Protected by Copyscape

Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als communicatiecoach en -trainer zowel mannen als vrouwen in het versterken van hun communicatieskills. Ook is zij auteur van de boeken ‘Lul ik hou van je! en ‘Leef hart’ en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen vrouwen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

“Ik stimuleer vrouwen binnen zowel werk- als privésituaties met (meer) daadkracht te communiceren. Zodat ze steviger in hun schoenen komen te staan en zich doortastender en slagvaardiger durven uit te spreken. Hun mening durven delen op authentieke en krachtige wijze. Op een manier die comfortabel voelt en gaat passen als een jas.”

Credo van Bianca

Elke dag minimaal 1% vooruitgang boeken en te gaan voor de winstpakkers. Door je hiervan bewust te worden vanuit je leerprocessen, ben je in staat het een volgende keer weer zo te doen. Door dingen anders te gaan doen, doorbreek je oude patronen en maken je hersenen nieuwe sporen aan. Met als effect dat je (weer) aan het roer komt te staan en leider bent over jezelf en jouw leven.

Bianca van Roshum, communicatietrainer en -coach en auteur.