie om bij Bianca een pilot te mogen doen met haar online programma kwam voor mij op het moment voorbij dat ik verbitterd aan het raken was. Wat ook zijn impact begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht heb ik genoten. Van een herontdekking naar mezelf. Ik heb lagen in mezelf aangeroerd waarvan ik het bestaan niet eens wist. En zo waardevol! Weet weer waar ik voor sta, waar ik blij van wordt, voor wie ik van betekenis wil zijn en waar ik voldoening uit haal. Dit te weten geeft me zoveel zelfvertrouwen. Binnen nog geen 10 weken zoveel waardevolle inzichten heeft me veel tijd en ellende bespaard. Een tijd lang had ik ’s morgens niet eens puf om mijn bed uit te komen. Dat is inmiddels we anders. Ik bruis weer van energie, sta weer vol in het leven en heb het weer naar mijn zin.”


Jessica Penders 
<1982>, 1 zoon


"Het was zo duidelijk dat ons huwelijk geen lang leven meer beschoren was. We waren de laatste jaren meer goede maatjes - kamergenoten - maar dan had je het ook wel gehad. Van intimiteit was al lang geen sprake meer. Toen mijn ex aangaf dat hij niet meer verder wilde, stortte mijn wereld in. Hoopte steeds op dat ene telefoontje: schat, ik kom weer naar huis, want ik kan niet zonder jou. Dit coachingsprogramma kwam voor mij op een moment dat ik verbitterd aan het raken was. Wat ook nare impact begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht heb ik genoten. Van een herontdekking naar mezelf. Ik heb lagen in mezelf aangeroerd waarvan ik het bestaan niete eens wist. En zo waardevol! Weet weer waar ik voor sta, waar ik blij van wordt, voor wie ik van betekenis wil zijn en waar ik voldoening uit haal. Dit te weten geeft me zoveel zelfvertrouwen. Een tijd lang had ik 's morgens niet eens puf om mijn bed uit te komen. Dat is inmiddels we anders. Ik bruis weer van energie en heb het weer naar mijn zin."


Jessica Penders 
moeder van 1 meisje (13)

Niet tevreden, geld terug

Bestel de training direct, dan krijg je nu 30 dagen lang volledige tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat als jij na aanschaf van alle leerstof en coachtechnieken na 30 dagen nog altijd niet overtuigd bent dat 't jou gaat helpen los te komen van jouw Stop met pleasen aandrang. Dan kun je ​het tot dan toe door jou betaalde bedrag terugvragen.

Ik ben er zeker van dat je met dit online coachtraject een enorme groei zult doormaken. Dat zich zal manifesteren in een upgrade van jouw levensvreugde. 

Ik zou niet willen dat je nu nog twijfelt over alle voordelen die dit programma je zou kunnen brengen. Daarom stel ik voor dat je de training gewoon zelf test. 

Ik ben ervan overtuigd dat je er geen spijt van zult hebben. Maar is dit toch zo, laat het me dan weten, dan nemen wij zonder excuus en moeilijk doenerij ons verlies en betalen jou het reeds betaalde bedrag terug.

Een indruk van het coachtraject 'Stop met pleasen; pak jouw regie':

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Omgaan met afwijzing en
inzicht in kansen het anders
te gaan doen

Anticiperen:
"Empower je mindset"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de twijfels
en onzekerheden die nu overheersen

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen en voor jezelf op te komen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven, gaat JA zeggen aan jezelf en leert hierbij 
trouw te blijven aan jezelf

In 7 weken back on track

Opbouw coachtraject "van Dal naar Doorbraak":

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Upgrade met de juiste focus en aandacht jouw leven met inzicht in jouw kernwaarden

Anticiperen:
"Inzicht in kansen"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de negativiteit die nu overheerst

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven en leert hierbij
trouw te blijven aan jezelf

In 7 weken back on track

Opbouw coachtraject "van Dal naar Doorbraak":

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Upgrade met de juiste focus en aandacht jouw leven met inzicht in jouw kernwaarden

Anticiperen:
"Inzicht in kansen"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de negativiteit die nu overheerst

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven en leert hierbij
trouw te blijven aan jezelf

Over Bianca...

“Met mijn Kick-ass attitude ben ik echt in staat mijn verlangen voorrang te geven, schijt te hebben aan wat anderen denken, mijn grenzen beter te stellen, duidelijker aan te geven wat ik belangrijk vindt, mijn drang tot perfectie tijdig de kop in te drukken, mezelf meer te laten gelden, mijn angsten, twijfels en onzekerheden tijdig te elimineren,. Niet tussen mijn oren te laten komen en me te laten infecteren.

Dat gun ik jou ook. Mijn Power up begeleiding richt zich op de in mijn ogen grootste blokkade die jouw pad tot zelfontwikkeling behoorlijk in de weg kan zitten”.

Het raakt me te zien hoeveel mensen niet gelukkig zijn omdat ze vast blijven zitten in een leven dat ze geen vreugde brengt, de misère niet kunnen doorbreken, met alle gevolgen van dien voor zichzelf en hun omgeving.  

Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging en manifestatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen. 

De choice is yours!

Ga jij over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan was ik nu van mijn pleasegedrag verlost of ploeter jij door waarin jouw behoeften, wensen weer naar de achtergrond verdwijnen en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jouw leven blijven. 

Of zet jij nu deze stap en ga je voorgoed afscheid nemen van deze issues?

Over Bianca...

Ik, Bianca (1974) gescheiden en moeder van twee heerlijke kinderen, heb zelf aan den lijve ervaren hoe eenzaam en onbegrepen je je kunt voelen in een relatie. Niet omdat je beiden niet wilt dat het beter wordt, maar we niet wisten hoe we het tij nog konden keren. Ik ben mezelf behoorlijk kwijtgeraakt de laatste jaren voor de scheiding. Had op een bepaald moment nergens meer zin in, haalde nergens plezier meer uit wat ook nog eens leidde tot schuldgevoel naar mijn man en kinderen. Anti depressiva heeft mijn emoties voor bijna een jaar min of meer lamgelegd, maar het bleek slechts een pleister op een etterende wond. Toen ik deze acuut blootlegde, kwam ik niet lang daarna tot de kern van het probleem. Het was niet mijn werk, de onrust over wat ik wilde in het leven, de drukte van de kids. Het was mijn huwelijk. We waren elkaar ergens kwijtgeraakt. De emotionele connectie was enorm verzwakt. De scheiding was heftig, gelukkig geen vechtscheiding. Ik heb heel veel gehad aan coaches (een koppel) die mij hebben laten inzien dat mijn emotionele kant er mag zijn, daar waar ik dacht dat ik deze moest onderdrukken. Voor mij destijds erkenning voor mijn identiteit. Daarmee kon ik verder. En daar ben ik nog altijd dankbaar voor.

Het raakt me te zien hoeveel mensen niet gelukkig zijn omdat ze vast blijven zitten in een leven dat ze geen vreugde brengt, de misere niet kunnen doorbreken, met alle gevolgen van dien voor zichzelf en hun omgeving. Zoveel mensen die niet voor zichzelf durven kiezen, voor een voller leven. Bang voor de gevolgen van hun keuze. Of in de negatieve emoties verstrikt zijn geraakt die het scheidingsproces maar ook zeker de periode na een scheiding met zich meebrengt. Ik ben dan ook heel blij dat ik van betekenis kan zijn om deze wereld een klein beetje mooier en verdraagzamer te maken. Iedere persoon die ik kan versterken in het weer op waarde leren schatten van het leven en het leren waarderen van zichzelf, is er eentje gewonnen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Door me in het coachingsvak te bekwamen onder meer via de Robbins Mandana Academy van Tony Robbins, het coachprogramma bij Michael Pilarczyk en bij coaches uit de UK die zich specifiek richten op relaties en scheidingen en ben ik bekend met de methodes en strategieën die mij in staat stellen mensen binnen korte tijd tot een verbluffend resultaat te brengen. Ik sta als after divorce coach inmiddels bekend om een nuchtere, recht door zee aanpak. Mensen leren hun vermogen aan te boren om weer te kiezen voor zichzelf en daarmee voor een vreugdevol leven, is mijn missie. Daar sta ik voor en ga ik voor!


“Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe de online training ‘Kick-ass your 40’s’ (pilot) mij binnen no-time van een – voor mijn gevoel – ellendige mislukkeling naar weer een blij mens heeft gebracht. Ik mag wel zeggen dat dit online coachtraject een soort van reddingsboei is geweest. In nog geen 7 weken een ware comeback. En eigenlijk vind ik mezelf leuker dan ooit tevoren. Heb nu scherp wat ik echt belangrijk vindt, hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen, hoe ik wil mijn kostbare vrije tijd wil spenderen. En het grootste kado is wel dat de band met mijn kinderen alleen maar sterker is geworden en zij weer een leuke papa hebben.”


Ron Schepers
<1976>, 2 dochters


Waar ik met de face to face coaching bij Bianca achter ben gekomen, is dat ik al jaren lang mezelf plooide in de behoeften van de wereld om mij heen. En mezelf daarin een beetje verloren ben. Waardoor ik ook niet meer de sterke persoon was als in het begin van de relatie. Via coaching de diepte ingaan met mezelf, zonder vragen of interruptie van een ander, heeft mij teruggebracht tot wie ik diep van binnen ben. Nu mag t naar buiten, mag iedereen weten en horen waar ik voor sta, wat en wie er voor mij toe doet, wat mijn drijfveren en maatstaven zijn. Ik word weer blij van mezelf,  ben weer leuk gezelschap voor familie en vrienden en kan me weer gericht focussen omdat het beeld niet langer troebel is. Daar waar ik dacht dat ik mijn eigenwaarde een beetje kwijt was, zaten er gewoon lagen overheen. Ik ben er weer, en ik voel me sterker dan ooit. Mannen, denk niet dat het zich vanzelf wel oplost door in de misère te blijven hangen. Neem actie, zoek een coach. Maar doe iets. Het leven is tekort om in negativiteit te leven.”


M. Spronk 
vader van een jongen en een meisje

Pré-Launch aanbod

BONUS: Speciaal eendaags live event bomvol inspiratie en leuke ontmoetingen voor de eerste 70 aanmeldingen.

BONUS: Speciale eendaagse Live Masterclass voor de eerste 40 aanmeldingen

Dit Pré-Launch aanbod is geldig t/m 28 september 2019 BESTEL NU!!

228
Days
05
Hours
07
Minutes
46
Seconds

'Stop met pleasen'

SMP Coachtraject
12 weken programma

Basistraject zonder face to face coaching

197,-

ipv €197,-

óf 3 x €40,- per maand

Zelf aan de slag 

 • 18 maanden toegang
 • Toegang tot community Facebook
 • Eigen tempo
 • Geld terug garantie
 • Deelname Q&A webinars
SMP coachtraject 
'kickstart in
20 dagen' (mini-programma)

Intensieve 1 op 1 coaching

​€

97,-

ipv €695,-

óf 2 x €45,- per maand

Voor een snelle kickstart

 • 12 maanden toegang
 • Eigen tempo
 • Deelname Q&A webinars
 • Geen geld terug garantie
 • Geen deelname aan Facebookgroepcommunity
Je kunt je direct aanmelden 
Klik bij de laatste stap in het betaalproces door naar het registratieformulier. Als je dit hebt ingevuld ontvang je alle gegevens via e-mail om te kunnen inloggen.

P.S. Als jij je grotendeels wegcijfert en pleasen jouw 2e natuur is geworden, dan wordt de kans om het tij nog te kunnen keren, steeds kleiner. 

Heb je met dit in gedachte nog steeds moeite met JA zeggen tegen jezelf, je grenzen te trekken en weerstand te bieden aan andermans grillen en heb je hier dagelijks meer last van dan je lief is. En merk je ook dat jouw lief, je kind(eren), je vrienden en je collega's hier last van hebben, dan is nu het moment om hier voorgoed verandering in te brengen. bedenk je dat je géén risico loopt, je bent 100% ingedekt door mijn ijzersterkte tevredenheidsgarantie. 

En weet: life is now: press Play !

Als het leven niet zo loopt zoals we voor ogen hadden, is het risico dat we het geloof opgeven ooit nog van het leven te kunnen genieten. Bijna iedereen heeft zich weleens zo gevoeld, maar zo hoeft het niet te blijven. Het is namelijk voor niemand te laat om het beste dat het leven je kan bieden, na te streven. Die keuze is geheel aan jou: kies je voor de focus op de moeilijkheden of kies je voor inzicht in de mogelijkheden die het leven je kan bieden?