Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als communicatiecoach en -trainer koppels en mannen en vrouwen op individuele basis in het versterken van hun spreekkracht. Bianca heeft zich gespecialiseerd in het gedachtegoed van geweldloos communiceren. Waarbij ze zich de laatste jaren verder heeft ontwikkeld en verdiept in de kracht van intuïtief communiceren.

Ook is zij auteur van de boeken ‘Lul ik hou van je! en ‘Leef hart’ en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn in de liefde. Haar trainingen, boeken en workshops zijn richtinggevers voor eenieder die een sterkere relatie wil.

“Wat ik heb ervaren, is dat ik de manier waarop een gesprek verloopt, belangrijker vind dan de uitkomst. Is er respect voor elkaar. Luisteren we oprecht naar elkaar? Staan we open voor elkaars gedachten en gevoelens?”

Bianca van roshum

“Vanuit mijn jarenlange verdieping, ervaring en kennis is mijn unieke 5x V methode ontstaan. Kernfocus hierbij is weer in verbinding komen met jezelf en vervolgens met je partner. Met deze methode leer je anders kijken naar je gedrag en te reflecteren. Vervolgens vertaal je dit door op in je communicatie. Je gevoel staat hierbij centraal. Met je gedachten als ondersteuning.”

“Deze methode vormt de basis van mijn trainingen en coaching. Maar is niet zaligmakend, want ik geloof niet in slechts één methodiek. Pasklare oplossingen zitten er niet bij want ieder persoon reageert anders. Ook zijn er geen taboes. Het gaat erom dat jij je veilig en comfortabel voelt om dat waar jij in wilt groeien, de ruimte te kunnen geven.”