Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als communicatiecoach en -trainer zowel mannen als vrouwen. Bianca is coach en trainer en heeft zich gespecialiseerd in het gedachtegoed van geweldloos communiceren. Waarbij ze zich de laatste jaren verder heeft ontwikkeld en verdiept in de kracht van intuïtief communiceren.

Ook is zij auteur van de boeken ‘Lul ik hou van je! en ‘Leef hart’ en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen vrouwen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

“Wat ik heb geleerd is dat ik de manier waarop een gesprek verloopt, belangrijker vind dan de uitkomst. Is er respect voor elkaar. Luisteren we oprecht naar elkaar? Staan we open voor elkaars gedachten en gevoelens?”

Bianca van roshum

“Ik stimuleer mannen en vrouwen binnen zowel werk- als privésituaties vanuit hun gevoel te gaan communiceren. Zodat je kunt zeggen wat je bedoelt zonder je uit het veld te laten slaan door de reactie van de ander. Ik leer je om je doortastender en slagvaardiger te durven uitspreken. Je mening kenbaar te maken op authentieke en krachtige wijze. Op een manier die comfortabel voelt en je gaat passen als een jas.”