Protected by Copyscape

We worden er mee doodgegooid, met gelukkig jezelf zijn, happy zijn, gaan voor een joyful life. Maar zeg nu zelf, das een mooi streven maar het alleen maar najagen maakt velen van ons juist niet gelukkig.

We streven naar dat resultaat maar vergeten onderweg te genieten van de dagelijkse dingen, vergeten trots te zijn op wie we zijn, wat we hebben bereikt, vergeten dankbaar te zijn.

Dankbaar te zijn voor de vrijheid waarin we leven, waarin we elke stap die we zetten zelf kunnen bepalen, dankbaar te zijn voor de lieve mensen die ons leven bijzonder maken, die ons het gevoel geven dat we ertoe doen, met wie we ons verbonden voelen, door wie we in staat lief te hebben.

In plaats van maar door te jagen naar dat geluksgevoel wat je ooit denkt te bereiken, wil ik je 1 vraag stellen:

Wil je wat vaker een stapje terug doen en koesteren wie JIJ bent, wat JIJ kunt, wie JIJ in je leven hebt, wat JIJ al hebt bereikt??

Alsjeblieft?

Dan ontdek je waarschijnlijk dat dat geluksgevoel dichterbij is dan je denkt!

Verkeerde keuzes vreten energie. Direct na zo’n keuze voel je al dat het je niet brengt wat je had gehoopt. Namelijk rust tussen je oren, een ontspannen gevoel in je lichaam. In plaats daarvan maakt het je juist onrustiger want er komt twijfel tussen je oren.
Je hebt namelijk JA gezegd op iets dat als NEE voelt.

Functioneren op een hoog energieniveau wordt daarmee utopie.

Ik leer zowel mannen als vrouwen hoe ze zichzelf moeten empoweren. Onder meer door niet langer gefocust te zijn om de wensen en behoeften van anderen, maar te leren gehoor te geven aan eigen verlangens en behoeften. Onder meer door tijdig hun grenzen te gaan stellen.

Als je schoonmoeder het goed bedoelt, dan is dat hartstikke mooi, maar het kan zijn dat jij even geen zin in haar hebt. Dan kun je dat gewoon aangeven: ‘Lief dat u aan me denkt, het komt me alleen op dit moment niet uit’ of ‘Leuk dat u aan me denkt, maar liever een ander keertje’.

Whoppa, me-time gecreëerd.

Ik heb 30 conflict vermijdende manieren ontdekt om NEE te leren zeggen.

Deze deel ik graag met jou!

U ook genieten van: