Loop je vast op je werk omdat je collega steeds zo loopt te pushen?

Heb je het gevoel dat er continu teveel van je wordt gevraagd en ben je bang dat je crasht?

Voel je je heel verantwoordelijk en dreig je hier op vast te lopen?

EN Beheersen de volgende een blokkades een groot deel 
jouw CONTACTMOMENTEN?

 • Ik klap dicht bij weerstand
 • Ik durf vaak niet te zeggen wat ik wil of vind
 • Ik ben bang dat ik dom over kom
 • Ik zou willen dat ik sneller kon reageren
 • Ik vind het moeilijk om NEE te zeggen
 • Ik vind het lastig om mijn mening te verkondigen
 • Ik weet niet goed hoe ik me staande moet houden in conflictsituaties
 • Ik baal vaak achteraf omdat ik bedenk wat ik eigenlijk had willen zeggen
 • Ik voel me kleiner bij mensen die makkelijk een gesprek kunnen voeren
 • Grenzen afbakenen is niet mijn sterkste punt
 • Ik ben heel gevoelig voor het oordeel van mijn omgeving, waardoor ik me vaak stil houd
 • Ik voel me oncomfortabel bij het kenbaar maken van mijn onvrede
 • Ik kan moeilijk omgaan met conflicten, houd me hierin zelden staande
 • Ik reageer te vaak latent-assertief of soms juist agressief 
 • Ik ervaar veel stress en spanning tijdens gesprekken
 • Ik laat anderen over me heen lopen
 • Ik laat me vaak domineren en loop dan vast
 • Ik heb meestal problemen met het vinden van de juiste woorden
 • Ik vind het lastig om mijn standpunt in te nemen
 • Ik zeg vaker JA naar anderen dan ik eigenlijk zou willen

Wat gebeurt jou in lastige situaties?

 • Ik klap dicht bij weerstand.
 • Ik durf vaak niet te zeggen wat ik wil of vind.
 • Ik ben bang dat ik dom over kom.
 • Ik zou willen dat ik sneller kon reageren
 • Ik vind het moeilijk om NEE te zeggen.
 • Ik vind het lastig om mijn mening te verkondigen.
 • Ik weet niet goed hoe ik me staande moet houden in conflictsituaties.
 • Ik baal vaak achteraf omdat ik bedenk wat ik eigenlijk had willen zeggen.
 • Ik voel me oncomfortabel bij het kenbaar maken van mijn onvrede.
 • Ik ervaar veel stress en spanning tijdens gesprekken.
 • Ik laat anderen over me heen lopen.
 • Ik zeg vaker JA naar anderen dan ik eigenlijk zou willen.

Lange tijd was ik echt een worstelaar in  mijn communicatie. Kon niet omgaan met negatieve kritiek, met weerstand en dominante mensen ging ik liever uit de weg. Mijn mening laten horen deed ik alleen als ik me comfortabel voelde. In alle andere situaties kropte ik het op met alle gevolgen van dien. Want anderen wisten daardoor niet waar ik mee zat, wat mijn behoeftes waren, wat ik het liefste zou willen. Waar ik mee struggelde. Doordat ik discussies liever vermeed, in mijn relatie, op mijn werk, met familieleden en vaak de schijn ophield, liep ik kansen mis. Maakte ik vaak verkeerde keuzes. Had mijn omgeving het idee dat ik altijd zo positief was. Ik alles wel goed vond. Ik altijd JA zei, dus Bianca kon je van alles vragen. Terwijl ik het zo vaak totaal anders voelde.

Mijn keerpunt is gekomen na mijn scheiding in 2015. Toen viel mijn kaartenhuis ineen, ging ik onderuit en zat ik opeens aan de anti-depressiva. De huisarts vond dat op dat moment een goede oplossing om een burn-out te voorkomen. Na een tijdje besloot ik deze 'pleister' van de etterende wond te trekken en te gaan dealen met de emotionele rotzooi die eronder te voorschijn kwam. Ik kon niet anders meer dan bloedeerlijk naar mezelf worden. Ik was het namelijk aan het verliezen. Van mezelf. Op het werk, in mijn huwelijk, binnen mijn vriendschappen. Naar mijn kinderen. Ik was mijn leukste versie niet meer. En had de puf niet meer om ernaar op zoek te gaan. Ik ben mezelf gaan confronteren met de ettendere wond. Die wilde aandacht. Ik moest wel accepteren dat ik gecrasht was. Dat vond ik heel moeilijk want ik ging altijd door op wilskracht. Die wilskracht heeft me de das omgedaan. Alles wat mijn lichaam mij wilde zeggen, negeerde ik volkomen. Totdat ik in huilen uitbarstte bij een opdrachtgever omdat die eenzijdig de deadline van een project veranderde. Ik kon niet meer. En vanaf dat moment besefte ik dat ik verantwoordelijkheid voor mezelf moest nemen. Ik wilde wel een leuke partner zijn, een lieve moeder zijn, een fijne vriendin en dochter zijn. En besefte dat ik niet anders kon dan eerlijk naar mezelf te gaan zijn. Te onderzoeken wat ik belangrijk vind, wat mijn behoeften zijn en deze delen met de wereld om me heen.  Tijdig aan te geven wat ik wil of vind. En conflicten niet langer uit de weg te gaan, maar de moeilijke gesprekken aangaan. Juist van die confrontaties heb ik het meeste geleerd. Vooral wat mijn winst is door dicht bij mezelf te blijven. En mijn gevoel te volgen, mijn intuïtief op waarde te schatten. Mijn innerlijk kompas voorrang te geven. Ik heb geleerd dat ik altijd maar één keuze verwijderd ben van persoonlijk geluk. Ik ben aan zet, keer op keer. En doordat ik nu mijn eigen pad volg, mijn eigen koers vaar en nu de regie voer, ervaar ik zoveel meer leiderschap in mijn communicatie. Wat van grootse impact is op alle facetten in mijn leven. En op mijn relaties. Ik ervaar nu zoveel meer persoonlijk geluk en heb lieve mensen om me heen die belangrijk vinden wat ik belangrijk vind. Die op dezelfde golflengte zitten met een gezond vermogen tot verbindend communiceren.


JA, IK WIL STARTEN MET DEZE online TRAINING

Hoe start ik met het (terug)pakken van de regie in mijn communicatie?

Wat als je geen enkele actie onderneemt en ...

... je over 365 dagen nog exact zo communiceert en er geregeld in vastloopt?
... je een promotie misloopt omdat je je niet tijdig durfde uit te spreken
... je relatie op de klippen loopt omdat het je niet lukte het ijs te breken of de strijd te keren
... je schoonmoeder je nog steeds domineert met haar goedbedoelde acties en opmerkingen
... die vriendin je nog altijd niet laat uitpraten en het alleen maar over zichzelf heeft
... je nog altijd dichtslaat als die collega jou haar ongezouten mening geeft
... jij je nog altijd onzeker voelt om te zeggen wat jij wilt of vindt
... jij je steeds vaker alleen en onbegrepen voelt

Ga jij grenzen stellen, dan ga je jezelf ook meer waarderen wat een positieve impact heeft op jouw zelfvertrouwen. Jouw mening en zienswijze zijn immers net zo belangrijk als die van een ander. Als je jezelf meer zou laten horen, tijdig zou uitspreken, dan leer je anderen rekening te houden met jou. Zou jij meer vanuit vertrouwen communiceren en niet langer vanuit angst of onvrede, dan zou je achter jouw eigen mening staan en je niet laten ompraten. Klinkt jouw boodschap ook veel steviger. En komt het duidelijk en met overtuiging over op de ander. Bij wie dan ook!

Hoe start ik met het (terug)
pakken van de regie in mijn communicatie?

Hoe zou het voelen als je altijd voor jezelf kunt en durft op te komen?

Hoe zou het voelen als je jezelf daadkrachtig kunt uitspreken vanuit jouw gevoel?

Hoe zou het voor je zijn als je niet vanuit angst voor conflict maar vanuit vertrouwen voor een oplossing communiceert?

Je daardoor meer ruimte en rust gaat ervaren en gesprekken beter verlopen?

Je voelt dat je serieus genomen wordt?

Je weet hoe je duidelijk kunt zijn vanuit verbinding?

Je weet hoe je je grenzen moet afbakenen?

Je weet hoe je omgaat met lastige situaties?

Je weet om te gaan met 'lastige' mensen?

Je vanuit je gevoel kunt aangeven wat je dwarszit, jou raakt, je lastig vindt of eigenlijk veel liever wilt

Je geen last meer hebt van personen die jou proberen te domineren?

Mensen meer rekening gaan houden met jou?

Anderen jou (nog meer) op waarde gaan schatten?

Je jouw directe omgeving leert dat ze jouw NEE moeten accepteren?

Je gewoon de vrijheid ervaart te kunnen zijn wie je bent?

Wat je gaat ontdekken tijdens deze training:

 • 1
  Het doorbreken van jouw angst voor conflicten
 • 2
  NEE leren zeggen
 • 3
  Zorgen dat anderen rekening gaan houden met jou
 • 4
  Hoe je meer invloed krijgt in gesprekken
 • 5
  Leren omgaan met negatieve kritiek
 • 6
  Omgaan met conflicten
 • 7
  Meer zelfvertrouwen
 • 8
  Doorbreken van angsten
 • 9
  Opkomen voor jezelf
 • 10
   Omgaan met 'lastige' mensen

Deze training heeft niet als insteek jou als persoon te willen veranderen of je allerlei foefjes te leren hoe je moet gaan communiceren. Wel versterkt het jou in het creëren van een intuïtieve communicatiestijl waarin je je comfortabel zal gaan voelen. Niet direct, want oefening baart kunt, maar je zult al snel meer vreugde en voldoening gaat ervaren tijdens contactmomenten, met wie dan ook. En het belangrijkste: het helpt jou anderen te leren hoe ze met jou moeten omgaan.


Na deze training kun jij:

> Communiceren op natuurlijke wijze
> Duidelijk zijn
> Spreken vanuit vertrouwen
> Tijdig jouw grenzen aangeven
> Liefdevol confronteren
> De situatie doorgronden
> Je hart laten spreken
> Meer JA zeggen aan jezelf
> Jouw behoeften kenbaar maken

Gun jij jezelf die No. 1 positie?

Supertof dat je aan afwegen bent of je klaar bent om jezelf te empoweren in je communicatie, je er klaar voor bent om jezelf op het hoofdspoor te zetten. Communicatie bepaalt de kwaliteit van je leven. Laat jij jezelf horen en houden anderen daardoor rekening met jou? Of slik jij jouw behoeften en verlangens in? Die keuze is aan jou, elke dag weer. 

Het grootste deel van het resultaat ligt dus in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is de regie over jouw leven terug te pakken, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je liefdevol grenzen kunt gaan stellen, waardoor je meer IMPACT gaat maken met wat jij wilt zeggen. Mensen je (weer) op waarde gaan schatten en niet meer om JOU heen kunnen. En dat op een verbindende manier. Vanuit respect en compassie, maar wel duidelijk en oprecht.

In dit online trainingstraject ga ik je stap voor stap begeleiden in dit proces en je versterken in jouw communicatiekracht. Zodat jij straks (weer) je 'mannetje' staat. Je tijdig durft uit te spreken en gaat voor het beste resultaat voor jezelf. In alle situaties! En dat op een liefdevolle manier. Richting jezelf en anderen.


Waar bestaat dit programma uit?

 • 6 Praktische stap-voor-stap trainingsmodules
 • Super handige praktische opdrachten 
 • Eenvoudig toepasbaar gedachtegoed dat je op elk gewenst moment in alle situaties kunt toepassen
 • 1 x virtuele coachsessie met Bianca van Roshum 
 • Binnen een paar weken al (meer) leiderschap in jouw communicatie


Deze training is niet voor iedereen!

 • Deze training is niet geschikt voor jou als je geen stappen wilt zetten het eens anders te gaan doen.
 • Deze training is zonde van je geld als je nu al weerstand voelt.
 • De stappen die je gaat zetten zijn life changing, doe dit niet als je daar niet aan toe bent.
 • Begin niet aan deze training als je over 365 nog steeds op dezelfde manier wilt doorgaan met je leven.

Gun jij jezelf een No. 1 positie?

Supertof dat je aan afwegen bent of je klaar bent om jezelf te empoweren in je communicatie, je er klaar voor bent om jezelf op het hoofdspoor te zetten. Communicatie bepaalt de kwaliteit van je leven. Laat jij jezelf horen en houden anderen daardoor rekening met jou? Of slik jij jouw behoeften en verlangens in? Die keuze is aan jou, elke dag weer. 

In dit online trainingstraject ga ik je stap voor stap begeleiden in dit proces en je versterken in het opbouwen van jouw communicatieskills. Zodat jij straks (weer) je 'mannetje' staat. Je durft uit te spreken en gaat voor het beste resultaat voor jezelf. In alle situaties!

Stel je eens voor: 

Je zit weer vol energie om leuke dingen te ondernemen, leuke nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf weer vreugde en plezier te gunnen. Je gaat lastige gesprekken niet meer uit de weg, ziet ze zelfs al mooie uitdaging, als een groeiproces.  Je weet waar je altijd op terug kunt vallen, namelijk het gedachtegoed dat jou op elk gewenst moment helpt om je zonder moeite uit te spreken, je te uiten zonder dat je het lastig vindt. En de wetenschap dat je nooit meer onzeker hoeft te zijn over jouw communicatie, in welke situatie dan ook!

Hoe voelt dat voor jou? Wat zou dat voor je betekenen?

Stel je eens voor:
dat je nooit meer onzeker hoeft te zijn over jouw communicatie, in welke situatie dan ook!

Hoe voelt dat voor jou? Wat zou dat voor je betekenen?


“Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen terwijl mijn huwelijk juist kapot was gelopen op mijn onvermogen om grenzen te stellen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe deze training mij al binnen een paar weken van een – voor mijn gevoel – ellendige mislukkeling naar weer een blij mens heeft geholpen. Ik mag wel zeggen dat dit voor mij een soort van reddingsboei is geweest. Een comeback. Daar waar ik vaak twijfelde of ik iets zou aankaarten – bang voor de gevolgen – weet ik nu hoe ik bij mezelf kan blijven in een gesprek. Dat wat ik wil of vindt ertoe doet en ik mezelf daarin niet langer wil verloochenen. Ik nu mijn behoeften kan aangeven zonder dat dit bijvoorbeeld nog leidt tot een conflict met mijn ex. Ook heb ik weer helder hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen en hoe ik mezelf nu meer kan te uiten. Weet hoe ik mijn mening kan delen zonder bang te zijn voor afwijzing. Waardoor ik niet langer mezelf op de zijlijn parkeer vanuit een soort schuldgevoel maar mijn behoeften tijdig kenbaar maak. Het grootste cadeau is wel dat de band met mijn dochters alleen maar sterker is geworden en zij weer een gezellige papa hebben."


Ron
(1981)
 • Je hebt (weer) contact met je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf weer te laten horen, vol vertrouwen dat wat jij zegt altijd goed is
 • Je hebt inzicht in wat voor jouw belangrijk is om te delen met anderen en ook hoe je kunt reageren op anderen
 • Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden
 • Je beschikt over inzicht in je valkuilen
 • Je bent vaardig in feedback geven
 • Je weet hoe je tijdig en liefdevol grenzen moet aangeven
 • Je communiceert op natuurlijk wijze vanuit je gevoel 
 • Je weet om te gaan met weerstand en lastige situaties
 • Je weet om te gaan met weerstand en kritiek
 • Wat laat deze training jou ervaren?
 • Je hebt (weer) contact met je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf te laten horen, vol vertrouwen dat wat jij zegt altijd goed is.
 • Je hebt inzicht in wat voor jouw belangrijk is om te delen met anderen.
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden.
 • Je beschikt over inzicht in je valkuilen.
 • Je bent vaardig in feedback geven.
 • Je weet hoe je tijdig en liefdevol grenzen moet aangeven.
 • Je communiceert op natuurlijk wijze vanuit je gevoel.
 • Je weet om te gaan met weerstand en kritiek.
 • Je weet hoe je confrontatie kunt voorkomen.


“Het was zo duidelijk dat ik rond mijn 40e kampte met een soort depressie. Ik haalde nergens meer energie uit, alles koste me steeds meer moeite en voor mijn directe omgeving was ik alles behalve leuk in de omgang. Ik had het gevoel de boot te hebben gemist, geen actieve deelgenoot meer te zijn van mijn eigen leven. Alsof het me overkwam, zonder dat ik zelf in staat was aan het roer te staan. Ik liet vaak over me heen lopen, bang voor conflict. De goede lieve vrede bewaren leek me beter. Hierdoor ben ik mezelf steeds meer gaan verliezen. De training ‘Liefdevol grenzen stellen' kwam voor mij op het moment voorbij dat ik verbitterd aan het raken was en mezelf isoleerde. Wat ook zijn uitwerking begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht ben ik met kleine stapjes dingen dingen anders gaan doen. Met groots effect, want het is bizar te ervaren dat het zo simpel kan zijn om NEE te zeggen  naar anderen. Zonder rotgevoelens. Deze training zorgde voor een herontdekking naar mezelf tot aan een hele eigen wijze van communiceren. Weet weer waar ik voor sta, hoe ik mezelf vanuit een sterk gevoel van vertrouwen durf te laten horen waardoor anderen nu rekening met mij houden. Duidelijk mijn grenzen kan aangeven zonder me daar schuldig om te voelen. En tijdig NEE kan zeggen voordat het iets escaleert. Dit te weten en te kunnen toepassen geeft me zoveel zelfvertrouwen en energie. En het allermooiste vind ik dat ik zoveel positieve reacties krijg uit mijn omgeving.”


Jessica
<1972>


“Het was zo duidelijk dat ik rond mijn 40e kampte met een soort depressie. Ik haalde nergens meer energie uit, alles koste me steeds meer moeite en voor mijn directe omgeving was ik alles behalve leuk in de omgang. Ik had het gevoel de boot te hebben gemist, geen actieve deelgenoot meer te zijn van mijn eigen leven. Alsof het me overkwam, zonder dat ik zelf in staat was aan het roer te staan. Ik liet vaak over me heen lopen, bang voor conflict. De goede lieve vrede bewaren leek me beter. Hierdoor ben ik mezelf steeds meer gaan verliezen. De training ‘Liefdevol grenzen stellen' kwam voor mij op het moment voorbij dat ik verbitterd aan het raken was en mezelf isoleerde. Wat ook zijn uitwerking begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht ben ik met kleine stapjes dingen dingen anders gaan doen. Met groots effect, want het is bizar te ervaren dat het zo simpel kan zijn om NEE te zeggen  naar anderen. Zonder rotgevoelens. Deze training zorgde voor een herontdekking naar mezelf tot aan een hele eigen wijze van communiceren. Weet weer waar ik voor sta, hoe ik mezelf vanuit een sterk gevoel van vertrouwen durf te laten horen waardoor anderen nu rekening met mij houden. Duidelijk mijn grenzen kan aangeven zonder me daar schuldig om te voelen. En tijdig NEE kan zeggen voordat het iets escaleert. Dit te weten en te kunnen toepassen geeft me zoveel zelfvertrouwen en energie. En het allermooiste vind ik dat ik zoveel positieve reacties krijg uit mijn omgeving.”


Jessica 
(1972)

Niet tevreden, geld terug

Bestel de training direct, dan krijg je nu 10 dagen lang volledige tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat als jij na aanschaf van alle leerstof na 10 dagen nog altijd niet overtuigd bent dat 't jou gaat helpen, dan kun je het tot dan toe door jou betaalde bedrag terugvragen.

Ik ben er zeker van dat je met deze training een enorme groei zult doormaken. Dat zich zal manifesteren in een upgrade van jouw gevoelswereld en jouw communicatievaardigheden. 

Ik zou niet willen dat je nu nog twijfelt over alle voordelen die deze training je zou kunnen brengen. Daarom stel ik voor dat je de training gewoon zelf test. 

Ik ben ervan overtuigd dat je er geen spijt van zult hebben. Maar is dit toch zo, laat het me dan weten, dan nemen wij zonder excuus en moeilijk doenerij ons verlies en betalen jou het reeds betaalde bedrag terug.

In 6 modules (30 stappen) jouw persoonlijke communicatie bekrachtigen voor een levenslang effect.

1. Over je grens heengaan

We gaan jouw essentie blootleggen, zodat je leert spreken vanuit je hart en hier in dicht bij jezelf blijft. Onderzoeken wat maakt dat je over jouw grenzen heen gaat, de basis om liefdevol grenzen te kunnen gaan stellen. 

2. Wat is mijn grens?

Belangrijk is om te ontdekken wanneer jij weerstand ervaart, in welke situatie, bij wie en wat dit met je doet? Zo leer je jouw grens herkennen en ga je deze via deze training ook erkennen.

3. Grenzen aanvoelen

Naast het herkennen en erkennen van jouw grens, is het noodzakelijk dat je weet hoe dit voelt voor jou. En hoe je dit gevoel kunt omzetten naar een krachtige boodschap.

4. Grenzen aangeven

Zodra jij voelt wanneer iemand jouw grens bereikt, kun je dit aangeven en spreek je hierbij vanuit jou, zonder angst voor conflict, zonder je te willen verdedigen, zonder dichtslaan. Je weet hoe je jouw grens duidelijk kunt aangeven op een liefdevolle manier. 

5. Elimineren van valkuilen

We hebben allemaal valkuilen waardoor we terug kunnen vallen op oude patronen en gewoonten. Hoe je deze herkent en het hoofd biedt, leer je in deze module.

6. In de praktijk

Anderen laten horen wat jij wilt of vindt en daarin duidelijk zijn, beheers je inmiddels behoorlijk.  Hoe je dit dagelijks kunt gaan toepassen op een manier die bij jou past, daar ga je in deze module mee aan de slag.

In 6 modules je communicatie bekrachtigen voor een levenslang effect.

Opbouw trainingscoachtraject;

1. Over je grens heengaan

We gaan jouw essentie blootleggen, zodat je leert spreken vanuit je hart en hier in dicht bij jezelf blijft. Onderzoeken wat maakt dat je over jouw grenzen heen gaat, de basis om liefdevol grenzen te kunnen gaan stellen. 

2. Wat is mijn grens?

Belangrijk is om te ontdekken wanneer jij weerstand ervaart, in welke situatie, bij wie en wat dit met je doet? Zo leer je jouw grens herkennen en ga je deze via deze training ook erkennen.

2. Wat is mijn grens?

Belangrijk is om te ontdekken wanneer jij weerstand ervaart, in welke situatie, bij wie en wat dit met je doet? Zo leer je jouw grens herkennen en ga je deze via deze training ook erkennen.

4. Grenzen aangeven

Zodra jij voelt wanneer iemand jouw grens bereikt, kun je dit aangeven en spreek je hierbij vanuit jou, zonder angst voor conflict, zonder je te willen verdedigen, zonder dichtslaan. Je weet hoe je jouw grens duidelijk kunt aangeven op een liefdevolle manier. 

5. Elimineren van valkuilen

We hebben allemaal valkuilen waardoor we terug kunnen vallen op oude patronen en gewoonten. Hoe je deze herkent en het hoofd biedt, leer je in deze module.

6. In de praktijk

Anderen laten horen wat jij wilt of vindt en daarin duidelijk zijn, beheers je inmiddels behoorlijk.  Hoe je dit dagelijks kunt gaan toepassen op een manier die bij jou past, daar ga je in deze module mee aan de slag.

In 6 modules (30 stappen) jouw communicatie bekrachtigen met een levenslang effect.

1. Over je grens heengaan

We gaan jouw essentie blootleggen, zodat je leert spreken vanuit je hart en hier in dicht bij jezelf blijft. Onderzoeken wat maakt dat je over jouw grenzen heen gaat, de basis om liefdevol grenzen te kunnen gaan stellen. 

   2. Wat is mijn grens?

Belangrijk is om te ontdekken wanneer jij weerstand ervaart, in welke situatie, bij wie en wat dit met je doet? Zo leer je jouw grens herkennen en ga je deze via deze training ook erkennen.

  3. Grenzen aanvoelen

Naast het herkennen en erkennen van jouw grens, is het noodzakelijk dat je weet hoe dit voelt voor jou. En hoe je dit gevoel kunt omzetten naar een krachtige boodschap.

4. Grenzen aangeven

Zodra jij voelt wanneer iemand jouw grens bereikt, kun je dit aangeven en spreek je hierbij vanuit jou, zonder angst voor conflict, zonder je te willen verdedigen, zonder dichtslaan. Je weet hoe je jouw grens duidelijk kunt aangeven op een liefdevolle manier.

5. Elimineren van valkuilen

We hebben allemaal valkuilen waardoor we terug kunnen vallen op oude patronen en gewoonten. Hoe je deze herkent en het hoofd biedt, leer je in deze module.

6. In de praktijk

Anderen laten horen wat jij wilt of vindt en daarin duidelijk zijn, beheers je inmiddels behoorlijk.  Hoe je dit dagelijks kunt gaan toepassen op een manier die bij jou past, daar ga je in deze module mee aan de slag.

Over Bianca

Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als communicatiecoach en -trainer zowel mannen als vrouwen in het versterken van hun communicatieskills. Uitgangspunt is het weer gaan spreken vanuit je hart zodat je op een natuurlijk manier kunt gaan zeggen wat je wilt of vindt. Ook is zij auteur van de boeken 'Lul ik hou van je! en 'Leef hart' en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen mannen en vrouwen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging in communicatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen hier in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen. 

The choice is yours!

Ga jij over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan was ik nu van mijn onzekerheid in communiceren verlost of ploeter jij door waarin jouw behoefte je krachtig te kunnen uitspreken naar de achtergrond verdwijnt en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jouw leven blijven?

Of zet jij nu deze stap en ga je voorgoed afscheid nemen van deze situatie?

Over Bianca...

Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als intuïtief communicatietrainer zowel mannen als vrouwen in het versterken van hun communicatieskills. Ook is zij auteur en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen vrouwen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging in communicatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen hier in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen. 

The choice is yours!

Ga jij over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan was ik nu van mijn onzekerheid in communiceren verlost of ploeter jij door waarin jouw behoefte je krachtig te kunnen uitspreken naar de achtergrond verdwijnt en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jouw leven blijven?

Of zet jij nu deze stap en ga je voorgoed afscheid nemen van het gestruggel?


“Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen terwijl mijn huwelijk juist kapot was gelopen op mijn onvermogen om grenzen te stellen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe deze training mij al binnen een paar weken van een – voor mijn gevoel – ellendige mislukkeling naar weer een blij mens heeft geholpen. Ik mag wel zeggen dat dit voor mij een soort van reddingsboei is geweest. Een comeback. Daar waar ik vaak twijfelde of ik iets zou aankaarten – bang voor de gevolgen – weet ik nu hoe ik bij mezelf kan blijven in een gesprek. Dat wat ik wil of vindt ertoe doet en ik mezelf daarin niet langer wil verloochenen. Ik nu mijn behoeften kan aangeven zonder dat dit bijvoorbeeld nog leidt tot een conflict met mijn ex. Ook heb ik weer helder hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen en hoe ik mezelf nu meer kan te uiten. Weet hoe ik mijn mening kan delen zonder bang te zijn voor afwijzing. Waardoor ik niet langer mezelf op de zijlijn parkeer vanuit een soort schuldgevoel maar mijn behoeften tijdig kenbaar maak. Het grootste cadeau is wel dat de band met mijn dochters alleen maar sterker is geworden en zij weer een gezellige papa hebben."


Ron
<1981>

Ga jij voor meer 'ja' zeggen aan jezelf?

MET TIJDELIJK DEZE BONUS: 1 sessie coaching t.w.v. € 65 

BONUS: Mijn boek 'Lul ik hou van je!'

Dit aanbod is geldig t/m 8-12-2022 

BESTEL NU!!

00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

ONLINE TRAINING 'groeien in grenzen stellen.'

GiGS training:
groeien in grenzen stellen'

47


Dit aanbod geldt tot  
08-12-2022.
Daarna gaat de prijs omhoog naar € 97.

 • 12 maanden toegang
 • Niet goed - geld terug garantie
Je kunt je direct aanmelden 
Klik bij de laatste stap in het betaalproces door naar het registratie-formulier. Als je dit hebt ingevuld ontvang je alle gegevens via e-mail om te kunnen inloggen.

P.S.

Ben je er klaar mee dat anderen je onvoldoende op waarde schatten, je niet schijnen te horen en wordt het tijd dat jij leert uitspreken wat jij vindt of wilt? Op natuurlijk wijze, vanuit je gevoel? Dan is nu het moment om hier voorgoed verandering in te brengen. Bedenk je dat je géén risico loopt, je bent 100% ingedekt door mijn ijzersterke tevredenheidsgarantie. 

Hartvolle groet,

P.S.

Ben je er klaar mee dat anderen je onvoldoende op waarde schatten, je niet schijnen te horen en wordt het tijd dat jij leert uitspreken wat jij vindt of wilt? Op natuurlijk wijze, vanuit je gevoel? Dan is nu het moment om hier voorgoed verandering in te brengen. Bedenk je dat je géén risico loopt, je bent 100% ingedekt door mijn ijzersterke tevredenheids-garantie. 

Hartvolle groet,