Voor meer verbinding met jezelf en met de wereld om je heen.

  • Zodat je je nooit meer oncomfortabel hoeft te voelen.
  • Zodat je voelt wat jouw behoeften en dit zonder het lastig te vinden, kunt delen.
  • Zodat je met zelfvertrouwen kunt reageren. Altijd!

By Bianca van Roshum

Intuïtief communiceren, met andere woorden: communiceren vanuit je hart. Ik hoop wel dat je begrijpt dat dit de kern is van de kwaliteit van je leven. Zodra je gaat communiceren vanuit je wat je gevoel je ingeeft, en eerlijk bent naar jezelf, kom je meer in verbinding met jezelf. En kun je je staande houden, in welke situatie dan ook. Want niemand kan in jouw gevoel kruipen, mag jouw gevoel downsizen.

Als jij zegt: Dat voelt niet prettig voor mij, kan de ander niet zeggen: Jawel, dat doet het wel. Dat is niet aan die persoon om jouw gevoel te beïnvloeden, te willen veranderen of te bekritiseren.

Maar één ding moet je echt in je echt weten: jouw manier van communiceren bepaalt in alle facetten de kwaliteit van je relaties en daarmee van jouw leven. Het bepaalt waarom jouw collega net wel die promotie krijgt en jij niet, het bepaalt waarom de ene liefdesrelatie superfijn verloopt en de andere relatie aan elkaar hangt van conflicten. Het bepaalt waarom jij niet gehoord wordt en je vriendin wel, waarom ze jou minder op waarde schatten dan die collega, en het bepaalt alle keuzes die je hierin maakt.

“Sinds ik vanuit mijn hart ben gaan praten, houd mijn omgeving opeens meer rekening met mij! Ze vinden me duidelijker doordat ik zeg wat ik voel, wat een reactie met me doet en ik nu ook kan aangeven waar ik behoefte aan heb en anderen durf aan te spreken  op hun gedrag en wijze van communiceren. Zonder dat het kwetsend is of het betuttelend overkomt.”

Laat jij duidelijk horen wat je wilt en doe je dit vanuit jouw gevoel, dan hoef je jouw zienswijze niet van de daken te schreeuwen, dan hoef je geen moeite te doen om gehoord te worden.

Je zult dan gaan merken dat anderen als snel rekening gaan houden met jou.

Ben jij iemand die dit lastig vindt, vaak twijfelt en daardoor minder zeker overkomt in je communicatie, dan zullen anderen daar niet altijd wenselijk op reageren. Wat niet betekent dat je altijd overtuigend moet zijn in je communicatie. Wel is het belangrijk dat j helder krijgt wat jij denkt, voelt of wilt. En je dit tijdig laat weten aan de mensen die dat moeten weten. Die er wat mee kunnen, moeten of waar jij wat van wilt. Dat bepaalt of jij die promotie wel of niet krijgt, je geluk ervaart in je relatie en je met een prettig gevoel naar je werk gaat of niet.

De realiteit is dat de meeste mensen moeite hebben hun eigen verlangens en behoeften kenbaar te maken. Omdat ze het lastig vinden om negatieve kritiek te krijgen, weerstand te ontvangen of van hun verlangens afgepraat worden door mensen uit hun omgeving die zogenaamd het beste met hen voor hebben. Ken je ze? ‘Ik bedoel het toch goed hoor!’ En als het dan fout gaat, zijn dit dezelfde mensen die zeggen: ‘Had ik het je niet gezegd?’

Wat ik persoonlijk geleerd heb van alle episodes in mijn leven waarin soms ook alles even op z’n kop stond. Zo denk ik bv even aan de tijd dat ik alleenstaande moeder werd, er niks anders meer over leek te zijn dan brokstukken overal om me heen. Er heel veel veranderingen binnen korte tijd plaatsvinden. Niet alleen voor mezelf maar ook voor mijn kinderen.

Dat ik op een bepaald moment dacht: Help, dit overleef ik niet, hoe moet dit? Dat je daarmee werd uitgedaagd om telkens weer vanuit een ander perspectief te kijken naar je situatie. En vanuit een ander perspectief zie je ineens dat er veel meer kansen zijn.

Dat het op dat moment even wankelen is, je niet altijd helder van geest bent waardoor je communicatie ook minder soepel verloopt. Ik mezelf soms hoorde snauwen naar de kids, direct opgevolgd door een schuldgevoel want wat konden zij er aan doen. Ik vaak door emotie werd overmand dat ik niet eens goed kon verwoorden hoe ik me voelde.

Dat ik ook merkte dat ik me op een ander moment weer stoerder voor deed. De schijn wilde ophouden. Er vooral niet aan dacht te delen met de mensen die er voor mij toe doen, hoe ik me diep van binnen voelde. Waardoor zij me ook niet konden helpen. Er moeilijker voor me konden zijn.

Wat we in deze cursus gaan doen is dat ik je ga meenemen naar een ander perspectief scenario. Zodat je vanuit een ander blikveld gaat kijken naar de wijze waarop jij communiceert, je gaat voelen en ervaren hoe jij in contact staat tot anderen, maar vooral ook met jezelf. Ik wil je dan laten ervaren wat allemaal mogelijk is en jouw aanmoedigen stappen te zetten zodat dit een natuurlijke manier van communiceren voor je wordt.

Deze cursus heeft niet als insteek jou als persoon te willen veranderen of je allerlei foefjes te leren hoe je moet gaan communiceren. Wel versterkt het jou in het creëren van een communicatiestijl waarin je je comfortabel voelt. En daardoor meer vreugde en voldoening gaat ervaren tijdens contactmomenten, met wie dan ook. En het belangrijkste: het helpt jou anderen te leren hoe ze met jou moeten omgaan.


Ik weet genoeg, ik ontvang graag de kortingscode voor deze cursus

Hoe zou het zijn om zonder moeite met wie dan ook, te communiceren?

Hoe zou het zijn als je beter je eigen grenzen zou kunnen afbakenen? Jouw standpunt beter kon uitleggen? Miscommunicatie zou opheffen?

Hoe zou het zijn om snel en effectief je relatieproblemen te bespreken met je lief?

Hoe zou het zijn dat je moeizame relaties ineens niet meer  als lastig ervaart?

Hoeveel positieve energie en vertrouwen zou dat je niet geven? Zou het je niet opluchten als je meer in verbinding staat met jezelf? En van daar uit ALTIJD in staat bent om op de juiste wijze te communiceren?

Natuurlijk, want hoe minder jij piekert en peinst of twijfelt hoe je bepaalde issues moet benaderen, hoe beter beter jij in je vel zit! En hoe leuker jij bent als moeder, dochter, vriendin, collega en partner.

Hoe voelt dat voor jou? Wat zou dat voor je betekenen?

Mijn pre-launch aanbod voor jou:

Ga jij over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan was ik nu van mijn onzekerheid in communiceren verlost of ploeter jij door waarin jouw behoefte je krachtig te kunnen uitspreken naar de achtergrond verdwijnt en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jouw leven blijven?

Of zet jij nu deze stap en ga je voorgoed afscheid nemen van deze situatie?

In 6 stappen ontdekken hoe je gaat communiceren vanuit je hart. Voor een levenslang effect.


Ik wil dit pre-launch aanbod voor € 49 ipv € 149

Reactie deelnemers

Ik heb lagen in mezelf aangeroerd waarvan ik het bestaan niet eens wist. En zo waardevol! Weet weer waar ik voor sta, hoe ik mezelf vanuit een sterk gevoel van vertrouwen durf te laten horen waardoor anderen nu rekening met mij houden. Duidelijk mijn grenzen kan aangeven zonder me daar schuldig om te voelen. En tijdig NEE kan zeggen voordat het iets escaleert. Dit te weten en te kunnen toepassen geeft me zoveel zelfvertrouwen en energie.
Jessica Penders
1972
Ik mag wel zeggen dat dit voor mij een soort van reddingsboei is geweest. Een comeback. Daar waar ik vaak twijfelde of ik iets zou aankaarten – bang voor de gevolgen – weet ik nu hoe ik bij mezelf kan blijven in een gesprek. Dat wat ik wil of vindt ertoe doet en ik mezelf daarin niet langer wil verloochenen.
Ron Schepers
1976

Facebook-f


Linkedin-in


Instagram


Youtube

Ben jij klaar om je communicatiestijl te empoweren?

Deze training leert je stapsgewijs een nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw communicatiestijl je gaat passen als een jas. En je geen last meer zult hebben van twijfels en onzekerheden in je contact met anderen.

LET OP: Deze training is niet voor iedereen!
Deze training is niet geschikt voor jou als je geen stappen wilt zetten het eens anders te gaan doen.
Deze training is zonde van je geld als je er halverwege mee ophoudt.

De stappen die je gaat zetten zijn life changing, doe dit niet als je daar niet aan toe bent.
Begin niet aan deze training als je over 365 nog steeds op dezelfde manier wilt doorgaan met je leven.

Bianca van Roshum

Communicatietrainer Joycademy

Niet tevreden? Geld terug!

Bestel de pre-launch  van deze cursus direct, dan krijg je nu 18 dagen lang volledige tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat als jij na aanschaf van alle leerstof en impacttechnieken na 18 dagen nog altijd niet overtuigd bent dat ‘t jou gaat helpen je communicatie te verbeteren, dan kun je het tot dan toe door jou betaalde bedrag terugvragen.

Ik ben er zeker van dat je met het leren communiceren vanuit je hart enorme groei zult doormaken. Dat zich zal manifesteren in een verdieping van jouw communicatie en daarmee van jouw leven..

Ik zou niet willen dat je nu nog twijfelt over alle voordelen die deze cursus je zou kunnen brengen. Daarom stel ik voor dat je de cursus gewoon zelf test.

Ik ben ervan overtuigd dat je er geen spijt van zult hebben. Maar is dit toch zo, laat het me dan weten, dan nemen wij zonder excuus en moeilijk doenerij ons verlies en betalen jou het reeds betaalde bedrag terug.


Stuur mij de kortingscode t.w.v. € 100

Over Bianca

Naast haar ruim 20 jaar communicatie-ervaring in het bedrijfsleven begeleidt Bianca van Roshum (1974) als intuïtief communicatietrainer zowel mannen als vrouwen in het versterken van hun communicatieskills. Ook is zij auteur en moeder van twee vrolijke tieners. Haar hart heeft ze verknocht aan Zuid-Limburg waar ze in 2001 is neergestreken. Het geeft Bianca voldoening wanneer ze met wijsheid, liefde en enthousiasme een inspiratiebron kan zijn voor anderen. Haar trainingen, boeken en workshops helpen vrouwen aan het creëren van natuurlijk leiderschap in hun communicatie en daarmee in hun leven.

“Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging in communicatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen hier in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.”

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen.

The choice is yours!