Werkt het voor jou beter om je gevoelens en gedachtespinsels op papier te zetten dan dat je hierover in gesprek gaat? Dan is e-mailcoaching mogelijk wat voor jou. E-mailcoaching geeft je de kans om redelijk anoniem je verhaal te kunnen vertellen. Door de vragen die ik je zal stellen, doe je nieuwe inzichten op en door wat je geschreven hebt opnieuw te lezen, orden je je gedachten en worden patronen zichtbaar. Je leert jezelf, je denken, voelen en doen beter te begrijpen en kunt desgewenst stapjes gaan zetten die jou verder zullen helpen.

Verbindend communiceren overschrijdt de grenzen van alle religies en levensvisies. Het geeft praktische handreikingen hoe je onbevooroordeeld kunt luisteren, hoe we heel verschillende opvattingen kunnen hebben en toch samen door één deur kunnen. Leidraad hiervoor is empathisch communiceren.


Wat is herkenbaar voor jou?

Liefdevol grenzen stellen is volledig op dit gedachtegoed gebaseerd en gaat jou waardevolle handreikingen bieden als je een van onderstaande issues herkent:

 • Ik ben erg onzeker om in gesprek te gaan met ‘lastige’ mensen
 • Mijn relatie is problematisch omdat ik snel dicht sla
 • Ik zou meer voor mezelf willen opkomen, maar iets houd me tegen
 • Ik leid niet het leven wat ik wil omdat ik mijn eigen grenzen steeds overschrijd
 • Er is veel in mijn leven gebeurd waardoor ik me onzeker en niet durf te zeggen wat ik wil of vind
 • Ik ben vaak bang en onrustig als ik het gevoel heb dat ik een grens moet gaan aangeven
 • Ik wil ontdekken hoe ik meer mijn ruimte kan gaan claimen zonder me schuldig te voelen naar anderen
 • Ik wil uitvinden hoe ik vaker NEE kan zeggen zonder dat ik last heb van de weerstand van die ander

Voordelen e-mailcoaching

Het voordeel van e-mailcoaching is dat je verhaal zo lang mag zijn als nodig is. Je kunt schrijven, schrappen en opnieuw schrijven en het versturen wanneer je voelt dat het klopt. Er is dus veel tijd om te reflecteren en je gevoelens te verwerken. Dit vermindert stress en spanningsklachten. En tenslotte krijg je meer grip op situaties die spelen.

Jouw coachtijd koop je in via een losse sessie of zgn. strippenkaart. Zo kun je er incidenteel gebruik van maken, bijvoorbeeld voor één specifieke situatie. Of het kan gaan over een kwestie die al langer speelt voor jou waardoor je meer tijd wilt investeren. Dit heeft als voordeel dat je nooit teveel betaalt.

Hoe werkt e-mailcoaching?

E-mailcoaching is zeer laagdrempelig. Wil je aan de slag met e-mailcoaching dan wisselen we eerst per mail wat zakelijke informatie uit. Voordat we starten met de e-mailcoaching kies jij of je een losse sessie wilt of dat je gaat voor het aankopen van meer tijd. Vervolgens ontvang je van mij een betaalverzoek. Zodra ik de betaling heb ontvangen, kun je jouw coachvraag of situatie direct met me delen. Binnen 24 uur ontvang je altijd mijn reactie.

E-mailcoaching is geschikt voor jou wanneer je:

 • Al ervaren hebt of wilt ontdekken hoe rustgevend het kan zijn om je verhaal aan papier toe te vertrouwen.
 • Een laagdrempelige en snelle manier van coaching zoekt.
 • Een manier zoekt om je gedachten te structureren

  Ben je enthousiast? Je kunt na aanmelding vrijwel direct aan de slag. Neem gerust eens vrijblijvend contact met mij op.


Tarieven

Losse sessie
Dit bestaat uit een vraag en een antwoord. Jij vertelt je verhaal via een e-mailbericht. Dit mag je zo lang maken als je zelf wilt. Ik beantwoord jouw mail, grotendeels in de vorm van vragen over jouw ingestuurde situatie/coachvraag.
Per sessie bedragen de kosten € 15.

Strippenkaart
Wil je wat meer de diepte in op een specifieke situatie of graag e-mailcoaching standby hebben, dan is het aanschaffen van een strippenkaart voordeliger.
Tarieven strippenkaart:
– 3 sessies: € 38
– 5 sessies: € 59
– 10 sessies: € 120

Aanvragen strippenkaart

Aanvragen E-mailcoaching

Na deze aanvraag ontvang je een betaalverzoek. Na betaling krijg je een e-mailbericht waarna je jouw verhaal / hulpvraag kunt doorsturen.