Online training: Communiceren met I.M.P.A.C.T.

Hoe je jezelf nooit meer te kort doet en de 
regie terug pakt over jouw communicatie en daarmee over jouw leven!

Beheersen de volgende een blokkades een groot deel 
jouw gesprekken?

 • Ik klap dicht bij weerstand
 • Ik durf vaak niet te zeggen wat ik wil of vind
 • Ik ben bang dat ik dom over kom
 • Ik zou willen dat ik sneller kon reageren
 • Ik vind het moeilijk om NEE te zeggen
 • Anderen ondermijnen mijn capaciteiten
 • Ik vind het lastig om mijn mening te verkondigen
 • Ik weet niet goed hoe ik me staande moet houden in conflictsituaties
 • Ik baal 's avonds omdat ik bedenk wat ik eigenlijk had willen zeggen
 • Ik voel me kleiner bij mensen die makkelijk een gesprek kunnen voeren
 • Grenzen afbakenen is niet mijn sterkste punt
 • Ik ben heel gevoelig voor het oordeel van mijn omgeving, waardoor ik me vaak stil houd
 • Ik voel me oncomfortabel bij het kenbaar maken van mijn onvrede
 • Ik kan moeilijk omgaan met conflicten, houd me hierin zelden staande
 • Ik reageer te vaak latent-assertief of soms juist agressief 
 • Ik ervaar veel stress en spanning tijdens gesprekken
 • Ik laat anderen over me heen lopen
 • Ik laat me vaak domineren en loop dan vast
 • Ik heb meestal problemen met het vinden van de juiste woorden
 • Ik vind het lastig om mijn standpunt in te nemen
 • Ik zeg vaker JA naar anderen dan ik eigenlijk zou willen

Beheersen de volgende gedachten en stemmingen momenteel volledig jouw leven?

 • Waarom is het niet gelukt? Ik begrijp het gewoon niet!
 • Ik voel me continu zo verdrietig, om alles!
 • Ik haal geen plezier meer uit het leven
 • Wat als... ik nooit meer iemand vind om gelukkig mee te worden??
 • Misschien ben ik gewoon niet goed in relaties
 • Ik ben alles kwijt! Het wordt nooit meer zoals vroeger
 • Waarom moest mij dit overkomen?
 • Wat heb ik fout gedaan?
 • Hoe krijg ik ooit weer een leuke partner?
 • Nooit meer een relatie! Ik heb mijn lesje wel geleerd!
 • Ik heb niemand nodig
 • Waarom zou ik nog dromen?!

Ben jij soms een worstelaar in je communicatie? Vind je het nog weleens lastig je duidelijk uit te spreken, jouw mening te laten horen? Vind je het moeilijk om aan te geven wat jij nu eigenlijk wilt en vindt? Word je al nerveus bij de gedachte aan een moeilijk gesprek? Vermijd jij liever discussies omdat je een hekel hebt aan confrontatie? Zeg jij vaker tegen je zin in JA? Walsen anderen regelmatig over je heen?

Dan ben je, wat ze noemen, een pleaser in communicatie: iemand die geen nee kan zeggen, moeite heeft een mening te laten horen en zich liever onzichtbaar maakt dan voor zichzelf opkomt. En zich uitspreekt.

Hoe start ik met het (terug)pakken van de regie in mijn communicatie?

Waarom willen we confrontatie voorkomen en onze mening, behoeften en voorkeuren afdoen als niet belangrijk? Daar zijn een heleboel redenen voor. Het ontbreekt je aan zelfvertrouwen in je communicatie. Je voelt je niet comfortabel in gesprekken, bent bang voor afwijzing of jezelf krachtig te laten horen. Je wilt conflicten vermijden. Bent onzeker over de wijze waarop je je laat horen, of je wel krachtig genoeg overkomt. Bang dat je niet serieus genomen wordt, de ander je overstemt, er geen rekening met jou gehouden wordt.

Wat als je geen enkele actie onderneemt...

...en je over 365 dagen nog exact zo communiceert en er geregeld in vastloopt?

Als je jezelf meer zou waarderen, zou je ook jouw tijd, behoeften en wensen waarderen. Deze zijn immers net zo belangrijk als die van een ander. Als je meer jezelf zou waarderen, zou je jouw mening net zo belangrijk vinden als die van de ander. Dan zou je achter je mening staan en je niet laten ompraten. Dan zou je heel goed weten hoe jij jezelf duidelijk wilt maken.

Hoe start ik met het (terug)pakken van de regie in mijn communicatie

Nooit meer onzeker communiceren

Hoe zou het voelen als je jezelf nooit meer hoort twijfelen en je daadkrachtig kunt uitspreken?

Je weet hoe je op elk gewenst moment kunt kiezen voor die manier van communiceren die goed voelt?

Je daardoor meer ruimte en rust gaat ervaren en gesprekken beter verlopen?

Je weer zin hebt om mensen onder ogen te komen?

Je voelt dat je serieus genomen wordt?

Je weet hoe je je grenzen moet afbakenen?

Je weet hoe je omgaat met lastige situaties?

Je voor altijd verlost ben van je pleasegedrag in je communicatie?

Je geen last meer hebt van personen die jou proberen te domineren?

Je weet hoe je een prettige gesprekspartner kunt zijn?

Mensen meer rekening gaan houden met jou?

Anderen jou (nog meer) op waarde gaan schatten?

Je jouw directe omgeving leert dat ze jouw NEE moeten accepteren?

Je gewoon de vrijheid ervaart te kunnen zijn wie je bent?

Je anderen leert hoe ze moeten omgaan met jou?


Wat je gaat leren in deze IMPACT Training:

> Het doorbreken van jouw angst voor conflicten

> NEE leren zeggen

> Zorgen dat anderen rekening gaan houden met jou

> Hoe je meer invloed krijgt in gesprekken

> Leren omgaan met negatieve kritiek

> Leren geven van feedback

> Opkomen voor jezelf

> Met daadkracht zeggen wat je wilt of vindt

> Omgaan met 'lastige' mensen

> Trainen van jouw spreekspier

> Stressvrij communiceren

> Hoe je omgaat met boosheid van anderen

> Hoe je conflictvrij kunt communiceren

> Hoe je je verhaal kracht bij zet met Powerwoorden

> Leren omgaan met dominantie

> Gaan communiceren met zelfvertrouwen

Jouw uitkomst na deze training:

 • 1
  Dealen met je emoties
 • 2
  Helderheid in pijnpunten
 • 3
  De kracht van focus ontdekken
 • 4
  Leren omdenken
 • 5
  Omgaan met het weerzien van je ex
 • 6
  Omgaan met conflicten
 • 7
  Meer zelfvertrouwen
 • 8
  Doorbreken van angsten
 • 9
  Omgaan met je gebroken hart
 • 10
  Verder gaan als alleenstaande ouder
 • 11
  Omgaan met bedrog
 • 12
  Doorbreken negativiteit
 • 13
  Grenzen leren stellen
 • 14
  Omgaan met weerstand en tijdslurpers
 • 15
  De juiste keuzes maken
 • 16
  Omgaan met afwijzing
 • 17
  Communiceren met je ex
 • 18
  Opnieuw gaan daten
 • 19
  Jouw waarden in een relatie ontdekken
 • 20
  Jouw nieuwe leven starten

Dit programma heeft niet als insteek jou als persoon te willen veranderen of je allerlei foefjes te leren hoe je moet gaan communiceren. Wel versterkt het jou in het creëren van een communicatiestijl waarin je je comfortabel voelt. En daardoor meer vreugde en voldoening gaat ervaren tijdens contactmomenten, met wie dan ook. En het belangrijkste: het helpt jou anderen te leren hoe ze met jou moeten omgaan.


Wat heb nu je nodig?

 • Inzicht in wat je tegenhoudt jouw onzekerheid in communiceren te doorbreken
 • Tools om je manier van denken en doen te veranderen
 • Helder overzicht waar je nu in vastloopt
 • Iemand die jou de juiste vragen stelt
 • Een open houding voor verandering
 • Handvatten om je communicatie te empoweren
 • Een boost in je zelfvertrouwen
 • Iemand die je uitdaagt met impact te gaan communiceren
 • Inzicht in wat je tegenhoudt je nieuwe leven op de rit te krijgen
 • Tools om je emotionele staat te veranderen
 • Overzicht in waar je nu in vastloopt
 • Vermogen tot zelfreflectie
 • Een open houding voor verandering
 • Wilskracht
 • Daadkracht
 • Doorzettingsvermogen

Gun jij jezelf een No. 1 positie?

Supertof dat je aan afwegen bent of je klaar bent om jezelf te empoweren in je communicatie, je er klaar voor bent om jezelf op het hoofdspoor te zetten. Communicatie bepaalt de kwaliteit van je leven. Laat jij jezelf horen en houden anderen daardoor rekening met jou? Of slik jij jouw behoeften en verlangens in? Die keuze is aan jou, elke dag weer. 

Het grootste deel van het resultaat ligt dus in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is de regie over jouw leven terug te pakken, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je je communicatie kunt verbeteren waardoor je meer IMPACT gaat maken. Mensen je (weer) op waarde gaan schatten en niet meer om JOU heen kunnen.

In dit online coachtraject ga ik je stap voor stap begeleiden in dit proces en je versterken in het opbouwen van jouw communicatieskills. Zodat jij straks (weer) je mannetje staat. Je durft uit te spreken en gaat voor het beste resultaat voor jezelf. In alle situaties!

Waar bestaat dit programma uit?

 • 7 Coachmodules met praktische inzichten, methoden en handvatten die je verlossen van jouw onzekerheid in communiceren
 • Diverse praktische opdrachten om binnen no time impact te gaan creëren met jouw communicatie
 • Een eenvoudig toepasbare methode die je op elk gewenst moment in alle situaties kunt toepassen
 • Een gratis ticket tot mijn eerstvolgende Communicatie event; een dag vol waarde en inspiratie
 • Binnen no-time structurele verandering in jouw mindset, attitude en communicatie

Ben jij klaar om je communicatiestijl te empoweren? 

Dit coachtraject leert je stapsgewijs een nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw communicatiestijl je gaat passen als een jas. En je geen last meer zult hebben van twijfels en onzekerheden in je contact met anderen.

Ook jou gaat het lukken !

Het leven na een scheiding is niet het einde van de wereld. Velen zijn je voorgegaan en zijn een betere versie van zichzelf geworden, zijn gelukkig en tevreden met zichzelf en hun nieuwe leven.

Het grootste deel van het resultaat ligt in jouw handen. Je eerste prioriteit NU is je leven opnieuw te op te bouwen, niet hoe het eerder was, maar als iets anders, als iets van jou. Het is te leren hoe je je leven weer kunt vormgeven na een scheiding. 

Dit online coachtraject zal je begeleiden in dit proces en je versterken in het opbouwen van jouw nieuwe leven.

Zo ga je praktische wijze ontdekken wat ook alweer past bij jou, goed voelt voor jou, of het nu gaat over het vormgeven van je nieuwe leven als ook hoe je omgaat met de nieuwe situaties uit je oude leven.

Zoals het contact met je ex, je kinderen, gezamenlijke vrienden en nog zoveel meer. Zonder dat je je nog langer hoeft te verstoppen, hoeft te verantwoorden of te verdedigen.

Dit programma leert je stapsgewijs je eigen nieuwe comfortzone te creëren. Zodat jouw nieuwe leven je gaat passen als een jas.

Stel dat: 
je binnenkort je zonder twijfel durft uit te spreken, je mening deelt met anderen en je serieus genomen voelt? Je NEE kunt zeggen aan anderen en daarmee JA aan jezelf? Je weet hoe je je angst tot jezelf laten horen definitief de rug toe kunt keren en je leven kunt gaan communiceren zoals jij dat wilt?

Hoe voelt dat voor jou? Wat zou dat voor je betekenen?

Stel je eens voor:
je zit weer vol energie om leuke dingen te ondernemen, leuke nieuwe mensen te ontmoeten en jezelf weer vreugde en plezier te gunnen. Het contact met je kinderen loopt weer prettig doordat ook zij merken dat je beter in je vel zit en vrienden bellen je weer om wat af te spreken. Simpelweg omdat je weer leuk gezelschap bent.


"Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe dit programma mij binnen no-time van een - voor mijn gevoel - ellendige mislukkeling naar weer een blij mens heeft gebracht. Ik mag wel zeggen dat dit programma een soort van reddingsboei is geweest. In nog geen 7 weken mezelf weer back on track. En eigenlijk vind ik mezelf leuker dan ooit tevoren. Heb nu scherp wat ik echt belangrijk vind, hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen, hoe ik mijn kostbare vrije tijd wil spenderen. En het grootste kado is wel, dat de band met mijn kinderen er alleen maar sterker door is geworden."


Ron Schepers 
vader van 3 jongens (11, 13 en 16)

Hoe gaat dit coachtraject jou helpen?

 • Je hebt controle over je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf weer te laten zien, vol zelfvertrouwen
 • Je hebt inzicht in wat voor jouw belangrijk is
 • Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden
 • Je beschikt over inzicht in je drijfveren
 • Je bent vaardig in feedback geven
 • Je weet hoe je grenzen moet aangeven
 • Je communiceert krachtiger
 • Je weet om te gaan met weerstand
 • Je bent een kei in zelf-management
 • Je hebt controle over je gedachten en emoties
 • Je durft jezelf weer te laten zien, vol zelfvertrouwen
 • Je hebt weer een hoog energieniveau
 • Je weet hoe je kunt omgaan met moeilijke situaties
 • Je denkt in mogelijkheden en niet langer in moeilijkheden
 • Je beschikt over een nieuwe blauwdruk
 • Je hebt weer zin om dingen te ondernemen
 • Je hebt rust in je hoofd en lichaam
 • Je communiceert krachtiger
 • Je kunt op elk gewenst moment helder kiezen
 • Je bent een kei in zelf-management


“Het was zo duidelijk dat ik rond mijn 40e kampte met een soort depressie. Ik haalde nergens meer energie uit, alles koste me steeds meer moeite en voor mijn directe omgeving was ik alles behalve leuk in de omgang. Ik had het gevoel de boot te hebben gemist, geen actieve deelgenoot meer te zijn van mijn eigen leven. Alsof het me overkwam, zonder dat ik zelf in staat was aan het roer te staan. Ergens was ik die drive om ergens voor te gaan kwijtgeraakt, simpelweg blij en tevreden zijn waren abstracte termen voor mij geworden. Hoopte steeds weer op te staan met een goede energie, met een gevoel dat ik zin zou hebben om de dag te beginnen. het tegendeel bleek waar. Het online programma ‘Communiceren met Impact’ kwam voor mij op het moment voorbij dat ik verbitterd aan het raken was. Wat ook zijn uitwerking begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht heb ik genoten. Van een herontdekking naar mezelf tot aan een nieuwe manier van communiceren. Ik heb lagen in mezelf aangeroerd waarvan ik het bestaan niet eens wist. En zo waardevol! Weet weer waar ik voor sta, hoe ik mezelf vanuit een sterk gevoel van vertrouwen durf te laten horen waardoor anderen nu rekening met mij houden. Duidelijk mijn grenzen kan aangeven zonder me daar schuldig om te voelen. En tijdig NEE kan zeggen voordat het iets escaleert. Dit te weten en te kunnen toepassen geeft me zoveel zelfvertrouwen en energie. Ik bruis weer van energie, sta weer vol in het leven en heb het weer naar mijn zin. En het allermooiste vind ik dat ik zoveel positieve reacties krijg uit mijn omgeving.”


Jessica Penders 
<1972>


"Het was zo duidelijk dat ons huwelijk geen lang leven meer beschoren was. We waren de laatste jaren meer goede maatjes - kamergenoten - maar dan had je het ook wel gehad. Van intimiteit was al lang geen sprake meer. Toen mijn ex aangaf dat hij niet meer verder wilde, stortte mijn wereld in. Hoopte steeds op dat ene telefoontje: schat, ik kom weer naar huis, want ik kan niet zonder jou. Dit coachingsprogramma kwam voor mij op een moment dat ik verbitterd aan het raken was. Wat ook nare impact begon te krijgen op de relatie met mijn dochter. Vanaf de aankoop van het programma tot aan de laatste opdracht heb ik genoten. Van een herontdekking naar mezelf. Ik heb lagen in mezelf aangeroerd waarvan ik het bestaan niete eens wist. En zo waardevol! Weet weer waar ik voor sta, waar ik blij van wordt, voor wie ik van betekenis wil zijn en waar ik voldoening uit haal. Dit te weten geeft me zoveel zelfvertrouwen. Een tijd lang had ik 's morgens niet eens puf om mijn bed uit te komen. Dat is inmiddels we anders. Ik bruis weer van energie en heb het weer naar mijn zin."


Jessica Penders 
moeder van 1 meisje (13)

Niet tevreden, geld terug

Bestel de training direct, dan krijg je nu 18 dagen lang volledige tevredenheidsgarantie. Dat betekent dat als jij na aanschaf van alle leerstof en impacttechnieken na 18 dagen nog altijd niet overtuigd bent dat 't jou gaat helpen je communicatieskills te verbeteren, dan kun je het tot dan toe door jou betaalde bedrag terugvragen.

Ik ben er zeker van dat je met dit online impacttraject een enorme groei zult doormaken. Dat zich zal manifesteren in een upgrade van jouw communicatie. 

Ik zou niet willen dat je nu nog twijfelt over alle voordelen die dit programma je zou kunnen brengen. Daarom stel ik voor dat je de training gewoon zelf test. 

Ik ben ervan overtuigd dat je er geen spijt van zult hebben. Maar is dit toch zo, laat het me dan weten, dan nemen wij zonder excuus en moeilijk doenerij ons verlies en betalen jou het reeds betaalde bedrag terug.

Een indruk van het de training 'Communiceren met Impact':


"Interacteren"

Waar wil je invloed op krijgen? Hoe zorg je voor een gezonde wisselwerking in je communicatie met anderen?

M:
"Manipuleren"

Hoe pak je de regie, word je een leider i.p.v. een volger? Hoe ga je om met 'lastige'mensen?' Met positief manipuleren als insteek.

P:
"Profileren"

Hoe zorg je dat anderen jou zien en ook rekening met jou houden? Dat wat je zegt ook goed overkomt en serieus wordt genomen?

A:
"Anticiperen"

De ander een stap voor blijven en je voorbereiden op moeilijke gesprekken, dat leer je in deze module.

C:
"Communiceren"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen en voor jezelf op te komen op een constructieve en respectvolle manier.

T:
"Transformeren"

Anderen laten horen wat jij wilt of vindt wordt een piece of cake.  Hoe kun je dit dagelijks gaan toepassen?

BONUS Module:
"Extra's"

Van Powerwoorden tot handige tips die je op elk gewenst moment kunt gebruiken om jouw boodschap kracht bij te zetten.

In 7 weken back on track

Opbouw coachtraject "van Dal naar Doorbraak":

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Upgrade met de juiste focus en aandacht jouw leven met inzicht in jouw kernwaarden

Anticiperen:
"Inzicht in kansen"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de negativiteit die nu overheerst

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven en leert hierbij
trouw te blijven aan jezelf

In 7 weken back on track

Opbouw coachtraject "van Dal naar Doorbraak":

Evalueren:
"Van pijn naar perspectief"

Upgrade met de juiste focus en aandacht jouw leven met inzicht in jouw kernwaarden

Anticiperen:
"Inzicht in kansen"

Waarom overkomt mij dit nu omzetten in de mindset: Hoe wil
ik verder? Met als basis inzicht in jouw behoeften en drijfveren

Transformeren:
"Van angst naar verlangen"

Het leren loslaten van angsten en het gaan recreëren van je blauwdruk/ jouw ideaalbeeld

Elimineren:
"De kracht van omdenken"

Ontdek de kracht van omdenken en ga voor progressie.
Neem afscheid van de negativiteit die nu overheerst

Communiceren:
"Kom in je communicatiekracht"

Je ontwikkelt het lef om jezelf te laten horen op een constructieve en respectvolle manier

Activeren:
"Van passief naar actief"

Weer kiezen voor jezelf wordt a piece of cake als je weet hoe je je leven weer ten volste kunt gaan (be)leven

Implementeren:
"Trouw blijven aan jezelf"

Je gaat voor de kwaliteit van
jouw leven en leert hierbij
trouw te blijven aan jezelf

Over mij...

Ik stimuleer vrouwen binnen zowel werk- als privésituaties met (meer) daadkracht te communiceren. Zodat ze steviger in hun schoenen komen te staan en zich doortastender en slagvaardiger durven uit te spreken. Hun mening durven delen op authentieke en krachtige wijze. Op een manier die comfortabel voelt en gaat passen als een jas.

De wereld zit vol lelijkheid. Mensen die egocentrisch zijn, alleen maar aan zichzelf denken. Anderen aftroeven, kleineren en ontmoedigen. Iedere vrouw die ik kan bekrachtigen in haar communicatie en daarmee ook in een stuk zelfvertrouwen is er voor mij eentje gewonnen. Dat maakt de wereld mooier. Elke vrouw die begint te stralen omdat zij zich gehoord en gezien voelt en durft te staan voor wat zij wilt of vindt, is een parel en zal schitteren. Daar ga ik voor. 

Ik ga niet voor het veranderen van iemand tot in zijn kern maar begeleid deelnemers in het (her)ontdekken van reeds bestaande skills en vandaar uit gaan toewerken naar het empoweren van deze aanwezige vaardigheden. Dit zorgt voor meer zelfvertrouwen, authentiek communiceren en het allerbelangrijkste: dat de deelnemer via een natuurlijk proces zichzelf kan empoweren in woord en gedrag. En niet via allerlei maniertjes Met dat wat iemand al in zicht heeft gaat toewerken naar het gewenste resultaat.

Iedere persoon die ik kan versterken in een stukje zelfbekrachtiging in communicatie, is er eentje gewonnen en dat ik mensen hier in mag versterken, daar ben ik heel dankbaar voor.

Dit programma is 100% uniek. Ik ben het nog niet eerder tegengekomen. 

The choice is yours!

Ga jij over 365 dagen terugkijken met het gevoel, had ik een jaar geleden maar, dan was ik nu van mijn onzekerheid in communiceren verlost of ploeter jij door waarin jouw behoefte je krachtig te kunnen uitspreken naar de achtergrond verdwijnt en frustraties, angsten en onzekerheden onderdeel van jouw leven blijven?

Of zet jij nu deze stap en ga je voorgoed afscheid nemen van deze situatie?

Over Bianca...

Ik, Bianca (1974) gescheiden en moeder van twee heerlijke kinderen, heb zelf aan den lijve ervaren hoe eenzaam en onbegrepen je je kunt voelen in een relatie. Niet omdat je beiden niet wilt dat het beter wordt, maar we niet wisten hoe we het tij nog konden keren. Ik ben mezelf behoorlijk kwijtgeraakt de laatste jaren voor de scheiding. Had op een bepaald moment nergens meer zin in, haalde nergens plezier meer uit wat ook nog eens leidde tot schuldgevoel naar mijn man en kinderen. Anti depressiva heeft mijn emoties voor bijna een jaar min of meer lamgelegd, maar het bleek slechts een pleister op een etterende wond. Toen ik deze acuut blootlegde, kwam ik niet lang daarna tot de kern van het probleem. Het was niet mijn werk, de onrust over wat ik wilde in het leven, de drukte van de kids. Het was mijn huwelijk. We waren elkaar ergens kwijtgeraakt. De emotionele connectie was enorm verzwakt. De scheiding was heftig, gelukkig geen vechtscheiding. Ik heb heel veel gehad aan coaches (een koppel) die mij hebben laten inzien dat mijn emotionele kant er mag zijn, daar waar ik dacht dat ik deze moest onderdrukken. Voor mij destijds erkenning voor mijn identiteit. Daarmee kon ik verder. En daar ben ik nog altijd dankbaar voor.

Het raakt me te zien hoeveel mensen niet gelukkig zijn omdat ze vast blijven zitten in een leven dat ze geen vreugde brengt, de misere niet kunnen doorbreken, met alle gevolgen van dien voor zichzelf en hun omgeving. Zoveel mensen die niet voor zichzelf durven kiezen, voor een voller leven. Bang voor de gevolgen van hun keuze. Of in de negatieve emoties verstrikt zijn geraakt die het scheidingsproces maar ook zeker de periode na een scheiding met zich meebrengt. Ik ben dan ook heel blij dat ik van betekenis kan zijn om deze wereld een klein beetje mooier en verdraagzamer te maken. Iedere persoon die ik kan versterken in het weer op waarde leren schatten van het leven en het leren waarderen van zichzelf, is er eentje gewonnen en daar ben ik heel dankbaar voor.

Door me in het coachingsvak te bekwamen onder meer via de Robbins Mandana Academy van Tony Robbins, het coachprogramma bij Michael Pilarczyk en bij coaches uit de UK die zich specifiek richten op relaties en scheidingen en ben ik bekend met de methodes en strategieën die mij in staat stellen mensen binnen korte tijd tot een verbluffend resultaat te brengen. Ik sta als after divorce coach inmiddels bekend om een nuchtere, recht door zee aanpak. Mensen leren hun vermogen aan te boren om weer te kiezen voor zichzelf en daarmee voor een vreugdevol leven, is mijn missie. Daar sta ik voor en ga ik voor!


“Ik vind het heel moeilijk om hulp in te schakelen. Dacht voor mijn scheiding dat ik alles zelf wel kon oplossen. Inmiddels weet ik beter en heb ik ervaren hoe slechts twee coachgesprekken met Bianca mij binnen no-time van een – voor mijn gevoel – ellendige mislukkeling naar weer een blij mens hebben gebracht. Ik mag wel zeggen dat dit voor mij een soort van reddingsboei is geweest. Een comeback. Daar waar ik vaak twijfelde of ik iets zou aankaarten – bang voor de gevolgen – weet ik nu hoe ik bij mezelf kan blijven in een gesprek. Dat wat ik wil of vindt ertoe doet en ik mezelf daarin niet langer wil verloochenen. Ik nu mijn behoeften kan aangeven zonder dat dit nog leidt tot een conflict met mijn ex. Ook heb ik weer helder hoe ik wil omgaan met mensen die er voor mij toe doen en hoe ik mezelf nu meer kan te uiten. Weet hoe ik mijn mening kan delen zonder bang te zijn voor afwijzing. Waardoor ik niet langer mezelf op de zijlijn parkeer vanuit een soort schuldgevoel maar mijn behoeften tijdig kenbaar maak. Het grootste cadeau is wel dat de band met mijn dochters alleen maar sterker is geworden en zij weer een gezellige papa hebben."


Ron Schepers
<1976>


Waar ik met de face to face coaching bij Bianca achter ben gekomen, is dat ik al jaren lang mezelf plooide in de behoeften van de wereld om mij heen. En mezelf daarin een beetje verloren ben. Waardoor ik ook niet meer de sterke persoon was als in het begin van de relatie. Via coaching de diepte ingaan met mezelf, zonder vragen of interruptie van een ander, heeft mij teruggebracht tot wie ik diep van binnen ben. Nu mag t naar buiten, mag iedereen weten en horen waar ik voor sta, wat en wie er voor mij toe doet, wat mijn drijfveren en maatstaven zijn. Ik word weer blij van mezelf,  ben weer leuk gezelschap voor familie en vrienden en kan me weer gericht focussen omdat het beeld niet langer troebel is. Daar waar ik dacht dat ik mijn eigenwaarde een beetje kwijt was, zaten er gewoon lagen overheen. Ik ben er weer, en ik voel me sterker dan ooit. Mannen, denk niet dat het zich vanzelf wel oplost door in de misère te blijven hangen. Neem actie, zoek een coach. Maar doe iets. Het leven is tekort om in negativiteit te leven.”


M. Spronk 
vader van een jongen en een meisje

Mijn pre-launch aanbod voor jou:

MET TIJDELIJK DEZE BONUS: Mijn boek 'Lul ik hou van je!'  + verzendkosten (t.w.v. 19,95). 

BONUS: Speciale eendaagse Live Masterclass voor de eerste 40 aanmeldingen

Dit Pré-Launch bonus-aanbod is geldig t/m 31 augustus 2020

BESTEL NU!!

53
Days
07
Hours
18
Minutes
58
Seconds

'Communiceren met I.M.P.A.C.T.'

ONLINE IMPACTTRAINING
in 6 STAPPEN 

In 6 stappen jezelf empoweren in je communicatie

47,-

i.p.v. €79,-

EARLY BIRD KORTING!
Dit aanbod geldt tot en met 
31-08-2020. Daarna gaat de prijs omhoog.

 • 6 maanden toegang
 • incl. bonusmodule.
 • Eigen tempo
 • Geen geld terug garantie
 • Gratis boek 'Lul ik hou van je!'
ONLINE IMPACT TRAINING in 6 stappen

Jezelf empoweren  in je communicatieskills binnen no time

147,-

Dit is de vaste prijs voor deze online training vanaf
01-01-2021.

 • 18 maanden toegang
 • 2 x IMPACTsessie van 60 minuten. (video)
 • Eigen tempo
 • Deelname Q&A webinars
 • Gratis boek 'Lul ik hou van je!'
 • Geen succes, geld terug garantie
Je kunt je direct aanmelden 
Klik bij de laatste stap in het betaalproces door naar het registratieformulier. Als je dit hebt ingevuld ontvang je alle gegevens via e-mail om te kunnen inloggen.

P.S.

Ben je er klaar mee dat anderen je onvoldoende op waarde schatten, je niet schijnen te horen en wordt het tijd dat jij leert uitspreken wat jij vindt of wilt? Dan is nu het moment om hier voorgoed verandering in te brengen. Bedenk je dat je géén risico loopt, je bent 100% ingedekt door mijn ijzersterke tevredenheidsgarantie. 

En weet: life is now: press Play !

Als het leven niet zo loopt zoals we voor ogen hadden, is het risico dat we het geloof opgeven ooit nog van het leven te kunnen genieten. Bijna iedereen heeft zich weleens zo gevoeld, maar zo hoeft het niet te blijven. Het is namelijk voor niemand te laat om het beste dat het leven je kan bieden, na te streven. Die keuze is geheel aan jou: kies je voor de focus op de moeilijkheden of kies je voor inzicht in de mogelijkheden die het leven je kan bieden?