Een nieuw jaar met dubbele getallen en de start van een nieuw decennium. Zin in 2020. Het jaar 2019 hebben we gezellig afgesloten. Dankbaar ben ik voor de inzichten en soms ook de harde lessen. Veel vallen en opstaan. Lessen die nodig waren om bepaalde paden niet langer te bewandelen. Definitief achter me te laten en het eens anders te gaan doen. Zowel zakelijk als privé. Volledig te gaan varen op mijn innerlijk kompas en bloed eerlijk naar mezelf te gaan zijn. Hoe lastig soms ook, zeker als het aan komt op de liefde.


Eind deze maand staat mijn boekrelease gepland. Super spannend vind ik het. Toch een beetje met de billen bloot. Mooi proces om mee te maken. 2019 Stond ook in het teken van afscheid nemen en ontmoeten. Dankbaar ben ik voor deze mooie mensen die op mijn pad zijn gekomen.
En trots ben ik op mijn heerlijke eigenwijze (bijna) tieners, die me steeds weer uitdagen inventief te zijn. En me vooral ook ‘dwingen’ in het hier en nu te leven. Me soms een spiegel voorhouden.


To do lijstjes blijven er altijd wel, maar voor ik het weet, willen zij niet langer met mams naar de bios, flensjes bakken of samen op vakantie. Das tegen die tijd helemaal oké maar voor mij des te meer een reden om er nu nog even goed van te genieten. Al is het maar met een potje Monopoly of samen Netflixen. Te genieten van die kneuter momentjes en de to do lijstjes dan even te laten voor wat ze zijn.

Dus als je mij vraagt naar een goed voornemen voor 2020, dan zeg ik: F*ck die to do lijstjes. Ik ga voor nog meer genieten van de momenten die er toe doen, zonder me druk te maken over later. Later is er sneller dan we denken.


Pluk de dag!

U ook genieten van:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.