InzichtsessiePersoonlijke begeleiding
Loop je momenteel ergens vast in de liefde of in je relatie en overweeg je een de hulp van een coach, therapeut of consulent? Laten we hier dan samen naar kijken.

Assertiviteitstraining
Vind je het lastig om voor jezelf op te komen en denk je vaak achteraf, dat had ik anders willen doen? In een persoonlijke assertiviteitstraining leer je hoe je voor jezelf kunt opkomen wanneer jij die behoefte voelt zodat anderen rekening leren houden met jou.

Communicatiekracht
Op zich heb je niet te klagen. Voor de buitenwereld lijkt het alsof jij je prima staande houdt in conversaties. Maar jij bent nog niet tevreden en wilt steviger communiceren. Je niet in de hoek laten lullen. Je voelt steeds vaker weerstand om je zegje te doen. Wordt daardoor onrustig omdat je niet weet wat je kunt doen om dit te doorbreken. Jezelf stilhouden is voor jou geen optie. Je wilt juist slimmer communiceren waardoor je anderen leert rekening met jou te houden. En jezelf empoweren zodat je bestand bent tegen dominantjes, negatievelingen en betweters.

Wat de reden ook is dat je vastloopt in je communicatie zodra gesprekken lastig worden, één ding weet je wel: je wilt je jouw stem laten horen, anderen laten weten wat jij wilt of vindt en serieus genomen worden.

Hoe kan ik je helpen?

In een Impactsessie van 60 tot 90 minuten bekijken we samen waar jij in vastloopt. Als we jouw pijnpunt(en) helder hebben gaan we samen onderzoeken hoe we jouw onzekerheid en angsten kunnen ombuigen naar mogelijkheden. Ook kan ik jou begeleiden om jouw al aanwezige communicatieskills te versterken. Ik geloof niet in maniertjes of trucjes. Het is mijn hartmissie jou vanuit jouw intrinsieke behoeften en motivatie te laten ontdekken wat er al in jou zit. Je hoeft alleen maar aan de juiste knoppen te draaien om met een gezonden dosis zelfvertrouwen jouw leven te gaan leven.

Kosten per sessie: 65,-.

Aanvragen

Wat maakt toch dat we non stop kunnen luisteren naar de een en bij een ander het liefste willen vluchten?